Parkslingan 17A

Ekerö Gällstaö, Ekerö kommun Se på karta

20 500 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
161 m²
Biarea
39 m²
Tomtarea
913 m²
Byggår
2011-2022
Driftkostnad
40 285 kr/år

Förstklassigt boende med internationell touch - Nu erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva denna förstklassiga drömvilla om ca 200 kvm bruksarea som byggts helt i sten. Fastighetens läge längst ut på den yttersta delen av Parkslingan på natursköna Gällstaö erbjuder sjöutsikt i särklass samt tillhörande egen brygganläggning och pool. Byggnaden som är en extraordinär byggnation av högsta kvalité är färdigställd och inflyttad i början av 2022.

Arkitekturen erbjuder sociala sällskapsytor i form av kök och umgängesplats intill stora skjutdörrspartier som möter sjösidans rymliga terrass. Den härliga rymden i form av hög stigande takhöjd samt sjöutsikten i panorama måste bara upplevas på plats. Känslan av att vara ett med naturen och sjölivet är magnifik. Från köket öppnas skjutdörrspartier upp till den skyddade köksträdgården som badar i sol från sydväst. En ljuvlig plats för loungemöbel eller middagsbord med möjlighet att låta luften och ljuset flöda, genom huset, till sjösidan. Huset rymmer 5 möjliga sovrum, yta för exempelvis avkopplande allrum eller arbetsrum, två badrum, bastu etc. Från alla rum nås utgång till trädgården och fri sjöutsikt njuts från alla rummen.

Den strandnära tomten om ca 913 kvm är liksom hela denna kvalitetsbyggnation omsorgsfullt planerad och förstärkt till alla delar. Tre kröntäckta vita murar ramar in de terrasserade gräsytorna och de väl avvägda trapporna som leder ned till stranden och bryggan. Poolens placering ger dig en unik lyxig känsla i nära kontakt med Mälarens glitter. Utemiljön formar även en skyddad oas närmast huset med växthus och odlingar. Till huvudbyggnaden tillhör fullutrustat dubbelgarage om ca 50 kvm som även är utrustat med oljeavskiljare.

Att bo på natursköna Gällstaö ger känslan av att befinna sig på en semester resort där det mesta man kan önska sig finns att tillgå sommar som vinter. Här finns närheten till gemenskap med förskola på ön, badstränder med badplats i Mälarens vatten, småbåtshamn, ängar för bollspel och lek samt promenadvägar längs vattnet. Alldeles intill Gällstaö finns Jungfrusundsåsen - ett naturområde för t.ex löpning och på vintern Ekebyhovs skidbacke. Gångavstånd till Jungfrusunds marina med sjökrog samt till Sjöstadskajen som erbjuder flertalet bra restauranger och bageri. Busskommunikationer på Gällstaö som tar dig in till Centrum och vidare till Bromma och innerstaden. Pendelbåt med SL kort avgår från Tappströms kanal.

Tag gärna del av originalritningar och byggnadsbeskrivning i detalj under bifogade dokument. Huset har mycket förmånliga driftskostnader.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ekerö

Kontakta mäklaren

Katarina Lind

Fastighetsbyrån Ekerö
Mäklare Katarina Lind, Fastighetsbyrån Ekerö
072-718 33 89