Mäklare Johan Lenngren

Johan Lenngren

Om mig

Rätt känsla genom hela affären. Min ambition under min 20-åriga karriär som mäklare har alltid varit att leverera den bästa servicen till mina spekulanter och säljare, ju bättre tjänst jag levererar desto bättre blir slutresultatet och mina höga slutpriser vittnar om att jag framgångsrikt förmedlar bostäder med både nöjda köpare och säljare. Jag är lyhörd, effektiv och lösningsorienterad, när ni väljer mig som er mäklare kan ni lita på att jag kommer göra allt för att ge er valuta för pengarna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Reenstiernagatan 28, Eneby, Norrköpings kommun

Reenstiernagatan 28

Lägenhet
Eneby, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 495 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 509 kr/mån
20 909 kr/m²

1 trappa upp på populära Reenstiernagatan ligger denna välplanerade 3:a om 71,5 kvm. I anslutning till köket finns den rejält tilltagna inglasade balkongen belägen i ett soligt söderläge och med utsikt över föreningens vackra park. Här finner ni även 2 sovrum i bra storlekar och ett större vardagsrum. Badrummet är helkaklat och renoverat av föreningen och intill hallen finns en praktisk klädkammare. Mycket välskött förening där bredband och den fasta kostnaden för el ingår i avgiften, möjlighet finns också att nyttja föreningens gym och relaxavdelning där det även finns ett SPA-bad.

  • Balkong
Skarphagsgatan 10, Skarphagen, Norrköpings kommun

Skarphagsgatan 10

Lägenhet
Skarphagen, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 350 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2
4 413 kr/mån
18 243 kr/m²

I populära HSB Brf Härden ligger denna välplanerade hörnlägenhet om 3 rum och kök med balkong i soligt västläge. Lägenheten innehåller 2 rymliga sovrum, ljust kök och vardagsrum med utgång till balkong. Lägenheten är i behov av renovering. Föreningen har en mycket låg belåning och låga avgifter samt gott om parkeringsplatser. Läget är utmärkt och det går enkelt att ta sig ut på E4:an, till Linköping tar man sig på under 30 minuter. En kort promenad från lägenheten ligger Skarphagens centrum med restauranger, cafeér, mataffär och frisör. I närheten finns både skolor och förskolor tex föräldrakooperativet Klätterträdet och idrottsskolan Prolympia. Till Norrköpings centrum med bland annat Campus Norrköping och Halvars glasskiosk är det promenadavstånd. Välkomna att anmäla ert intresse!

Hagebygatan 33, Norrköping, Norrköpings kommun
Hagebygatan 33, Norrköping, Norrköpings kommun, bild 2
Hagebygatan 33, Norrköping, Norrköpings kommun, bild 3

Hagebygatan 33

Övrigt
Norrköping, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
6 500 000 kr
666 m²
1 075 m² tomt

Välskött och lättförvaltat hyreshus beläget på genomfartsleden Hagebygatan. Byggnaden rymmer 7 lokaler om 666,5 kvm, samtliga uthyrda och med sammanlagda hyresintäkter om 648.712 kr. Den sammanlagda driften uppgick 2023 till 175.804 kr. Överlåtelsen sker i nybildat AB. Visas efter överenskommelse.

  • Premium
Orangerigatan 1B, Norrköping, Norrköpings kommun

Orangerigatan 1B

Lägenhet
Norrköping, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 895 000 kr
50 m²
2 rum
vån 5/5
3 379 kr/mån
37 900 kr/m²

Högst upp i huset och med utsikt över Strömmen och rådhuset ligger denna välplanerade 2:a om 50 kvm med fransk balkong, 2 takkupor och eleganta materialval. Det mörka trägolvet blir en fin kontrast till de ljusa väggarna och moderna köket, den smarta planlösningen möjliggör både arbetsplats och läshörna invid fönster med fin utsikt. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Utanför lägenhetsdörren finns ett separat och väl tilltaget lägenhetsförråd. Stabil och omtyckt förening med ordnad ekonomi med ett riktigt fint läge i centrala Norrköping med bara en kort promenad till bussar och tåg. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Torpstigen 22, Ljusfallshammar, Finspångs kommun

Torpstigen 22

Fritidshus
Ljusfallshammar, Finspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 200 000 kr
55 m²
3 rum
2 027 m² tomt

Med ett naturskönt och ostört läge endast ett stenkast från Annsjön ligger detta timrade fritidshus med tillhörande härbre/gäststuga och förrådsbyggnader. Huvudbyggnaden rymmer två sovrum samt i vardagsrummet tidstypiska och i Dalarna vanligt förekommande tarrsängar vilket enklast kan förklaras som väggfasta och inbyggda våningssängar försedda med draperi. Sammanlagt finns 10 sängplatser på Torpstigen. Den timrade huvudbyggnaden är byggd i Dalarna men monterades ned och byggdes upp invid Annsjön på tidigt 70-tal. Den gedigna konstruktionen gör sig påmind genom rejäla takbjälkar, furuplank på golvet och en värmande öppen spis i vardagsrummet. Fiber finns vid tomtgräns om så önskas koppla in. En offert är även framtagen för att dra in vatten i huset, i dagsläget används samfällighetens sommarvatten vid tomtgränsen. Vid sjön finns flera badplatser, badflotte, simskola och fotbollsmål. Ett hem att trivas och koppla av i. Välkomna på visning.

