Mäklare Johan Lenngren

Johan Lenngren

Om mig

Rätt känsla genom hela affären. Min ambition under min 20-åriga karriär som mäklare har alltid varit att leverera den bästa servicen till mina spekulanter och säljare, ju bättre tjänst jag levererar desto bättre blir slutresultatet och mina höga slutpriser vittnar om att jag framgångsrikt förmedlar bostäder med både nöjda köpare och säljare. Jag är lyhörd, effektiv och lösningsorienterad, när ni väljer mig som er mäklare kan ni lita på att jag kommer göra allt för att ge er valuta för pengarna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Idunvägen 131, Kolmården, Norrköpings kommun

Idunvägen 131

Villa
Kolmården, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
3 395 000 kr
167 m²
7 rum
665 m² tomt

Med ett centralt läge i Krokek ligger denna välplanerade familjevilla med 5 st sovrum. Utmärkt planlösning med stort allrum och 2 sovrum på övre planet medan entréplanet innehåller kök, vardagsrum med kakelugn och utgång till altan, 3 sovrum, 2 badrum samt tvättstuga. Plan härlig trädgårdstomt med plats för pool och lek. Fristående garage med isolerat förråd och vidbyggt vedförråd.

Orangerigatan 1B, Strömmen, Norrköpings kommun

Orangerigatan 1B

Lägenhet
Strömmen, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
2 395 000 kr
71,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 318 kr/mån
33 497 kr/m²

På markplanet och med en härlig uteplats i föreningens lummiga innergård ligger denna stora och fräscha 2:a om hela 71,5 kvm. Trevlig och modern planlösning med väl tilltagna rum och genomgående mycket hög standard. Gott om plats för förvaring via en generös klädkammare, möblerbar hall, garderobsvägg i sovrummet samt ett källarförråd. Lägenheten har ett fantastiskt läge intill Motala Ström och föreningen som är bildad 2011 har en mycket bra ekonomi. Varmt välkomna på visning.

  • Plus
  • Hiss
Lotstorpsvägen 6A, Sidus, Norrköpings kommun

Lotstorpsvägen 6A

Villa
Sidus, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
6 295 000 kr
161 m²
6 rum
1 230 m² tomt

I Sidus med ett underbart läge och med naturen inpå knuten ligger detta mycket påkostade och högst genomtänkta Myresjöhus. Färdigställt -22 med sammanlagt 4 sovrum, 2 badrum, separata kontorsplatser, allrum och vardagsrum. Här finner ni ett klassiskt skafferi i köket, ett riktigt praktiskt tvättnedkast utanför badrummet på övervåningen ner till tvättstugan på entréplanet, 2 oerhört smarta kontorsplatser och stora sociala ytor i form av både allrum med balkong på övervåningen och ett läckert vardagsrum med flertalet dörrar ut till altanen på entréplanet. Hela huset har målats i moderna och varma toner och skänker ett behagligt lugn i rummen. Trädgården har skapats med en tanke på nöje och avkoppling och här finns odlingslådor, planteringar, utekök, SPA-bad och stenlagd grillplats. Ca 3 minuters promenad till Bråviken där samfälligheten har en badplats och välskötta gräsytor för spring och lek. Attefallshuset på tomten används som golfsimulator och kontor och förutom detta finns även en gäststuga och ett väl tilltaget förråd. Befriad från fastighetsavgift till år 2037. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Balkong
  • Uteplats
Vilbergsgatan 227, Vilbergen, Norrköpings kommun

Vilbergsgatan 227

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 995 000 kr
98 m²
3 rum
vån 1/3
5 440 kr/mån
20 357 kr/m²

Äntligen tillfälle att köpa en eftertraktad etagelägenhet i HSB Vilbergen. Denna trea är på hela 98 m² med vardagsrum, sovrum, badrum, kök och balkong på entréplan. Nedre plan är nyttjad som en svit med stort master bedroom med egen toalett. Nedre plan har även separat utgång till källarkorridoren och är stort nog för att kunna delas av till två sovrum. Badrummet är helkaklat i samband med stambytet 2008 och här finns både tvättmaskin och torktumlare. Balkong i söderläge med utsikt över grönytor och lekplats. HSB Vilbergen är en välskött förening där snabbt bredband 1000/1000 och digital-tv samt elabonnemang ingår i avgiften. Här finns också stort utbud av möjligheter som föreningens fina gym och spa, två festlokaler, snickarrum, boulebana och basketbana samt många lekplatser tvättstugor. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus

Visar alla 4