Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Reenstiernagatan 28, Eneby, Norrköpings kommun

Reenstiernagatan 28

Lägenhet
Eneby, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 495 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 509 kr/mån
20 909 kr/m²

1 trappa upp på populära Reenstiernagatan ligger denna välplanerade 3:a om 71,5 kvm. I anslutning till köket finns den rejält tilltagna inglasade balkongen belägen i ett soligt söderläge och med utsikt över föreningens vackra park. Här finner ni även 2 sovrum i bra storlekar och ett större vardagsrum. Badrummet är helkaklat och renoverat av föreningen och intill hallen finns en praktisk klädkammare. Mycket välskött förening där bredband och den fasta kostnaden för el ingår i avgiften, möjlighet finns också att nyttja föreningens gym och relaxavdelning där det även finns ett SPA-bad.

  • Balkong
S:t Persgatan 29, Centralt, Norrköpings kommun

S:t Persgatan 29

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 750 000 kr
68 m²
2 rum
vån 4/6
4 861 kr/mån
25 735 kr/m²

Välkommen till en välskött lägenhet på våning 4 på S.t Persgatan 29. Balkong i söderläge med gott om soltimmar. Både kök och duschrum är renoverade senare år med snygga materialval, hela lägenheten är renoverad och färdigställt 2022. Hiss i huset. Inhägnad innergård som är låst 24-7. Högt upp på S:t persgatan har mycket på promenadavstånd: Universitetet och Väster tull med spårvagnar runt i Norrköping men också expressbussarna till Liu, US & Saab. Närhet till flera restauranger, ICA, Hemköp och Folkparken med promenadstråk runt Åbackarna. Söker ni efter en 2 rok i centralt läge kommer ni trivas här!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skarphagsgatan 10, Skarphagen, Norrköpings kommun

Skarphagsgatan 10

Lägenhet
Skarphagen, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 350 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2
4 413 kr/mån
18 243 kr/m²

I populära HSB Brf Härden ligger denna välplanerade hörnlägenhet om 3 rum och kök med balkong i soligt västläge. Lägenheten innehåller 2 rymliga sovrum, ljust kök och vardagsrum med utgång till balkong. Lägenheten är i behov av renovering. Föreningen har en mycket låg belåning och låga avgifter samt gott om parkeringsplatser. Läget är utmärkt och det går enkelt att ta sig ut på E4:an, till Linköping tar man sig på under 30 minuter. En kort promenad från lägenheten ligger Skarphagens centrum med restauranger, cafeér, mataffär och frisör. I närheten finns både skolor och förskolor tex föräldrakooperativet Klätterträdet och idrottsskolan Prolympia. Till Norrköpings centrum med bland annat Campus Norrköping och Halvars glasskiosk är det promenadavstånd. Välkomna att anmäla ert intresse!

Aktergatan 12, Lindö, Norrköpings kommun
Aktergatan 12, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Aktergatan 12, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Aktergatan 12

Lägenhet
Lindö, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
3 895 000 kr
119 m²
5 rum
vån 2/5
6 944 kr/mån
32 731 kr/m²

Välkommen till Aktergatan 12! Med bra läge på våning 2 finner ni denna stilrena gavellägenhet om 5 rum och kök. När ni kliver in i lägenheten möts ni av en hall med en rymlig skjutdörrsgarderob. I skjutdörrsgarderoben finns praktiskt spotlights monterade. Lägenheten har två helkaklade duschrum varav ett duschrum är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är välplanerad med ett allrum i anslutning till två av sovrummen, från allrummet har ni utgång till balkongen. Köket har en öppen planlösning till det rymliga vardagsrummet där det finns plats för umgänge. Från vardagsrummet har ni utgång till den stora balkongen om ca 37 kvm. Balkongen har ett bra läge med utsikt mot innergården och poolområdet, här finns plats för umgänge och avkoppling. Det stora sovrummet har en praktisk inredd klädkammare som ni når via en skjutdörr. Bostadsrättsföreningen har en gemensam pool, gym, samlingsrum och övernattningsrum att hyra. På huset har föreningen installerat solceller som i första hand ger el till bostäderna. Byggnaden är väldigt energisnål, bor ni här kan ni tillämpa Gröna-bolån hos banken. Populära Lindö är beläget ca 4 km utanför Norrköpings citykärna. Närhet till promenadstråk i naturen och mataffär. Området Lindö har flera för- & grundskolor. Busshållsplats för kollektivtrafik är beläget ca. 150 m bort. Välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Torstorpsvägen 51, Torstorp, Finspångs kommun
Torstorpsvägen 51, Torstorp, Finspångs kommun, bild 2
Torstorpsvägen 51, Torstorp, Finspångs kommun, bild 3

