Mäklare Maria Björkman

Maria Björkman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Prästgatan 14A, Hedemora, Hedemora kommun

Prästgatan 14A

Radhus
Hedemora, Hedemora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
1 750 000 kr
117 + 110 m²
7 rum
692 m² tomt

1-plansvilla med garage och källare, kedjehus. Entréplan har kök, badrum med ny duschkabin, toalett, vardagsrum, två sovrum. Källarplan har tre sovrum, toalett, tvättstuga samt förråd. Två altaner en på framsidan och en stor på baksidan av huset. Även en gäststuga med sovloft och en lekstuga finns på husets baksida. Nya vitvaror samt ytskikt i form av golv och tapeter i flera av rummen. Huset ligger på en fin insynsskyddad tomt, väldigt centralt och du når Åsgatan på ett par minuters promenad. Skolor och förskolor finns i området. Välkommen att anmäla dig till vår visning!

Gussarvsgatan 26A, Hedemora, Hedemora kommun

Gussarvsgatan 26A

Lägenhet
Hedemora, Hedemora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
750 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 829 kr/mån
9 934 kr/m²

Välkommen till denna fina och välrenoverade lägenhet på Gussarvsgatan 26A. Lägenheten är på 3 r.o.k och har nyligen fått inglasade balkonger på hela 6.5kvm. Köket total renoverades2019, mycket smakfullt med svarta köksluckor och rostfria vitvaror. Två sovrum i bra storlek, vardagsrum, badrum med dusch och tvättmaskin. Här bor du mycket centralt med närhet till allt, fin gemensam uteplats på gården och parkering. I huset finns tvättstuga och föreningen har ett övernattningsrum som man kan hyra. Varmt välkommen att anmäla dig till vår visning!

Gränsgatan 14C, Säter, Säters kommun

Gränsgatan 14C

Lägenhet
Säter, Säters kommun
Svensk Fastighetsförmedling Säter
650 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
2 675 kr/mån
12 037 kr/m²

Vill du på första våningen i centrala Säter med väldigt låg månadsavgift? Vill du dessutom att lägenheten ska vara renoverad och klar? Då är denna lägenhet på Gränsgatan 14C perfekt för dig! Denna charmiga bostadsrätt har genomgått en omfattande och smakfull renovering så sent som 2022 och ger dig garanterat en modern och bekväm livsstil samtidigt som den bevarar sin karaktär och charm. Få tillgång till allt det bästa som Säter har att erbjuda till ett överkomligt pris! Med en låg månadshyra får du chansen att bo i denna centrala och eftertraktade del av staden utan att kompromissa med din ekonomiska frihet. Det är sällsynt att hitta en bostad av denna kvalitet till så pass låg månadshyra! Välkommen till ditt drömboende på första våningen i hjärtat av Säter!

Lekattvägen 5, Säter, Säters kommun

Lekattvägen 5

Villa
Säter, Säters kommun
Svensk Fastighetsförmedling Säter
2 295 000 kr
121 + 45 m²
5 rum
750 m² tomt

Drömmer du om ett välrenoverat hem där varje detalj är noggrant utvald för att passa din livsstil? Denna underbara souterrängvilla erbjuder allt du kan önska och mer därtill. Beläget i ett barnvänligt område, omgivet av grönska och trygghet, är detta det idealiska stället för din familj att växa och skapa minnen tillsammans. De flesta rummen har genomgått en noggrann renovering med fokus på att skapa en modern och stilren atmosfär. I entréplan välkomnar en stor och rymlig hall med plats för avhängning. Här finns även ett sovrum, badrum och tvättstuga med ny duschkabin och flertalet förråd. Även ingång till garage med plats för avhängning finns på bottenplan. På övervåningen finns tre andra välrenoverade sovrum, en rymlig hall med ingång till walk-in closet. Från vardagsrummet och det angränsande eleganta köket tar man sig ut på balkongen i söderläge som man enkelt och smidigt kan sätta sig och njuta på. I sovrummen är både komfort och stil genomgående efter renoveringar, något som höjer kvalitén mycket. Trädgården är en förlängning av ditt hem och här finns gott om utrymme för lek, avkoppling och trädgårdsarbete. Den generösa tomten ger möjlighet till sköna sommarkvällar med grillning och umgänge med vänner och grannar. Beläget i ett barnvänligt område har du nära till förskolor, skolor, lekplatser och grönområden. Promenadavstånd till Åsens elljusspår med flertalet motionsslingor. Med en nyrenoverad souterrängvilla i detta eftertraktade område gör du en investering i både din egen och din familjs framtid. Här kan ni skapa ett hem att trivas i under många år framöver. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa i ett av de mest populära områdena för familjer. Tveka inte att höra av dig med din anmälan till visning redan idag, eller om du har frågor angående fastigheten. Ansvarig mäklare: Maria Björkman [email protected]

