Mäklare Johan Lenngren

Johan Lenngren

Om mig

Rätt känsla genom hela affären. Min ambition under min 20-åriga karriär som mäklare har alltid varit att leverera den bästa servicen till mina spekulanter och säljare, ju bättre tjänst jag levererar desto bättre blir slutresultatet och mina höga slutpriser vittnar om att jag framgångsrikt förmedlar bostäder med både nöjda köpare och säljare. Jag är lyhörd, effektiv och lösningsorienterad, när ni väljer mig som er mäklare kan ni lita på att jag kommer göra allt för att ge er valuta för pengarna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östanvägen 11, Abborreberg, Norrköpings kommun

Östanvägen 11

Villa
Abborreberg, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
8 795 000 kr
194 + 26 m²
6 rum
717 m² tomt

Välkommen till detta rymliga och välutrustade Borohus om sammanlagt 220 kvadratmeter. Villan är belägen på en av Lindös bästa adresser med utsikt över Bråviken och Abborrebergsskogen som närmaste granne. Här finner ni 4-5 sovrum, 2 badrum, 2 sällskapsrum och ett stort uterum. Påkostad gjuten saltvattenpool med pooltak. Garagebyggnad om ytterligare 35 kvm som även rymmer separat kontorsrum med handfat och wc.

  • Balkong
  • Uteplats
Hagagatan 18C, Haga, Norrköpings kommun

Hagagatan 18C

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
3 195 000 kr
132 m²
4 rum
vån 3
5 162 kr/mån
24 205 kr/m²

Högst upp i huset på Hagagatan 18 C ligger denna läckra etagelägenhet i två plan. Entréplanet rymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, 2 sovrum, badrum och gäst-wc. Här finns även en balkong och en öppen spis. På det övre planet finns ett stort allrum med ett rejält ljusinsläpp, rummet används idag som sovrum med en intilliggande klädkammare. Hög standard med fönsterbrädor i Kolmårdsmarmor, vägguttag och kontakter från Renova, stavparkett på bägge planen och ett kök från -18. Utanför lägenheten finns nyrenoverade Hagaparken med hinderbana, pulkabacke och grillplats. Brf Ryttartorpet är en stabil förening med ordnad och stabil ekonomi. Välkomna på visning!

Idunvägen 131, Kolmården, Norrköpings kommun

Idunvägen 131

Villa
Kolmården, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
3 395 000 kr
167 m²
7 rum
665 m² tomt

Med ett centralt läge i Krokek ligger denna välplanerade familjevilla med 5 st sovrum. Utmärkt planlösning med stort allrum och 2 sovrum på övre planet medan entréplanet innehåller kök, vardagsrum med kakelugn och utgång till altan, 3 sovrum, 2 badrum samt tvättstuga. Plan härlig trädgårdstomt med plats för pool och lek. Fristående garage med isolerat förråd och vidbyggt vedförråd.

Visar alla 3