Torstorpsvägen 51

Villa
Torstorp, Finspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 595 000 kr
137 m²
4 rum
577 m² tomt

Välkomna till Torstorpsvägen 51! Detta hur är från början av 1900 och har två fungerande eldstäder varav en är en vacker kakelugn i vardagsrummet. På fastigheten finns en uthuslänga med både garage och förråd och gräsmattan klipps av robotgräsklippare. Huset har två uteplatser varav en av dom är ett inglasat uterum. Detta område är Naturnära med badplats och promenadleder en bit bort! Ett familjevänligt område med förskola på promenadavstånd och grundskola i Viggestorp. Välkomna på visning!

  • Premium
Skepparegatan 40, Centralt, Norrköpings kommun
  • Tor 1 aug kl 18:00

Skepparegatan 40

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
740 000 kr
27,3 m²
1 rum
vån 6/8
1 660 kr/mån
27 106 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta etta om 27,3 kvm med ett väldigt bra läge om du vill ha närheten till stadens puls. Högt läge i huset ger trevlig utsikt och ljus lägenhet. Lägenheten rymmer hall, duschrum, allrum och kokvrå. En lågt belånad bostadsrättsförening med bra ekonomi, avgift 1.660 kr/månad och då ingår kabel-TV, bredband, värme, vatten samt fasta kostnaden för elen. Ljust och luftigt allrum med plats för både säng, soffa, matplats, garderober och med fransk balkong. Välutrustad kokvrå med spishäll, ugn, fläkt, mikro och diskmaskin och med öppen planlösning mot allrummet. Duschrum med dusch, handfat med kommod, wc och spegel. Det här är en bostad som passar utmärkt som studentboende, första bostaden eller övernattningslägenhet. Föreningen erbjuder gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenhet, bastu, festlokal och flera takterasser med vidunderlig utsikt. Vinds- och källarförråd följer med lägenheten. Centralt läge till allt man önskar såsom affärer, restauranger och kommunikationer. Välkommen att anmäla er till visning!

  • Plus
  • Hiss
Envigsvägen 26, Herstadberg, Norrköpings kommun
Envigsvägen 26, Herstadberg, Norrköpings kommun, bild 2
Envigsvägen 26, Herstadberg, Norrköpings kommun, bild 3

Envigsvägen 26

Villa
Herstadberg, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
3 450 000 kr
151 + 64 m²
5 rum
1 279 m² tomt

På lugn och barnvänlig gata finner ni ett rymligt och välskött hus som passar utmärkt för barnfamiljen omgivet av en lummig trädgård som gränsar mot allmänningen. I omtyckta Herstaberg bor ni ostört då trafiken är mycket begränsad eftersom området inte är en genomfart. Här blandas känslan av lugnet, närheten till naturen, båthamnen i Bråviken och närheten till Ingelstad handelscentrum med sitt breda utbud av butiker och pendlingsmöjligheter till såväl Linköping som Finspång och Nyköping. Huset är i tre våningar och ni välkomnas av en ljus hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderoben. Vidare in i huset ligger det ljusa köket med vita luckor och bänkskiva i ek. Här finns också plats för en mindre matgrupp. Intill köket ligger det stora vardagsrummet med braskamin och utgång till det inglasade och isolerade uterummet. Från uterummet nås pooldäcket via den stora trappen och här kan du njuta av solen så gott som hela dagen tack vare söderläget. På entréplan finns dessutom ett av de fyra sovrummen med vackert målat trägolv och en gästwc. På övre plan ligger husets ytterligare tre sovrum, två mindre och ett större. Det stora sovrummet har vackert trägolv, platsbyggda garderober och en klädkammare. Det stora badrummet har både hörnbadkar, dusch och utgång till balkongen. WC ligger separat intill badrummet vilket är smidigt när hela familjen ska göra iordning sig på morgonen. I källaren finns en större hall med gott om förvaring och direkt utgång till en trapp utifrån. Här finns även bastu, tvättstuga med duschkabin samt ett pannrum. Tack vare det optimala läget på trädgården med baksidan mot allmänningen skapas ett insynsskyddat och lugnt läge. Här kan ni njuta av solen och poolen under sommaren och för den odlingsintresserade finns ett stort växthus om 18 kvm vilket förlänger säsongen. I den lummiga trädgården finns bärbuskar, trädgårdsland och fruktträd, vad sägs om att plocka solmogna persikor direkt utanför husknuten? För den motorintresserade finns ett stort dubbelgarage med asfalterad uppfart med plats för två bilar. Varmt välkomna till ett hus att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ektorpsgatan 270, Ektorp, Norrköpings kommun

