Fastighetsbyrån Ekerö

Fastighetsbyrån Ekerö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bredlötsvägen 36, Färingsö, Ekerö kommun
 • Sön 3 dec kl 13:00

Bredlötsvägen 36

Villa
Färingsö, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
6 975 000 kr
167 m²
6 rum
1 955 m² tomt

Inbjudande vacker villa med ljuvlig utsikt över jordbrukslandskap och hästhagar - Tillfälle till denna villadröm om ca 167 kvm boarea, uppförd 2012 i mycket gott skick. Utöver huvudbyggnaden tillhör en mycket fin och påkostat garagebyggnad som uppförts 2019 samt en fristående bastubyggnad. Huset präglas av hög trivsel med sociala umgängesytor som såväl inne som ute ger upplevelsen att ramas in av den omgivande naturen. Stora fönster släpper in och sprider ljus över båda våningarna. Här finns gott om plats för familjen, sociala umgängen, hemmakontor samt hobbys/verksamhet i garaget. Luftig övervåning med fina takvinklar. Här ryms idag tre fina sovrum och ett allrum. Huset har totalt fyra sovrum. Underbart fri utsikt i alla väderstreck. Trädgården om 1955 kvm sträcker sig runtom huset med gräsmatta, trädäckad altan och bastutunna i härligt sydvästläge. Skyddad natur med grönskande bergsklack vetter mot husets entrésida. På kort promenad från huset nås möjlighet till bad i Mälaren. En fin möjlighet att ha sjökontakt och att bada nära huset. Småbåtsbrygga finns vid närliggande vid Svartsjö slott. En skön lantlig och avslappnande känsla infinner sig på platsen. Den grusade vägen slingrar sig fram genom öppna jordbrukslandskap, hästhagar och idylliskt belägna hus & trädgårdar. Här uppskattas gemenskapen mellan grannarna som skapar den äkta bykänslan. För barnen går skolskjuts hemifrån på morgonen. Perfekt närhet till allt för dig som är hästintresserad eller för dig som nyttjar naturen med t.ex. hund, promenad, bär- och svampplockning, jogging, golf, cykling eller fiske och vattensport. Närliggande skola, förskola och butiker finns i Färentuna, Skå och i Stenhamra. Med bil når du Bromma och innerstaden på ca 30 - 40 min. Busshållplats inom gång och cykelavstånd. Tag gärna del av dokumentet "Genomförda renoveringar" under bifogade dokument. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
Bergsrundan 11, Ekerö Helgö, Ekerö kommun

Bergsrundan 11

Villa
Ekerö Helgö, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
3 000 000 kr
28 m²
2 rum
2 508 m² tomt

Fridfullt läge intill natur & bad samt möjlighet till båtplats vid Slottshagen - Välkommen till Kaggeholm och denna unika möjlighet till ett mysigt fritidsställe alternativt att bygga nytt med sjöutsikt över viken i Norrsundet. Den friköpta och väl tilltagna tomten om 2508 kvm är högt belägen med skogen i ryggen och vidgar sig sedan ner längs Bergsrundan. Tomten är idag bebyggd med ett mindre fritidshus om ca 18 kvm och ett gästhus om ca 10 kvm. En skön lantlig och avslappnande känsla infinner sig på platsen. På kort promenad från tomten nås gemensam välordnad badplats med sandstrand, badbrygga, grönområde samt en gemensamhetslokal. Kö till båtplats kan förekomma. Den grusade vägen och promenadstigar slingrar sig fram mellan idylliskt belägna hus & trädgårdar, längs vattnet och runt Kaggeholms slott. Sammantaget en fantastiskt fin plats. Området Slottshagen har utvecklats under senare år och idag medges en generös detaljplan, se bifogad detaljplan under bifogade dokument. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgränsen. Sommarvatten finns. Här kan du forma ditt permanentboende eller kanske ett tätortsnära helg -och sommarboende i symbios med den bevarade naturen. Helgö är en unik plats i Sveriges tidiga historia och erbjuder ett rikt friluftsliv och närheten till vatten. För den hästintresserade finns flera stall och en fin miljö att vandra i med hund och för svamp och bärplockning. Livsmedelsbutik, förskola och skola finns i närliggande Sundby. Det tätortsnära läget på Helgö ger dig närheten till all service i Ekerö C inom ca 10 min med bil. Busskommunikation går från Kaggeholms slott till Ekerö C och därefter vidare in till Bromma och innerstaden. Pendelbåt med avgångar från Ekerö C varje dag. När det pågående bygget av förbifart Stockholm är slutfört förbättras kommunikationerna norr -och söderut ytterligare. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

 • Plus
Sågställarvägen 1, Ekerö Jungfrusund, Ekerö kommun
 • Budgivning pågår

Sågställarvägen 1

Villa
Ekerö Jungfrusund, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
7 275 000 kr
139 m²
5 rum
278 m² tomt

Tillfälle - Högt och soligt beläget på yttergavel i marin miljö. Nu erbjuds detta ljusa och luftigt planerade gavelhus om hela 139 kvm boarea med en ljuvlig trädgård som bjuder gräsmatta och generöst trädäck med spabad. Här njuter du solen under hela dagen i trädgården som ramas in av spaljé och en grönskande häck. Från såväl huset som trädgården ges fin sjökontakt mellan husen. Huset som uppfördes 2017 kännetecknas av ljus och luftig planering med höga fina fönster och bra storlek på samtliga rum. De sociala ytorna är rymliga med möjlighet att både ha matplats i köket och att ledigt rymma familj och vänner i det ljusa vardagsrummet. Här njuts skön direktaccess till utemiljön som upplevs som ett extra rum under sommarhalvåret. På övre våningsplan ryms tre fina sovrum och ett allrum. Möjlighet finns att välja att skapa fyra sovrum. God möjlighet för förvaring finns i vidbyggt förråd intill carport samt vindsförvaring. Läget är idylliskt för hela familjen med bekväm närhet till umgänge för barnen och direkt närhet till skyddad natur för friluftsliv och till den marina miljön som omger området. Här erbjuds fantastiska kvalitéer som möjlighet till båtplats vid Sjöstadskajen, restauranger, sushi och bageri som förgyller vardagen. Gångavstånd till Jungfrusunds marina med aktiviteter och restauranger, skönhetssalong och gym samt till Ekerös unika slalombacke. Perfekt närhet till kommunikationer, bilfärja, pendelbåt, förskolor och skolor samt belysta cykelvägar. Byggnaden har näst högsta energiklass vilket medför förmånliga driftskostnader samt ränterabatt på bolån. Missa inte denna pärla!

Tallstigen 4, Ekerö Gällstaö, Ekerö kommun

Tallstigen 4

Villa
Ekerö Gällstaö, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
8 875 000 kr
129,4 + 8,6 m²
6 rum
852 m² tomt

Välkomna till Tallstigen 4 och detta smakfulla boende på Gällstaö. Här bor man mitt i idyllen i barnvänligt och populärt område där man alltid har nära till naturen och Mälarens vatten. Huset som har en totalyta om 138 kvm består av modernt kök och härligt vardagsrum med kamin i en halvöppen planlösning, fyra sovrum, helkaklat badrum/tvättstuga, duschrum, kontor samt förråd/pannrum allt detta fördelat på två plan. Här finns även fiber och bergvärme och till fastigheten ingår en båtplats. I trädgården finner man plan gräsmatta för lek och bus, generös altan med viss utsikt mot Mälaren i soligt söderläge med både spabad och pool, med gott om utrymme för diverse möblemang. På tomten finns även en bra gäststuga/förråd om ca 15 kvm. Här bor man med närhet till förskola, kommunikation via buss, badstränder i Mälarens vatten, småbåtshamn, ängar för bollspel och lek samt promenadvägar längs vattnet. Alldeles intill Gällstaö ligger Jungfrusundsåsen - ett naturområde för t.ex löpning och på vintern Ekebyhovs skidbacke. En kort bit ifrån finner man även Jungfrusunds marina med sjökrog, gym, padelbanor samt Sjöstadskajen som erbjuder flertalet restauranger, bageri samt bilfärja mot Slagsta för vidare färd söderut. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Uteplats
Brukskogsvägen 14, Adelsö, Ekerö kommun