Bocksprånget 16, Lindö, Norrköpings kommun

Bocksprånget 16

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
9 675 000 kr
167 m²
4 rum
733 m² tomt

Beläget högt upp på ett berg ligger denna sofistikerade villa slutförd under 2023. Planlösningen och utförandet är av riktigt hög klass, de exklusiva materialen och de många överraskningar villan bjuder på ska upplevas på plats. En rymlig hiss för 8 personer tar er upp till villan där ett fantastiskt vardagsrum med en trappa upp till en gigantisk takterrass väntar er. Väl inne i den konstnärligt designade villan finner ni sällskapsytor, tre sovrum , två badrum, förråd och både balkonger och en altan. Master bedroom rymmer till exempel sovrum, badrum, klädkammare och balkong. Trädgården är tänkt att nyttjas från takterrassen där både el, vatten och avlopp är framdraget. Möjligheter finns därmed till både bar, kök och ett spa. Uppfarten är asfalterad och i garaget tillkommer 30 kvm, här finns el och VA indraget i fall byggnaden skulle önskas nyttjas som gäststuga. I högsta grad ett unikt boende, välkomna ett boka in er på en visning!

Rodgagatan 6, Norrköping, Norrköpings kommun

Rodgagatan 6

Lägenhet
Norrköping, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
2 795 000 kr
77,8 m²
3 rum
vån 4/4
5 330 kr/mån
35 925 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna exklusiva centralt belägna trerumslägenhet med öppen spis! Med en imponerande takhöjd på 2,6 meter och ett otroligt fint ljusinsläpp från de stora fönster som är genomgående i hela lägenheten. Köket är stilfullt inrett med svart granitbänkskiva som matchar fönsterbänkarna i alla rum och skapar en enhetlig harmoni i lägenheten. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet blir lägenhetens naturliga samlingspunkt. Den öppna spisen ger en unik charm och en "mysfaktor deluxe" till rummet och är perfekt för avkoppling och socialt umgänge. Från vardagsrummet och köket når man en rymlig balkong som ligger i söderläge, och erbjuder gott om plats för både matbord och loungegrupp. Lägenheten har en central men ändå lugn belägenhet, vilket gör den perfekt för den som söker bekvämt boende med närhet till alla faciliteter som Norrköpings centrum har att erbjuda. Tågstationen och andra kommunikationsmöjligheter ligger bara några få minuter bort, vilket är idealiskt för pendlare och de som behöver enkel tillgång till kollektivtrafik. Om du är intresserad av att utforska denna exklusiva bostad närmare, rekommenderas det att boka en visning för att uppleva dess alla fördelar på plats. Välkommen på visning av Rodgagatan 6!

  • Plus
  • Hiss
Östanvägen 11, Abborreberg, Norrköpings kommun

Östanvägen 11

Villa
Abborreberg, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
8 795 000 kr
194 + 26 m²
6 rum
717 m² tomt

Välkommen till detta rymliga och välutrustade Borohus om sammanlagt 220 kvadratmeter. Villan är belägen på en av Lindös bästa adresser med utsikt över Bråviken och Abborrebergsskogen som närmaste granne. Här finner ni 4-5 sovrum, 2 badrum, 2 sällskapsrum och ett stort uterum. Påkostad gjuten saltvattenpool med pooltak. Garagebyggnad om ytterligare 35 kvm som även rymmer separat kontorsrum med handfat och wc.

  • Balkong
  • Uteplats
Hagagatan 18C, Haga, Norrköpings kommun

Hagagatan 18C

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
3 195 000 kr
132 m²
4 rum
vån 3
5 162 kr/mån
24 205 kr/m²

Högst upp i huset på Hagagatan 18 C ligger denna läckra etagelägenhet i två plan. Entréplanet rymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, 2 sovrum, badrum och gäst-wc. Här finns även en balkong och en öppen spis. På det övre planet finns ett stort allrum med ett rejält ljusinsläpp, rummet används idag som sovrum med en intilliggande klädkammare. Hög standard med fönsterbrädor i Kolmårdsmarmor, vägguttag och kontakter från Renova, stavparkett på bägge planen och ett kök från -18. Utanför lägenheten finns nyrenoverade Hagaparken med hinderbana, pulkabacke och grillplats. Brf Ryttartorpet är en stabil förening med ordnad och stabil ekonomi. Välkomna på visning!

Lotstorpsvägen 6A, Sidus, Norrköpings kommun

Lotstorpsvägen 6A

Villa
Sidus, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
6 095 000 kr
161 m²
6 rum
1 230 m² tomt

I Sidus med ett underbart läge och med naturen inpå knuten ligger detta mycket påkostade och högst genomtänkta Myresjöhus. Färdigställt -22 med sammanlagt 4 sovrum, 2 badrum, separata kontorsplatser, allrum och vardagsrum. Här finner ni ett klassiskt skafferi i köket, ett riktigt praktiskt tvättnedkast utanför badrummet på övervåningen ner till tvättstugan på entréplanet, 2 oerhört smarta kontorsplatser och stora sociala ytor i form av både allrum med balkong på övervåningen och ett läckert vardagsrum med flertalet dörrar ut till altanen på entréplanet. Hela huset har målats i moderna och varma toner och skänker ett behagligt lugn i rummen. Trädgården har skapats med en tanke på nöje och avkoppling och här finns odlingslådor, planteringar, utekök, SPA-bad och stenlagd grillplats. Ca 3 minuters promenad till Bråviken där samfälligheten har en badplats och välskötta gräsytor för spring och lek. Attefallshuset på tomten används som golfsimulator och kontor och förutom detta finns även en gäststuga och ett väl tilltaget förråd. Befriad från fastighetsavgift till år 2037.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 10