Malmsteinsgatan 5, Säter, Säters kommun

Malmsteinsgatan 5

Villa
Säter, Säters kommun
Svensk Fastighetsförmedling Säter
1 595 000 kr
72 + 72 m²
3 rum
999 m² tomt

Nu är denna välskötta 1-plansvilla med källare till salu! Äntligen en 1-plans villa, i barnvänligt område på Gärdet. Närhet till både ishall och idrottsplan. Ett hus att bara flytta in i, ljusa enhetliga ytskikt, trevlig planlösning med bland annat två rymliga sovrum, kök med matplats och öppen planlösning till vardagsrummet där utgång till verandan finns. Källarplanet innehåller tvättstuga, matkällare och ett stort gästrum. Verandan är delvis inglasad och i perfekt västlig riktning. Trevlig trädgårdstomt med kvällssol på baksidan. Stort garage i markplan för den som vill ha utrymme att mecka med bilen eller ha en liten snickarverkstad eller liknande. Bostaden är attraktivt belägen med närhet till det bästa Säter har att erbjuda! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer, mataffärer, restauranger, caféer och butiker. Varmt välkommen att anmäla er till visning.

Violvägen 4, Gustafs, Säters kommun

Violvägen 4

Villa
Gustafs, Säters kommun
Svensk Fastighetsförmedling Säter
2 095 000 kr
103 m²
4 rum
1 033 m² tomt

Nu är äntligen denna 1-plansvilla belägen i det natursköna området Gustafs Enbacka till salu. Här erbjuds en trivsam och välskött bostad med tillhörande garage samt ett härligt inglasat uterum. Tomten är omgärdad av en välskött trädgård där ett vackra äppelträd bidrar till den idylliska atmosfären. Huset är omsorgsfullt underhållet och ger ett inbjudande intryck. Den funktionella planlösningen skapar en trivsam atmosfär och ger gott om utrymme för bekvämt boende. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger vacker utsikt över trädgården.I anslutning till bostaden finns ett garage med förråd och vedbod. Det inglasade uterummet utgör en perfekt plats att njuta av naturen året om. Här kan du koppla av och umgås med familj och vänner medan du skyddas från väder och vind.Trädgården är välskött och inbjuder till utomhusaktiviteter. Dom vackra äppelträden ger både skugga och möjlighet att plocka egna äpplen under säsongen. Detta boende är perfekt för er som är på jakt efter en villa med bra läge i trevliga och barnvänliga Gustafs. Enbacka är en mycket trivsam del av Gustafs. Närhet till skolor, förskolor och affär. I området finns även idrottshall och fotbollsplaner. Här har du närhet till Borlänge, Romme Alpin, Dala airport och mycket mer. Varmt välkommen att anmäla er till visning.

Källhagsvägen 3, Vikmanshyttan, Hedemora kommun
  • Tor 25 apr kl 17:30

Källhagsvägen 3

Villa
Vikmanshyttan, Hedemora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Säter
1 495 000 kr
126 + 27 m²
5 rum
2 135 m² tomt

Välkommen till Källhagsvägen 3 i Vikmanshyttan! På ett vackert och högt läge ligger denna mysiga familjevilla i 1½-plan, centralt men nära naturen. Vi välkomnas i en stor hall med flera garderober, på entreplan finns ett stort lantligt kök med kamin, vardagsrum, tvättstuga, wc samt ett stort renoverat badrum med möjlighet till bastu. Övre plan har två sovrum, allrum samt wc. Inglasat uterum med ett soldäck på ett insynsskyddat läge. Matkällare, fin och välskött. Tomten är stor och har fina fruktträd, äpplen i olika sorter, rosor och andra rabatter. Ett stort uppvärmt garage 55 kvm med plats för fler bilar eller andra fordon, uppfarten är rymlig och här finns gott om parkeringsplatser. Här bor du i en lugn och lantlig miljö och ca 7 minuter in till centrala Hedemora. I närområdet finns en kommunal badplats ca 1 km från fastigheten. I Vikmanshyttan finns förskola samt skola 1-6. Välkommen att anmäla dig till vår visning! Det gör du på vår hemsida, Välkomna!

  • Plus
Nås 331, Hedemora, Hedemora kommun

Nås 331

Villa
Hedemora, Hedemora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
3 695 000 kr
200 + 31 m²
6 rum
5 927 m² tomt

