Tingsslätt Furuberg 1

Berghem, Mark Se på karta

4 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
540 m²
Biarea
112 m²
Tomtarea
5 361 m²
Byggår
1992
Driftkostnad
83 264 kr/år

Väl tilltagen villa med generösa utrymmen och flera bekvämligheter.

Sluttningshus med separata ingångar till de två våningarna vilket ger goda möjligheter till uthyrning. Passar även till generationsboende eller egen verksamhet. Huset är handikappanpassat och hiss finns mellan våningarna. Här finns flera bekvämligheter och generösa ytor med genomgående parkettgolv, ljusa ytskikt och trätak. Värmegolv via bergvärme i hela huset samt på uteplatsen. Bostaden består av hela 7 rum, 2 kök samt 4 stora kakelbeklädda badrum.

Här erbjuds även en väl tilltagen relaxavdelning om ca 80 kvm med stor pool om 7x4 m (33 kubik), jacuzzi med lift, bastu samt sittgrupper och ett intilliggande relaxrum.

Stor och insynsskyddad tomt med stenlagda gångar runt om huset. Fastigheten är lugnt och högt belägen med trevlig utsikt över de natursköna omgivningarna som till större delen består av skog.

I Berghem finns fina promenadstråk och goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter då tåget mellan Borås och Varberg stannar vid Berghems station. I Berghem ligger även ett Ur och Skur-dagis. I Skene, ca 4 km härifrån, finns affär och skola.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB