Bråbygdsvägen 5A

Åby, Norrköping Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
199 m²
Biarea
48 m²
Tomtarea
788 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
47 733 kr/år

Denna stora souterrängvilla om totalt nästan 250 kvm är perfekt för familjen med många barn och vänner! 4-5 sovrum som alla är nytapetserade med både badrum på entréplan och duschrum med bastu på nedre plan gör vardagsbestyren smidiga. Det rymliga köket är smakfullt renoverat 2016 med utgång till den stora balkongen med milsvidd utsikt. Här kan man verkligen njuta av middagar eller bara ta det lugnt. Utmärkta sociala ytor med stort vardagsrum med fönster åt tre håll på entréplan. Gillestugan på nedre plan har mysig och effektiv brasinsats och här finns också en bar med trinettkök! Med balkong, terrass och altan kan man njuta av trädgården på många sätt.

Hörntomten är uppvuxen och dignar av egna fruktträd och bärbuskar. Västhuset gör att du framgångsrikt kan odla både gott och nyttigt. Rejält dubbelgarage ger utrymme för två bilar, många cyklar och mycket annat.

I Åby finns mataffär, idrottshall, vårdcentral, folktandvård, badhus, bibliotek, bensinmack, restauranger och flera förskolor och grundskolor upp till åk 9. Närheten till Kolmårdsnaturen erbjuder motionsspår och flera badsjöar på cykelavstånd. Här kommer ni att trivas!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping