Järsta Fridhem 79

Vattholma, Uppsala Karta & restider

4 500 000 kr
VillaVilla

Nu finns möjlighet att förvärva tre fina fastigheter/tomter om totalt ca 40.000 kvm mark, strategiskt placerade några få minuter från E4, mellan Björklinge och Vattholma.
På huvudfastigheten (19:1) står i dagsläget ett stort bostadshus med renoverings- och moderniseringsbehov. Huset erbjuder bland annat fyra bra sovrum, dubbla badrum stort vardagsrum, ett extra allrum på övre plan, kök med stor matplats och utgång till inglasad altan. På övre plan finns även en mysig balkong som nås från det större sovrummet. Här finns fina möjligheter för rätt köpare att sätta sin egen prägel på ett hus med moderniseringsbehov. På fastigheten står även det äldre bostadshuset i ett och ett halvt plan med källare, som av säljaren betraktas som rivningsobjekt men som kanske kan räddas av en skicklig hantverkare. Här finns även en bilverkstad/garage med kontorsdel, kundmottagning, välutrustad verkstadsdel med lyft, kompressor/tryckluft, godkänd avloppsanläggning för biltvätt mm, förvaring, omklädningsrum med dusch och bastu, samt pannrum. På fastigheten finns även diverse ekonomibyggnader som lider, rävhus, lada, jordkällare och förråd. Bostadshuset är varudeklarerat och därmed försäkrat mot dolda fel, osynliga fel och besiktningsmannamisstag och besiktningsprotokoll finns att ta del av på visningen. Övriga delar av fastigheten säljs med friskrivningsklausul då stora delar är föremål för rivning och beträdes på egen risk.

Åkermarken är i dagsläget utarrrenderad med en löptid om ett år i taget.
Vid fastigheternas södra gränser rinner Vendelån som är det största biflödet till Fyrisån.

Till Vattholma station och Upptåget är det ca 3 km och hit kommer man bekvämt på cykel på ca 10 min. I Vattholma, som är närmaste ort, finns ett rikt föreningsliv och gott om närservice som affär, bibliotek, pizzeria och skola. Här bor du lantligt men med city 'runt knuten'. Med bil tar det ca 3-4 min till E4 och därefter ca 10 minuter till Uppsala.

Här bor ni rofyllt, i ett öppet landskap med härlig utsikt, samtidigt som staden ligger på bekvämt avstånd via E4 eller upptåget.
Här kan du bo och leva, driva bilverkstad, jordbruk eller undersöka möjligheterna för avyttring av befintliga fastigheter vid ån eller avstyckning av nya; bara fantasin sätter gränser. Fastigheterna ligger utanför detaljplanerat område

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
178 m²
Tomtarea
4 ha tomt
Antal rum
6 rum
Byggår
1978
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Järsta Fridhem 79 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 500 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

5 970
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 13 dagar sedan, den 8 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips