Mäklare Per Illner

Per Illner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kollbergsgatan 32, Lagerlunda, Norrköpings kommun

Kollbergsgatan 32

Villa
Lagerlunda, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

1 795 000 kr

73 m²

4 rum

735 m² tomt

På lugn återvändsgata ligger detta enplanshus med källare. Plan tomt om 735 kvm (tomträtt) och på den finns ett garage, förråd och boningshuset. Huset är 73 kvm + 73 kvm och entréplanet har idag två sovrum, badrum, vardagsrum och kök med matrum. Källaren har bra förvaring och en stor gillestuga. Fjärrvärme är indraget i huset och huset har ett vattenburet system. För er som söker ett hus med renoveringsbehov!

  • Uteplats
Blockstensgatan 4, Vilbergen, Norrköpings kommun

Blockstensgatan 4

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

1 695 000 kr

86,5 m²

3 rum

5 752 kr/mån

19 595 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna trea om hela 86,5 kvadratmeter. Bostaden är belägen på en gavel och har därmed fönster i tre väderstreck som ger härligt ljusinsläpp. Bostaden har genomgående fina ytskikt, nyare vitt kök samt två helkaklade duschrum varav en med egen tvättpelare, dom är gjorda från föreningens stambyte 2012. Balkongen nås från vardagsrummet och här går morgonsolen att avnjuta. Här bor ni med ett fritt och lugnt läge utan någon direkt insyn. Här är det nära till busshållplats, förskola, skola, skogen och till Vilbergens Centrum.

  • Balkong
Stafettgatan 3, Kaffebacken, Norrköpings kommun

Stafettgatan 3

Lägenhet
Kaffebacken, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

1 995 000 kr

94 m²

4 rum

6 097 kr/mån

21 223 kr/m²

Här kommer ni bo hur bra som helst! Lägenheten är belägen på våning 2 och har en härlig utsikt som inger en känsla av frihet och lugn. Er nya favoritplats kommer vara den stora balkongen som även är inglasad. Lägenheten har både dusch- och badrum och båda har wc. Här kommer ni bo bekvämt med dubbla hissar från markplan, tvättstuga bara 7 meter från lägenhetsdörren (tvättstuga finns på varje våningsplan), garage i huset (kö) och möjlighet till parkeringsplats utomhus. Högst upp i huset finns bastu och takterass. Föreningen har även satt dit laddstoplar om ni har elbil. I avgiften ingår förbrukningen av all hushållsel, bredband, kabel-tv, förråd samt värme och vatten. Här bor ni med närhet till natur, PlatinumCars arena, skolor, förskolor, matbutiker samt city.

  • Balkong
  • Hiss
Tyketorpsgatan 40, Tyketorp, Söderköpings kommun

Tyketorpsgatan 40

Villa
Tyketorp, Söderköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

2 700 000 kr

124 m²

5 rum

721 m² tomt

Här kommer ni bo med ett högt och fint läge i Tyketorp. Huset är i suterräng och har en bra planlösning där övre plan har ett ekkök, stort vardagsrum och två sovrum och utgång till baksidan om tomten. Entréplanet har ett helkaklat duschrum, 1-2 sovrum, bra förvaring och garage. Huset har ett vattenburet system och låg drift via bergvärmen. Bra beläget med närhet till Centrum, skolor, förskola, fixområdet och bad mm. Välkomna på visning!

  • Uteplats

Visar alla 4