Ågatan 3

Älmhults kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
153 m²
Tomtarea
846 m²
Driftkostnad
32 000 kr/år

Kattesjön är ett bostadsområde i Diö. Här har du närheten till vattnet och naturen. Du har även goda pendlingsmöjligheter tack vare Diö station som ligger ett stenkast bort.

Här erbjuds en fantastik möjlighet att förvärva en nyproducerad villa med ett optimalt läge!

Kombinera en modern familjevilla med en privat, lagom stor trädgård.

Här planeras en villa på 1,5 plan med en Boarea på 153 m2, fördelat på sju rum varav fem möjliga sovrum. Öppen planlösning och rymliga sällskapsytor, perfekt för familjelivet.

Vi beskriver planlösningen från entrén. En praktisk hall med klinker belagt golv och en rymlig gå in garderob. Direkt i anslutning till hallen finner vi ett sovrum och ett badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker i klassisk färgsättning. Dusch, handfat och WC.

Rakt fram från hallen, öppen planlösning mellan kök, matsal och allrum. Vilket ger en ljus och rymlig känsla. Utgång till trädgård. Ett modernt och välutrustat kök. Utrustat med Spishäll, inbyggnadsugn, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd. Från köket når vi ska tvättstuga/kombinerad groventré.

Övre plan, har också generösa sällskapsytor. Vi möts av ett genomgångsrum, perfekt som ett andra sällskapsrum. Tre sovrum, varav ett har en egen gå in garderob. Helkaklat badrum med badkar, handfat och WC.

Huset levereras med standard stående panel men kan som tillval beställas med liggande panel, putsad eller tegelklädd fasad och betongpannor som takbeklädnad. Grundläggning, platta på mark. Energieffektivt uppvärmningssystem via frånluftsvärmepump.

En färdigplanerad tomt, med gräsmatta och härlig stenbelagd uteplats. Ett praktiskt förråd för trädgårdsredskap m.m.

För mer information välkomna att kontakta mäklaren!

Läs mer hos mäklaren
Smålands Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

Christer Stjernfeldt

Smålands Fastighetsbyrå AB
Mäklare Christer Stjernfeldt, Smålands Fastighetsbyrå AB
0705551880