Ektorpsgatan 270

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
2 595 000 kr
115 m²
5 rum
vån 1/2
6 276 kr/mån
22 565 kr/m²

Välkommen till Ektorpsgatan 270. Välskött hem med upp till 4 sovrum. Våtrum på vardera plan, här finns både dusch och badkar. Kök, båda våtrummen och samtliga ytskikt är renoverade senaste åren. Bilfritt intill bostaden med en lekpark lite längre bort på gatan. Närhet till mycket: Flera för- & grundskolor och mataffär. Flera lekplatser och ett utegym finns i området. Flera uteplatser, morgonsol på baksidan och på balkongen. Kvällssol på framsidan. Gott om förvaring i och utanför bostaden. Trädgårdsverktyg och gräsklippare finns att låna av bostadsrättsföreningen.

  • Balkong
  • Uteplats
Nya torget 6, Centralt, Norrköpings kommun
Nya torget 6, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Nya torget 6, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Nya torget 6

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
3 195 000 kr
98 m²
3 rum
vån 1/4
7 708 kr/mån
32 602 kr/m²

Med utsikt över Nya Torget ligger denna trea om 98 kvm och med en ovanligt stor balkong om ca 20 kvm med eftermiddags- och kvällssol. Här finns ett stort vardagsrum med med stora fönsterpartier och öppet mot köket, köket är påkostat med granitskiva och köksö. Här kan man öppna upp det stora skjutpartiet så ute känns som inne, måste upplevas. I lägenheten är det högt till tak ca 2,7 meter och det finns även två stora sovrum med förvaring. I vardagsrummet finns möjlighet att göra ett sovrum till om fler rum behövs. Här bor du med ett läge som ger dig närhet till alla tänkbara bekvämligheter. Garage finns i källaren och nås via hissen. Välkomna på visning.

  • Premium
  • Hiss
Hagebygatan 33, Norrköping, Norrköpings kommun
Hagebygatan 33, Norrköping, Norrköpings kommun, bild 2
Hagebygatan 33, Norrköping, Norrköpings kommun, bild 3

Hagebygatan 33

Övrigt
Norrköping, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
6 500 000 kr
666 m²
1 075 m² tomt

Välskött och lättförvaltat hyreshus beläget på genomfartsleden Hagebygatan. Byggnaden rymmer 7 lokaler om 666,5 kvm, samtliga uthyrda och med sammanlagda hyresintäkter om 648.712 kr. Den sammanlagda driften uppgick 2023 till 175.804 kr. Överlåtelsen sker i nybildat AB. Visas efter överenskommelse.

