Postvägen 19

Arvidstorp, Falkenberg Se på karta

3 650 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
167 m²
Biarea
122 m²
Tomtarea
878 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1976
Driftkostnad
20 058 kr/år
Antal besök
3 061
Dagar på Hemnet
10

Väl tilltaget suterränghus beläget centralt i Falkenberg i ett lugnt område! 167 kvm fördelat på fem sovrum, två vardagsrum, kök, matplats, två duschrum, tvättstuga, bastu och förrådsutrymmen.

Solceller installerade 2018 bidrar till låga driftskostnader! Flexibel planlösning som funkar mycket bra till barnfamiljen och som även kan avdelas till två separata lägenheter efter behov. Vacker och lummig trädgård med inglasat uterum, altan och insynsskyddad markstensbelagd uteplats.

På bottenvåningen finns ett sovrum, duschrum, toalett, vardagsrum, pannrum och tvättstuga. Till bottenvåningen finns två entréer, den ena finns på gaveln av huset och tar en in via tvättstugan och den andra finns på framsidan av huset och har en stor hall. Bekväm trappa upp från entréhallen till ovanvåning med vardagsrum, kök, matrum, fyra sovrum, helkaklat duschrum och utgång till det inglasade uterummet.

Vacker trädgård med bl.a. många buskar, fina planteringar och avgränsat runt om tomten med murar, häckar och staket. Garage och asfalterad parkeringsplats. Vid baksidan av huset finns ett inglasat uterum och en altan. Den lugna gatan vid huset används främst av de boende i området och området är barnvänligt. Här är det lugnt och skönt och samtidigt mycket nära till det mesta med det centrala läget!

Säljaren är ett dödsbo och kommer att friskriva sig från fel eller brister i fastigheten vad gäller de delar som är undantagna i den av säljaren tecknade säljaransvarsförsäkringen. Villan är besiktigad inför försäljningen och protokollet finns att tillgå på denna sida.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falkenberg