Mäklare Per Illner

Per Illner

Om mig

Per Illner heter jag och arbetar som mäklare och är även franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling. Jag har jobbat som mäklare i snart 20 år och vet ni, jag tycker att det är roligare än någonsin. Min ambition är att alltid anpassa affären på det sätt som ger er en trygg affär och bäst betalt därför ska ni anlita mig. Läs gärna med om vad kunderna säger om mig på https://www.reco.se/svensk-fastighetsformedling-norrkoping/per-illner

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nya torget 6, Centralt, Norrköpings kommun
  • Tis 23 apr kl 12:00
Nya torget 6, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Nya torget 6, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Nya torget 6

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
3 195 000 kr
98 m²
3 rum
vån 1/4
7 708 kr/mån
32 602 kr/m²

Med utsikt över Nya Torget ligger denna trea om 98 kvm och med en ovanligt stor balkong om ca 20 kvm med eftermiddags- och kvällssol. Här finns ett stort vardagsrum med med stora fönsterpartier och öppet mot köket, köket är påkostat med granitskiva och köksö. Här kan man öppna upp det stora skjutpartiet så ute känns som inne, måste upplevas. I lägenheten är det högt till tak ca 2,7 meter och det finns även två stora sovrum med förvaring. I vardagsrummet finns möjlighet att göra ett sovrum till om fler rum behövs. Här bor du med ett läge som ger dig närhet till alla tänkbara bekvämligheter. Garage finns i källaren och nås via hissen. Välkomna på visning.

  • Premium
  • Hiss
Smedstugugatan 14, Haga, Norrköpings kommun

Smedstugugatan 14

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
895 000 kr
39,5 m²
1.5 rum
vån 3/9
2 319 kr/mån
22 658 kr/m²

Välplanerad 1,5 om 39,5 kvm med med eget sovrum och beläget utan direkt insyn. Rummet har parkettgolv, fransk balkong och gott om plats både för soffgrupp och matplats. Lägenheten har även en klädkammare, kaklat duschrum och ett vitt kök. Hiss finns och bredband ingår i avgiften. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till allmänna kommunikationer. Gångavstånd till Himmelstalund med strövområden och Eneby Centrum som har matbutik, apotek, restaurang och konditori. Välkomna på visning.

  • Plus
  • Hiss
Enebymovägen 1, Haga, Norrköpings kommun

Enebymovägen 1

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
725 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 217 kr/mån
20 423 kr/m²

På första våningen ligger denna etta om 35,5 kvm med fönster åt två håll. Här finns en hall med bra förvaring, duschrum med tvättmaskin, rum i bra storlek och ett retrokök i vitt. På kort avstånd finner ni Himmelstalundsområdet med dess strövområden och vackra gångstråk som passar för såväl promenader som för löpturer. Norrköpings centrum och campus nås med lätthet genom cykel eller spårvagn. I avgiften om 2217 kr/mån ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv, bostadsrättstillägg samt fasta avgiften för hushållsel.

  • Plus
Smedstuguplan 13, Haga, Norrköpings kommun

Smedstuguplan 13

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 295 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
6 592 kr/mån
16 818 kr/m²

På första våningen utan direkt insyn ligger denna trea med fönster åt tre håll och en balkong. Lägenheten är 77 kvm och har helkaklat duschrum (-16), vitlaserade ekparkettgolv både i hall och sovrummen, rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till allmänna kommunikationer. Gångavstånd till Himmelstalund med strövområden och Eneby Centrum som har matbutik, apotek, restaurang och konditori. Välkomna!

Medvindsgatan 1, Lindö, Norrköpings kommun

Medvindsgatan 1

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
5 495 000 kr
96 + 96 m²
5 rum
1 140 m² tomt

På friköpt hörntomt ligger detta enplanshus med källare som genomgått stora renoveringar senaste åren både utvändigt och invändigt. Här har det bytts tak, dränerat, putsat fasaden, bytt fönster, lagt in vattenburen golvvärme på bägge planen, kök med stenskivor och öppen planlösning. Båda badrummen är nya och i källaren det ett gigantiskt och påkostat badrum. Garage och fiber finns i huset.

Visar alla 5