Grävlingsstigen 12

Värmdö - Värmdövik, Värmdö kommun Se på karta

5 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
111 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
2 306 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
54 055 kr/år

Välkommen till denna praktiska familjevilla med upp till fem möjliga sovrum och insynsskyddad baksida. På entréplan finns tre möjliga sovrum, rymligt kök, vardagsrum med härlig braskamin och stora fönster, badrum samt praktisk tvättstuga. Från köket når man via altandörr en stor altan som vetter mot husets baksida. I källarplanet finns ytterligare två bra sovrum, perfekt för den stora familjen. I källarplanet finns även två förråd varav det ena är ett rymligt kallförråd.

På baksidan av huset ligger den stora altanen med trädäck varav ena delen är under tak. Baksidan är insynsskyddad och har sol hela dagen. På baksidan finns även en friggebod med förrådsutrymme som utgör ett naturligt insynsskydd mot grannar. På uppfarten ligger ett dubbelgarage med intilliggande carport med gott om förvaringsmöjligheter.

Värmdövik ligger vackert inbäddat i naturen, här är det nära till båtklubbar, golfbanor, två tennisbanor och bad. Runt knuten finns fantastiska bär och svampmarker för den naturintresserade. Runt Korsmosjön och Kroksjön finns vackra strövområden och badplatser. Inom närområdet finns flertalet lekplatser, förskolor, skolor och idrottsanläggningar. Kommunikationerna till innerstan är goda, utmed Stavnäsvägen avgår motorvägsbussar till Slussen. Till Mölnvik köpcentrum tar det endast 8 minuter. Vill man ta sig längre ut i skärgården tar det 15 minuter till Stavsnäs och Waxholmsbåtarna.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö

Kontakta mäklaren

Fabian Weerén

Bjurfors Värmdö
Mäklare Fabian Weerén, Bjurfors Värmdö
070-782 00 60

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.