I Nås strax utan för Hedemora på ett vackert naturnära läge ligger denna fina och välskötta fastighet med två stora boningshus, ett med 6 r.o.k och ett på 5 r.o.k. Hus nr 1 har total renoverats, idag finns på entréplan: Stor hall med öppet till nock, lantligt kök med vedspis, sovrum, stort vardagsrum med kakelugn och vackra takmålningar, tvättstuga med toalett. Övre plan har ett stort allrum med ryggåstak och synliga bjälkar. Ett stort sovrum samt två mindre som är om gjorda kall vindar. En stor möblerbar hall, stora fönster med fin utsikt. Badrum med dusch, badkar och bastu. Vattenburen golvvärme. Hus nr 2: 5 r.o.k. Stor hus i 1½-plan, renoverat kök och badrum, huset har äldre ytskikt men en riktig lantlig och genuin charm. Eldstäder finns i båda huset och hus nr 1 har bergvärme. Fastigheten ligger vackert på högt läge och har en fin utsikt över åkrar och ängar. På husets baksida finns ett härligt poolområde med med pool, ved eldad badtunna, utegrill och ett lusthus med el. Vidare finns förråd och matkällare. Anmäl er till vår visning, ni gör det via vår hemsida! Välkommen. Ansvarig mäklare: Maria Björkman 076-2098358 [email protected]

Åkargatan 4B, Hedemora, Hedemora kommun

Åkargatan 4B

Lägenhet
Hedemora, Hedemora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
375 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 1/2
2 389 kr/mån
8 824 kr/m²

På Åkargatan har vi nu denna hemtrevliga etta på första våningen till salu. Här bor man med låg månadsavgift i ett trevligt område med närhet till allt som kan underlätta vardagslivet, tvärs över gatan finns Ica och en kort promenad härifrån når man även Hemköp och busshållplats. Tar man en promenad till Åsgatan hittar man även gym, apotek, butiker och restauranger. Lägenheten är ljus och fräsch med ny målade väggar i hall och vardagsrum. När vi öppnar dörren välkomnas vi in i en rymlig hall med garderober och bra avhängningsmöjligheter för kläder och skor. Köket är rymligt och ljust med målade skåpluckor och bra med arbetsytor. Stort vardagsrum, härifrån når vi även balkongen där man gärna sitter och njuter av solen varma sommardagar. Badrummet är stambytt av föreningen med kakel och klinkers som går i blåa toner och har dusch. Den här bostaden vill ni inte missa, varmt välkommen på visning!

Lingonstigen 8, Hedemora, Hedemora kommun

Lingonstigen 8

Radhus
Hedemora, Hedemora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Säter
1 350 000 kr
124 + 30 m²
6 rum
391 m² tomt

På Svedjan ligger detta fina och rymliga radhus, ett omtyckt, barnvänligt bostadsområde med utsikt mot Brunnsjön, radhuset ligger på en hörn tomt och har tre uteplatser. Inne i bostaden har du på entréplan, allrum, två sovrum, badrum med dusch, förråd, pannrum samt tvättstuga. På det övre planet finns kök, två sovrum, vardagsrum samt badrum med badkar. Mycket bra planlösning och huset har renoverats i ljusa enhetliga färger Fastigheten är beläget på en hörntomt med närhet till förskolor, skolor och grönområden. Här bor ni verkligen i hjärtat av Hedemora, med närhet till allt man kan önska. Vackra grönområden når ni med en kort promenad. Butiker, caféer och restauranger likaså. Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Hedemora tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer med tåg till Avesta, Säter, Borlänge och Falun. Varmt välkommen att anmäla dig till vår visning!

Svedjegatan 22, Hedemora, Hedemora kommun

Svedjegatan 22

Villa
Hedemora, Hedemora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Säter
1 650 000 kr
91 + 90 m²
6 rum
836 m² tomt

En välunderhållen 1-plansvilla med källare på Åhagen, Svedjan. Villan har fyra sovrum och både vardagsrum och allrum. Ytskikten har renoverats löpande och bl.a nytt badrum, tak samt fönster är gjorda nyligen. Villan ligger på ett utmärkt läge nära förskola och naturen men ändå centralt, gång och cykel avstånd till centrum, skolor, samt kommunikationer. På husets baksida finns en härlig uteplats med tak och en fin utsikt över bostadsområdet och även av Brunnsjön. Trädgården är uppvuxen och har fruktträd, rabatter och en härlig gräsmatta, här finns också en gäststuga och en lekstuga. Välkommen att anmäla dig till vår visning!

  • Uteplats
JÖNVIK 4:11 , Hedemora, Hedemora kommun

JÖNVIK 4:11

Tomt
Hedemora, Hedemora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Säter
300 000 kr
2 962 m² tomt

Nu har vi fått ett tillfälle att sälja en tomt i Jönvik. På tomten finns del av en äldre byggnad. El finns i området. Rikt naturliv erbjuds i närområdet med Hovran och Dalälven där du kan fiska och paddla. Närhet till Pålsbenningsjön som är en underbar badsjö med sandstrand. Hela fastigheten med omgivningar ger många möjligheter och bara fantasin gör dina begränsningar. Jönvik ligger 1 mil från Avesta och 9 km från Hedemora. Borlänge når man på c:a en halvtimme med bil och till Falun tar du dig på c:a 45 minuter. Kontakta mäklaren vid intresse av fastigheten.

Visar alla 12