Mäklare Amanda Fåglum

Amanda Fåglum

Om mig

Mina kunders önskemål och förväntningar är mycket viktiga för mig. Varje affär är unik och skräddarsys för att passa dina behov och förutsättningar. En bostadsaffär kan vara den viktigaste affären man gör i livet därför står jag för ett högt engagemang, en personlig relation och bollplank genom hela affären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjönevadsvägen 7, Vessigebro, Falkenbergs kommun

Sjönevadsvägen 7

Villa
Vessigebro, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 195 000 kr
148 + 35 m²
2 215 m² tomt

Möjlighet att förverkliga ett drömprojekt med fantastiskt läge i Vessigebro! Charmig villa där den äldsta delen uppfördes redan 1878. Alla ytsikt invändigt är rivna. Perfekt bostad för barnfamiljen med stora ytor. Uthus med pannrum, verkstad och förråd. Stor trädgård med härlig omgivning. Här får du en rogivande och avstressande miljö i storslagen natur runt omkring med bl.a. stora skogar och många badsjöar i närheten. En fantastiskt fin miljö för barn att växa upp i!

Långås , Långås, Falkenbergs kommun
  • 1 ledig bostad

Långås

Villa
Långås, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
fr. 3 550 000 kr
107 m²
5 rum

Snart bygger Creo:hem sex nya stilrena villor i Långås! Lugnt och lantligt läge men ändå med promenadavstånd till matbutik, skola och förskola. Bra pendlingsmöjligheter med busshållplats och motorvägspåfart strax utanför samhället. Upplev den fantastiska känslan att flytta in i ett alldeles nybyggt, modernt hus – nära naturen. Moderna material, detaljer och färgsättningar. Snart finns möjlighet att köpa drömtomten. Arbetet med projektet fortskrider och avstyckningarna är snart klara. Detta innebär att ett tillträde kan ske redan kring nästa sommar. Gå inte miste om detta tillfälle, lämna in din intresseanmälan här nedan så återkommer vi med mer information!

  • Nybyggnadsprojekt
Ormvråksvägen 5D, Falkagård, Falkenbergs kommun

Ormvråksvägen 5D

Lägenhet
Falkagård, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
495 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 413 kr/mån
5 928 kr/m²

Ett bekvämt boende om 83,5 kvm. Ljus och välplanerad 3:a! Bra läge med närhet till skog och grönområde. Ett prisvärt boende med lugnt barnvänligt läge nära förskola! Lägenheten har gavelläge, är genomgående och har balkong med härligt solläge. Mycket välplanerad planlösning i genomgående ljusa rum bestående av rymlig hall, badrum med tvättavdelning, rymligt kök i med bra matsalsplats och öppen planlösning mot vardagsrum, två stora sovrum. Bra läge i utkanten av området med närhet till skog och grönområde. Gångavstånd till mataffär och stan. Området är lugnt och utan trafik vilket ger en mycket barnvänlig miljö. Gratis parkeringsplats i området och för den som önskar garageplats finns det 64 st garageplatser med sedvanligt kösystem. Välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 3