Sigurd Kochs gata 1

Vilhelmsro, Falköpings kommun Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
116 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
1 123 m²
Byggår
1951
Driftkostnad
50 845 kr/år

Vid köp av bostad brukar nämnas att de tre viktigaste faktorerna är läget, läget och till sist läget! Med närhet till såväl centrum, Ållebergs center och vackra promenadstråk längs hälsoslingan och i gamla stan ligger Sigurd Kochs gata 1. Dessutom med ett hörnläge på en lugn och barnvänlig gata med ynka 300 m gång- och cykelväg till Vindängens skola, förskola och lekplatser. På den generösa trädgårdstomten finns, utöver villan, även ett uppvärmt dubbelgarage uppfört 1984 med extra längd vilket ger plats för totalt 4 bilar, perfekt för den motorintresserade eller för dig som har extra behov av utrymme för kanske ett hemmagym eller kontor?

Villan har en trevlig planlösning med ett socialt entréplan, ett mer privat ovanplan och ett praktiskt källarplan. I entréplan finns vardagsrum i vinkel med parkettgolv samt det stora köket med finsnickrade luckor i ek, en karaktäristisk fläktkåpa i koppar och en vacker kakelugn, här finns även plats för ett större matbord. De tre sovrummen är belägna i ovanplan tillsammans med en toalett och isolerade sidovindar för förvaring. I källaren finns två rum att nyttja som t.ex. kontor, gästrum eller tv-rum, här finns även tvättstuga med dusch, toalett, pannrum och matkällare. Uppvärmning sker antingen via luft/vattenvärmepump eller vedpanna, båda finns tillgängliga att nyttja! Villan kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".

Trädgården är som en egen oas avskärmad från trafik, här finns gott om perenna växter så som pioner och tulpaner samt fruktträd med bl.a. äpplen och bigarråer. På tomten finns plats att förverkliga drömmar om växthus, pergola eller kanske en pool? Ett trädäck i västerläge ger utrymme för trevligt umgänge under sommarkvällar. Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping

Kontakta mäklaren

Ronja Melker

Mäklarhuset Falköping
Mäklare Ronja Melker, Mäklarhuset Falköping
0709721429
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas