Jälkarbyn 206

Vikmanshyttan, Hedemora Se på karta

795 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
167 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 279 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
28 692 kr/år

I den typiska lilla byn Jälkarbyn, på vägen mot Vikmanshyttan, mitt emellan Säter och Hedemora finner du denna idyll, ett rött timmerhus med vita knutar. Huset har genomgått renoveringar men charmen och äktheten finns kvar med bland annat spegeldörrar, trägolv , kakelugn och öppna spisar. Huset har 2-plan och det finns flera sovrum och umgängesytor. Stor och trevlig trädgårdstomt med fruktträd och buskar. Ett mycket trevligt och omtyckt område med natur och friluftsliv in på knuten.
En kilometer bort inne i Vikmanshyttan finns affären, Brukskrogen och badplatsen vid sjön som plogas på vintern för långfärdsskridskor. Man kan även åka skidor i det preparerade spåret. Här ligger också den hundraåriga skolan, förskolan och kyrkan, som bjuder på olika aktiviteter.
En aktiv fiskeförening där man kan hitta fina fiskevatten och bjuda på brukets månghundraåriga historia. Med buss är Hedemora bara några minuter bort och Säter lika nära med bil åt andra hållet.
Romme Alpin med 31 nedfarter ligger dryga halvtimmen ifrån, och Stockholmståget går på mindre än två timmar. Pendlaren till Borlänge eller Falun har, förutom bilen, både tåg och buss att välja på. Anmäl gärna ditt intresse redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hedemora