Kimsgatan 3

Viken, Höganäs kommun Se på karta

4 295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
120 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Vikens Kvarn
Om föreningen
Avgift
4 695 kr/mån
Driftkostnad
25 032 kr/år

Bli den första att bo i denna nyproducerade och välplanerade bostadsrättsvilla i lugna och barnvänliga Viken. Bostaden har en optimal planlösning med en mer privat ovanvåning med hela 4 bra sovrum, ett allrum och ett badrum med badkar - och en mer social nedervåning med stora öppna ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt utgång till uteplats och trädgård. På uppfarten framför huset finns gott om plats för två bilar.
Här har ni chansen att bo i ett helt nytt och lättskött hem på bra läge i Viken med närhet till bl.a. skola (förskola-9:de klass), Vikenparken, livsmedelsaffär, idrottsanläggningar, bra kommunikationer samt hav och bad!

Bakom bostäderna står den välrenommerade arkitektfirman Waldemarson Arkitekter, som tillsammans med Panghus skapat bostäder med noga utvalda produkter och påkostade material. Här finns exempelvis golvvärme på båda våningsplanen, vilket skapar ett behagligt klimat och möjliggör stora fönsterpartier. Fönsterna är från danska Velfac. Gedigna plankgolv från Rappgo i hela bostaden, med undantag från hallen där det ligger ett praktiskt klinkergolv. Köken är framtagna i samarbete med det svenska snickeriet Spesab i Vingåker. Vitvarorna i köket är snyggt integrerade och är av det italienska kvalitetsmärket SMEG. Badrummen i bostaden är helkaklade och utrustade med dusch, badkar, moderna kranar och beslag, samt vitvarorna från SMEG. Den gedigna känslan i bostaden förhöjs även av de massiva innerdörrarna som har god ljudisolering.
Bostaden planeras att vara färdig för inflytt 2022-09-30.

Läs mer hos mäklaren
Våningen & Villan Helsingborg

Kontakta mäklaren

Niklas Nordh

Våningen & Villan Helsingborg
Mäklare Niklas Nordh, Våningen & Villan Helsingborg
070-7575091