Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Amanda Fåglum

Amanda Fåglum

Om mig

Mina kunders önskemål och förväntningar är mycket viktiga för mig. Varje affär är unik och skräddarsys för att passa dina behov och förutsättningar. En bostadsaffär kan vara den viktigaste affären man gör i livet därför står jag för ett högt engagemang, en personlig relation och bollplank genom hela affären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nygatan 22, Centrum, Falkenbergs kommun

Nygatan 22

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 195 000 kr
41 m²
1 rum
vån 4/4
2 673 kr/mån
29 146 kr/m²

Högst upp mitt i centrum med nära till allt! Stor inglasad balkong med fin utsikt som är som ett extrarum till lägenheten! En rymlig 1:a med yteffektiv planlösning. Välkomna till ett trivsamt boende i centrum!

  • Balkong
Askhult 224, Morup, Falkenbergs kommun

Askhult 224

Fritidshus
Morup, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 090 000 kr
42 m²
3 rum
1 926 m² tomt

Chans att förvärva en charmig 1-plans villa alternativt fritidshus på ett lantligt läge i det kustnära samhället Askhult/Morup. Villan är i välbehållet bra skick med ett modernt litet trinett kök, renoverat stort badrum & ett rymligt vardagsrum med öppet till taknock, vitmålade ytskikt samt öppen spis med kassett och två bra mindre sovrum. Lummig stor naturtomt/trädgård för lek & umgänge. I Morup finns en lanthandel & skola. Närhet till både Falkenberg och Varberg samt kusten för havsbad.

Ejdern 252A, Olofsbo, Falkenbergs kommun

Ejdern 252A

Fritidshus
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
2 995 000 kr
36 m²
3 rum

I den idylliska miljön vid Olofsbo, nära sanddynorna och den inbjudande badstranden, finner man detta charmiga, nybyggda fritidshus som bjuder in till avkoppling och trivsel. 36 kvadratmeter, fördelade på två sovrum, kök, vardagsrum och duschrum. Utöver detta finns även ett sovloft om ca 10 kvm golvyta. Denna välplanerade stuga är ett komplement boende som erbjuder en harmonisk tillflyktsort året om, oavsett säsong är stuga en perfekt plats för avkoppling och rekreation. I närheten finns bekvämligheter som en välsorterad mataffär, restauranger och pizzeria. För den som vill utforska mer av centrum finns även buss- och cykelförbindelser till Falkenberg. Som ägare till Ejdern 252 A äger man 1/43 av fastigheterna Olofsbo 2:8 & 2:9. Stugägarna i området har gemensamt ansökt om att klyva Olofsbo 2:8 & 2:9. Beviljas klyvningen kommer varje stugägare äga tomten stugan står på. Detta innebär att man slipper samägandet och har möjlighet att finansiera köpet med ett bolån om så önskas!

  • Uteplats
Långås , Långås, Falkenbergs kommun
  • 1 ledig bostad

Långås

Villa
Långås, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
fr. 3 550 000 kr
107 m²
5 rum

Snart bygger Creo:hem sex nya stilrena villor i Långås! Lugnt och lantligt läge men ändå med promenadavstånd till matbutik, skola och förskola. Bra pendlingsmöjligheter med busshållplats och motorvägspåfart strax utanför samhället. Upplev den fantastiska känslan att flytta in i ett alldeles nybyggt, modernt hus – nära naturen. Moderna material, detaljer och färgsättningar. Snart finns möjlighet att köpa drömtomten. Arbetet med projektet fortskrider och avstyckningarna är snart klara. Detta innebär att ett tillträde kan ske redan kring nästa sommar. Gå inte miste om detta tillfälle, lämna in din intresseanmälan här nedan så återkommer vi med mer information!

  • Nybyggnadsprojekt
Ringvägen 9, Älvsered, Falkenbergs kommun
  • Mån 13 maj kl 16:30

Ringvägen 9

Villa
Älvsered, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 295 000 kr
140 + 84 m²
6 rum
1 482 m² tomt

Välkommen till Ringvägen 9, beläget i trevliga Älvsered ca 1,5 mil från Ullared, Gekås. Här finner ni en trevlig 1 1/2 plansvilla med källare, 3 sovrum, badrum, vardagsrum och kök. Fastigheten bebygges 1967 med en 1 1/2 plansvilla om 140 kvm på en hörntomt som gränsar mot skog och natur.

  • Plus
  • Uteplats
Lertäktsvägen 2D, Östra Gärdet, Falkenbergs kommun
  • Tis 14 maj kl 16:30

Lertäktsvägen 2D

Lägenhet
Östra Gärdet, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 295 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
2 101 kr/mån
33 205 kr/m²

Välkomna till Lertäktsvägen 2D och denna etta i markplan. Bostaden har renoverats smakfullt med stilrena materialval. 39 kvm boarea fördelat på kök, vardagsrum med sovalkov, klädkammare och duschrum. Till lägenheten finns även ett inglasat uterum och en uteplats med altaner och gräsplätt. Ett billigt och bekvämt boende i en av Falkenbergs bästa bostadsrättsföreningar!

  • Plus
  • Uteplats
Holgersgatan 3 A , Centrum, Falkenbergs kommun

Holgersgatan 3 A

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
680 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
4 179 kr/mån
17 000 kr/m²

Mitt i hjärtat av Falkenberg, men ändå nära till natur och fina promenadstråk längs Ätran! Ett av Falkenbergs bättre lägen med det bästa av två världar, lugnt men samtidigt i direkt närhet till det mesta. Gallerior, butiker, service, skola, kommunikationer, restauranger samt nöjesutbud precis utanför dörren! Med kollektivtrafik bara två minuter bort kan du snabbt och smidigt ta dig till tågstationen på endast fem minuter. Och för de som föredrar att cykla eller promenera finns fina gång- och cykelbanor som tar dig till stationen. Lägenheten, belägen på första våning med hiss erbjuder entréhall med bra förvaring. Helkaklat badrum med handdukstork, wc, handfat, spegelskåp och duschhörna. Generöst allrum med bra med plats för både sittgrupp och säng. Ljust och rymligt kök med vita skåpluckor, vitt kakel vid arbetsbänk i vinkel och vitvaror såsom kyl/frys, spis och spisfläkt. Bra matplats vid fönster med utsikt åt söder. I månadsavgiften ingår nästa allt. Tv, bredband, uppvärmning, VA & renhållning. Det enda som tillkommer är hushållselen!

  • Hiss
Dal 202, Vessigebro, Falkenbergs kommun

Dal 202

Villa
Vessigebro, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 850 000 kr
82 + 71 m²
4 rum
1 904 m² tomt

Du kanske har skymtat huset bakom träden när du kör på vägen mot Vessigebro? Nu kan du komma och titta och om du vill kan det bli ditt! Huset är i gott skick med tak av betongpannor bytta 2008, träfasad målad 2010, 3 kammarbrunn med infiltration 2017, nytt kök 2017 och nybyggnation av uterum 2019. Tomten är 1 904 kvm och har gott om plats för biluppställning och härligt trädgårdshäng. Vältilltaget garage med garageplats, verkstadsdel och förrådsdel. Bostadsbyggnaden är i två plan med källare och är disponerad enligt följande:

  • Plus

Visar alla 8