  • Premium
Orangerigatan 1B, Norrköping, Norrköpings kommun

Orangerigatan 1B

Lägenhet
Norrköping, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 895 000 kr
50 m²
2 rum
vån 5/5
3 379 kr/mån
37 900 kr/m²

Högst upp i huset och med utsikt över Strömmen och rådhuset ligger denna välplanerade 2:a om 50 kvm med fransk balkong, 2 takkupor och eleganta materialval. Det mörka trägolvet blir en fin kontrast till de ljusa väggarna och moderna köket, den smarta planlösningen möjliggör både arbetsplats och läshörna invid fönster med fin utsikt. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Utanför lägenhetsdörren finns ett separat och väl tilltaget lägenhetsförråd. Stabil och omtyckt förening med ordnad ekonomi med ett riktigt fint läge i centrala Norrköping med bara en kort promenad till bussar och tåg. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Lotstorpsvägen 10B, Djurön/Sidus, Norrköpings kommun

Lotstorpsvägen 10B

Villa
Djurön/Sidus, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
3 995 000 kr
179 + 70 m²
6 rum
1 912 m² tomt

Bra läge med delvis utsikt över Bråviken ligger denna rymliga villa och på en plan trädgårdstomt om ca 1900 kvm. Huset är 179 kvm + 70 kvm och har fyra sovrum idag. Mycket har renoverats under dom senaste åren så som tak, fönster, dränering, kök och ny bergvärmepump. Fiber finns även indraget i huset. Här bor ni med närhet till bad och eventuellt ha egen båt i Bråviken. Välkomna på visning

  • Plus
Kungsgatan 57, Norrköping, Norrköpings kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30
Kungsgatan 57, Norrköping, Norrköpings kommun, bild 2
Kungsgatan 57, Norrköping, Norrköpings kommun, bild 3

Kungsgatan 57

Lägenhet
Norrköping, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
3 995 000 kr
103 m²
3 rum
vån 7/8
7 119 kr/mån
38 786 kr/m²

Välkommen till Brf Färgeriet mitt i city i Industrilandskapen! Näst högst upp i huset med utsikt över takåsarna finner ni denna superfina lägenhet på 103,5 kvm som rymmer ett arbetsvänligt kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet, två sovrum samt både badrum med tvättavdelning och wc-rum med dusch! Trevlig inglasad balkong utan insyn med eftermiddags-/kvällssol och med fantastisk utsikt över industrilandskapens takåsar och mot Kolmårdsskogarna. Genomgående ljusa ekparkettgolv och målade väggar i ljusa sobra färger. Stora sociala ytor genom den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrummet och ljuset flödar in i lägenheten genom stora fönster i flera olika väderstreck och lägenhetens höga läge i huset. Lägenheten ligger i omedelbar anslutning till strömmens forsar och fall som omges av underbara promenadstråk. På promenadavstånd har du flera matbutiker och restauranger och bor mitt i det historiska industrilandskapet. Galleriorna i city och resecentrum är bara några hundra meter bort. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bidevindsvägen 25, Lindö, Norrköpings kommun
Bidevindsvägen 25, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Bidevindsvägen 25, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Bidevindsvägen 25

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
11 500 000 kr
323 m²
9 rum
1 493 m² tomt

Ett av Norrköpings mest eftertraktade lägen invid Lindös strandpromenad är nu till salu! Som näst sista hus på liten återvändsgata och med 180 graders utsikt mot Bråviken är detta läge magiskt bra. Här bor ni ett stenkast från vattnet i ett stort, fint och modernt hus om ca 400 kvm. Huset är genomtänkt planerat med stora fönsterpartier och fantastisk vattenutsikt från många rum. Generösa sällskapsytor på entréplan, privat övervåning med fem sovrum och ett suterräng/källarplan med stora möjligheter. Fin trädgårdstomt om ca 1 500 kvm med plats för pool på baksidan. Stor altan både på framsidan och på baksidan av huset. Det är få förunnat att få bo precis vid vattnet, med en fantastisk naturupplevelse och ändå bara 10 minuter från stan. Att varje morgon få vakna upp till en ny "tavla" över Bråvikens vackra vatten går inte att tröttna på. Förutom Bråviken ligger Abborreberg nära med skog, joggingspår och MTB-terräng. Bidevindsvägen är en liten återvändsgata och här bor man lugnt och ostört men ändå intill Lindös småbåtshamn. Lindö är en attraktiv stadsdel med fantastisk natur med både skog och hav. Här finns förskolor, skolor, matbutik, restaurang och sommarcafé. Bra bussförbindelser till city. Huset byggdes ursprungligen 1935 men genomgick en om och tillbyggnad 2006-2007. Huset är totalt ca 400 kvm där ca 320 kvm (boarea) nyttjas idag och resterande kvm tillhör en källardel som vid behov en köpare kan iordningställa. Huset är dock mer än rejält idag och rymmer en stor familj. Välkommen till ett svårslaget boende med ett rogivande läge och en underbar utsikt!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Pinnmogatan 21, Vilbergen, Norrköpings kommun

Pinnmogatan 21

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
2 295 000 kr
104,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 365 kr/mån
21 962 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna renoverade gavellägenhet med härligt ljusinsläpp med fönster åt tre håll. Här har ägaren renoverat smakfullt med nytt kök från Kolmårdskök, nya golv, målat i behagliga färger och delat av lägenheten så här kan man hyra ut en mini tvåa med egen ingång, eget kök och eget duschrum. I avgiften ingår bredband 250 mb och i föreningen finns det tillgång till ett bättre gym. Här i Vilbergen bor du bra i ett lugnt område med lekplatser på varje gård och med all service nära till hands i Vilbergen centrum, närhet till förskolor och bara några steg bort väntar bussen. Välkomna med er intresseanmälan!

  • Plus
Slottsgatan 88, Centralt, Norrköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Slottsgatan 88, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Slottsgatan 88, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Slottsgatan 88

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
895 000 kr
25,6 m²
1 rum
vån 4
2 494 kr/mån
34 961 kr/m²

Här välkomnas du till en stilfull och optimalt planerad lägenhet som är i bra skick på våning fyra. Bekvämt boende som nås utan trappsteg och hiss finns från markplan. Ett modernt och smakfullt kök med bänkskiva i lyxig granit. Vidare hittar vi ett allrum med stor skjutdörrsgarderob och plats för matbord samt njutning på den mysiga inglasade balkongen. Rakt framför köket i skjutdörrsgarderoben finns den platsbyggda möbeln, en compact living-säng! Det är en spännande, och funktionell detalj som smälter in fint i lägenheten. Helkaklat duschrum i modern touch med bekvämlighet genom egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaringsmöjligheter genom garderober i hallen. Denna bostad är perfekt som första boende, studentbostad alternativt för dig som söker en övernattningslägenhet i stan. I områdets absoluta närhet finns Kaktusparken, trevliga teatern, mysiga Strömsholmen och industrilandskapets vackra gångstråk längs med strömmen. Endast 5 min promenad hittar du resecentrum där möts Norrköpings alla spårvagnar och stadens lokala busslinjer samt tågstationen där du kan hoppa på tåget till exempelvis Stockholm. Välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bossgårdsvägen 40 C, Östra Husby, Norrköpings kommun

Bossgårdsvägen 40 C

Tomt
Östra Husby, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
750 000 kr
1 532 m² tomt

Välkommen att besöka en av fyra olika tomterna på Bossgårdsvägen strax utanför Östra Husby. Här kan ni skapa ert nästa hem, ett hem att längta hem till. Lämna ert intresse längre ned redan idag så återkommer vi! Vårt exempel är Villa Hällavik med kalkylen nedan. Kommer få utsikt över naturen med gärden och ängar. Endast några km till Östra Husby med för- & grundskola upp till årskurs 6. Bygghandel och mataffär. 23 km till centrala Norrköping. Uppskattar ni havet så är Arkösund närmast 28 km bort. Här kan ni välja mellan flera varianter från A-hus. Tomterna går inte under detaljplan. Vid köp av tomt för nyproduktion betalas lagfartskostnaden endast på tomten (1,5% av tomtens pris) och huset är befriad från fastighetsavgiften de första 15 åren. Lantligt läge men bra pendlingsbart avstånd till större städer: Norrköping, Söderköping och tack vare färjan över Bråviken även pendlingsavstånd till norra delen av Bråviken och Nyköping.

