Nyproduktion

Arons väg 23 (Tomt 3)

Vejbystrand, Ängelholm Se på karta

4 390 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
141 m²
Tomtarea
907 m²
Byggår
2020
Nyproduktion

I havsnära Vejbystrand har A-hus påbörjat byggnationen av området Vejby Äng, där de första husen står klara för inflyttning under 2020.

Här uppförs 10 nya hem, där köparen själv väljer hustyp och utförande inom A-hus generösa sortiment. Detaljplanen medger byggnation av 1-, 1,5- och 2-planshus, vilket ger stora möjligheter att välja den hustyp man önskar.

Här bor man med närhet till samhällets serviceutbud, och med gångavstånd till så väl förskola som F-6-skola. Goda kommunikationer med närliggande anslutning till kollektivtrafik och nära anslutning till motorvägspåfarter.

Med en kort cykeltur når du den härliga sandstranden och Vejbybadet - som lockar med sin bassäng, barnpool och kiosk. För den som gillar att ströva runt i skog och mark ligger Trollskogen på promenadavstånd, en underbar naturupplevelse för både stora och små.

Redovisat husförslag avser Villa Talludden med boyta om 141 kvm i nyckelfärdigt utförande och A-hus höga grundstandard. I prisförslaget ingår kostnader för tomt, anslutnings-, exploaterings- och myndighetsavgifter samt beräknad lagfartskostnad.
Observera att bilderna endast är exempelbilder och inte bilder från den aktuella tomten.

Se filmen om området här: https://youtu.be/GjetBK7ZXKc

För mer information om möjliga hustyper och personlig produktionskostnadskalkyl, kontakta ansvarig trähussäljare hos A-hus.
Ingrid Jansson
042-21 97 61
[email protected]

Läs mer om bostaden
Våningen & Villan Helsingborg