Bydalen 730

Bydalen, Åre kommun Se på karta

3 975 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
100 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
1 287 m²
Byggår
2013
Driftkostnad
31 654 kr/år

Nu är hösten på intåg och därmed närmar sig vintersäsongen. Nu har du chans att förvärv denna mångsidiga fastighet som är fördelad på två lägenheter, en på vardera plan. Perfekt för dig som vill hyra ut en separat del för extra inkomst alternativt låta nära och kära husera för sig själva. Huset uppfördes så sent som 2013 och tillhör Dalsjöns stugområde/samfällighet. Här har du alla bekvämligheter man kan önska sig. Fantastisk utsikt över mäktiga Drommen och Dalsjön. Bekvämt boende med Ski-in och Ski-out och närhet till längdskidsspår samt en kort promenad bort finns Bydalens Wärdshus.

Entréplanet bjuder på vattenburen golvvärme i den gjutna betongplattan, två sovrum, badrum med våtrumsmatta och tapet i sobra färger. Ljust kök tillsammans med allrum och matplats för 4 personer, behagligt ekparkettgolv. Den värmande kaminen utgör en central del i rummet. Via en passage når du ytterligare ett badrum med tvättmaskin och värmepump samt separat bastu.

I det gemensamma trapphuset når du via spiraltrappan den övre lägenheten som har vattenburen golvvärme i hela våningsplanet. Här inrymmer kök tillsammans med allrum och bjuder på härlig tak rymd och stora fönster från golv till tak mot söder och utsikten. Ljus köksinredning även här och rum för 6-8 personer. Soffhörna och rum för fåtöljer där du med fördel slår dig ner och njuter av en god bok framför braskaminen och utsikten.
Våningsplanet inrymmer även 3 sovrum varav det ena med dubbelsäng, badrum med våtrumsmatta och tapeter i sobra färger. Utgång finns till den vidbyggd solsäkra balkongen. På tomten finns ett nybyggt förråd med gjuten platta och el. Självklart är du uppkopplad via fiber.

Fastigheten säljs med samtliga möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter. Bara att packa väskan och börja njuta av ledigheten.

Ski in-ski out läge där du tar dragbanan upp för att sedan välja om du vill åka ner till Bydalen eller till Hovde.

Varmt välkommen till gemytliga Bydalen.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Kontakta mäklaren

Madeleine Söderström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
Mäklare Madeleine Söderström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
070-614 28 24