  • Nyproduktion
Spjutgatan 24, Ektorp, Norrköpings kommun

Spjutgatan 24

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 425 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 785 kr/mån
17 593 kr/m²

Välkommen till Spjutgatan 24 i Ektorp. Högst upp i huset, helt utan insyn och med härlig utsikt över omgivningarna. En ljus lägenhet med genomgående fönster som vetter åt två väderstreck. En välskött bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, nedtagna väggar ger en öppen och inbjudande planlösning. Två sovrum och en inglasad balkong i syd-väst läge. Duschrum med kakel och klinkers och tvättpelare. I avgiften ingår bredband, grundutbud tv, fasta delen av elen samt värme och vatten. Här bor ni med närhet till olika mataffär och Skarphagens centrum med affär, kiosk, café och flera restauranger. Närhet till flera olika förskolor, skola och busshållplats.

  • Plus
  • Balkong
Sköldens väg 9, Högsjö, Finspångs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sköldens väg 9

Fritidshus
Högsjö, Finspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
975 000 kr
55 m²
4 rum
2 007 m² tomt

Välkommen till Sköldens väg i Ingestorp utanför Regna. Ett mysigt och välskött hus med stor tomt. Tomten har en planterad berså under uppväxt, lika så en häck mot vägen. Stor altan i söderläge som delvis är under tak för regniga dagar. Promenadavstånd till gemensam badplats för området med bryggor och möjlighet att köpa fiskekort i sjön Ålsjön. Huset består av tre sovrum och öppen planlösning i vinkel mellan kök och vardagsrum. Alla tre sovrum har vitmålade väggar och nya heltäckningsmattor. Här är ett modernt fritidshus med element med wifi-styrning, fiber installerat och nyinstallerad el med automatsäkringar. Lantligt läge med väldigt vacker natur runt om, naturreservat och flera gångleder. Östgötaleden passerar intill Ålsjön. Närhet till städerna Vingåker, Finspång och Örebro.

  • Uteplats
Odalgatan 22, Oxelbergen, Norrköpings kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00

Odalgatan 22

Lägenhet
Oxelbergen, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 395 000 kr
36 m²
2 rum
vån 2/4
945 kr/mån
38 750 kr/m²

Med ett perfekt läge nära city ligger denna optimalt planerade mini-tvåa om 36 kvm. Omsorgsfullt renoverad med all den äldre charmen bevarad. Trots sitt centrala läge är lägenheten i stort sett helt insynsskyddad. Fint hörnläge med utsikt mot Vikboplan och mot föreningens innergård. Vackra trägolv, ljusa ytskikt och högt till tak. Köket är smakfullt renoverat där originalinredning varvas med nya skåp från Ballingslöv i en fin grå/grön nyans. All utrustning finns som diskmaskin, side-by-side kyl/frys, spishäll, fläkt, ugn och mikro. Ljus och trevlig matplats vid fönstret. Vardagsrum med trägolv. Sovrum med stor garderob och plats för dubbelsäng. Hall med trägolv och gott om förvaring. Tvättmaskin finns installerad. Separat klädkammare. Wc med klinkergolv. Separat duschrum med klinkergolv och duschkabin. Låg månadsavgift om endast 945 kr där vatten, värme, digital-tv och el ingår. Belägen i en liten privat skuldfri bostadsrättsförening med mysig innergård med pergola och grill.

  • Plus
Torpstigen 22, Ljusfallshammar, Finspångs kommun

Torpstigen 22

Fritidshus
Ljusfallshammar, Finspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 200 000 kr
55 m²
3 rum
2 027 m² tomt

Med ett naturskönt och ostört läge endast ett stenkast från Annsjön ligger detta timrade fritidshus med tillhörande härbre/gäststuga och förrådsbyggnader. Huvudbyggnaden rymmer två sovrum samt i vardagsrummet tidstypiska och i Dalarna vanligt förekommande tarrsängar vilket enklast kan förklaras som väggfasta och inbyggda våningssängar försedda med draperi. Sammanlagt finns 10 sängplatser på Torpstigen. Den timrade huvudbyggnaden är byggd i Dalarna men monterades ned och byggdes upp invid Annsjön på tidigt 70-tal. Den gedigna konstruktionen gör sig påmind genom rejäla takbjälkar, furuplank på golvet och en värmande öppen spis i vardagsrummet. Fiber finns vid tomtgräns om så önskas koppla in. En offert är även framtagen för att dra in vatten i huset, i dagsläget används samfällighetens sommarvatten vid tomtgränsen. Vid sjön finns flera badplatser, badflotte, simskola och fotbollsmål. Ett hem att trivas och koppla av i. Välkomna på visning.

Bocksprånget 16, Lindö, Norrköpings kommun

Bocksprånget 16

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
9 675 000 kr
167 m²
4 rum
733 m² tomt

Beläget högt upp på ett berg ligger denna sofistikerade villa slutförd under 2023. Planlösningen och utförandet är av riktigt hög klass, de exklusiva materialen och de många överraskningar villan bjuder på ska upplevas på plats. En rymlig hiss för 8 personer tar er upp till villan där ett fantastiskt vardagsrum med en trappa upp till en gigantisk takterrass väntar er. Väl inne i den konstnärligt designade villan finner ni sällskapsytor, tre sovrum , två badrum, förråd och både balkonger och en altan. Master bedroom rymmer till exempel sovrum, badrum, klädkammare och balkong. Trädgården är tänkt att nyttjas från takterrassen där både el, vatten och avlopp är framdraget. Möjligheter finns därmed till både bar, kök och ett spa. Uppfarten är asfalterad och i garaget tillkommer 30 kvm, här finns el och VA indraget i fall byggnaden skulle önskas nyttjas som gäststuga. I högsta grad ett unikt boende, välkomna ett boka in er på en visning!

Grånestad 7, Vikbolandet, Norrköpings kommun

Grånestad 7

Tomt
Vikbolandet, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
775 000 kr
1 507 m² tomt

Välkommen till Grånestad för en fjärde tomt där ni kan bygga valfritt hus från A-hus. Tre tomter bredvid är redan inflyttade med nybyggnation slutet av år 2023. Läget där landsbygd möter staden. Lantligt med naturen runt om endast 15 min till centrala Norrköping. 10 minuter till mataffär och skola i Östra Husby, även Dagsberg har för- och grundskola. På nyproduktion är ni fria från fastighetsavgift de första 15 åren och ni betalar endast lagfartskostnad på tomtenspris.

Rodgagatan 6, Norrköping, Norrköpings kommun

Rodgagatan 6

Lägenhet
Norrköping, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
2 795 000 kr
77,8 m²
3 rum
vån 4/4
5 330 kr/mån
35 925 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna exklusiva centralt belägna trerumslägenhet med öppen spis! Med en imponerande takhöjd på 2,6 meter och ett otroligt fint ljusinsläpp från de stora fönster som är genomgående i hela lägenheten. Köket är stilfullt inrett med svart granitbänkskiva som matchar fönsterbänkarna i alla rum och skapar en enhetlig harmoni i lägenheten. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet blir lägenhetens naturliga samlingspunkt. Den öppna spisen ger en unik charm och en "mysfaktor deluxe" till rummet och är perfekt för avkoppling och socialt umgänge. Från vardagsrummet och köket når man en rymlig balkong som ligger i söderläge, och erbjuder gott om plats för både matbord och loungegrupp. Lägenheten har en central men ändå lugn belägenhet, vilket gör den perfekt för den som söker bekvämt boende med närhet till alla faciliteter som Norrköpings centrum har att erbjuda. Tågstationen och andra kommunikationsmöjligheter ligger bara några få minuter bort, vilket är idealiskt för pendlare och de som behöver enkel tillgång till kollektivtrafik. Om du är intresserad av att utforska denna exklusiva bostad närmare, rekommenderas det att boka en visning för att uppleva dess alla fördelar på plats. Välkommen på visning av Rodgagatan 6!

  • Plus
  • Hiss
Östanvägen 11, Abborreberg, Norrköpings kommun

Östanvägen 11

Villa
Abborreberg, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
8 795 000 kr
194 + 26 m²
6 rum
717 m² tomt

Välkommen till detta rymliga och välutrustade Borohus om sammanlagt 220 kvadratmeter. Villan är belägen på en av Lindös bästa adresser med utsikt över Bråviken och Abborrebergsskogen som närmaste granne. Här finner ni 4-5 sovrum, 2 badrum, 2 sällskapsrum och ett stort uterum. Påkostad gjuten saltvattenpool med pooltak. Garagebyggnad om ytterligare 35 kvm som även rymmer separat kontorsrum med handfat och wc.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 37