Brukskogsvägen 14

Villa
Adelsö, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
3 975 000 kr
103 + 103 m²
6 rum
1 152 m² tomt

Bara att flytta in - Välkommen till Adelsö och denna ljusa, nyrenoverande enplansvilla om 103+103 kvm som har ett fritt läge med sjöutsikt. Den välplanerade villan bjuder härlig livskvalité i form av ljust och luftigt kök med matplats, stort fint vardagsrum med synliga takbjälkar och ombonat uterum i direkt anslutning till den soliga trädgården. Här ryms loungemöbel och matbord i uterummet eller längs den trä däckade terrassen. Tre fina sovrum på entréplan och ett fjärde sovrum på nedre plan. Ett extra allrum med braskamin och två badrum. Det grönskande läget närmast naturen har ett utmärkt solläge där du njuter bad i poolen med skön eftermiddags -och kvällssol. Vid trädgårdssidans terrass njuts morgonkaffet i förmiddagssolen. Till huset hör dubbelgarage, stort utrymme i huset för t.ex. verkstad och plats för bilar på uppfart. Här bor du bekvämt längs lugn villagata med snabb närhet till färjan som tar endast 6 minuter. Att bo på Adelsö ger en känsla av stillhet och frihet. Kulturlandskapet är levande med närheten till Mälaren runtom ön och vackra gårdar med lantbruk, häst- och fårbeten att njuta av. På Adelsö finns flertalet bofasta året om och många som nyttjar möjligheten till att vara här mer frekvent över veckoslut och under sommarhalvåret vilket är perfekt med anledning av det korta avståndet till Stockholms innerstad. Utmärkta busskommunikationer in till Bromma och Stockholm. På ön finns närliggande möjligheter till sol & bad samt till Adelsö kyrka, restaurang, café, handelsträdgårdar och affär. Tag gärna del av "genomförda renoveringar" och "Säljaren berättar" under bifogade dokument. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Mossvägen 28A, Ekerö Skärvik, Ekerö kommun
 • Budgivning pågår

Mossvägen 28A

Villa
Ekerö Skärvik, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
7 175 000 kr
112 + 111 m²
7 rum
1 573 m² tomt

Sjönära i villaidyllen Skärvik - Tillfälle till denna renoverade enplansvilla om 112+111 inredda kvm som ger känslan av att vara nästintill nybyggd efter att såväl interiören som exteriören fått nya ytskikt mellan åren 2014 - 2021. Värmesystem som ger mycket låg energiförbrukning. Tag gärna del av "genomförda renoveringar" under bifogade dokumet. Huset präglas av ljusa sociala sällskapsytor med välutrustat kök i öppen lösning intill matsal och vardagsrum. Sällskapsrummen har genomgående ljus i skön kontakt med den trädäckade altanen där du njuter kvällssolen i privat läge. Den klassiskt härliga 60-talsarkitekturen bjuder tre avskilt placerade sovrum samt badrum på entréplan. På nedre våningsplanet bjuds gott om plats för t.ex. biorum, gästrum, kontor, hobbys, tvättstuga samt ett avkopplande badrum. Runtom huset sträcker sig den generösa tomten om 1573 kvm som erbjuder fantastiska möjligheter med sol från morgon till kväll. På den soldränkta terrassen ryms utekök, lounge och middagsplats. Från köket har du trivsam uppsikt över framsidans plana gräsmatta och belysta entré. Automatiskt bevattningssystem i trädgården. Plats för parkering framför huset. Installerad laddbox för elbil finns. Larm finns installerat i huset. Robotgräsklippare följer med fastigheten. På bara några steg från tomten nås skogsglänta för lek och promenader samt närheten till vattnet med bad och båtplats i Mälaren. Rätt till fiske. Att bo i hjärtat av Skärvik ger dig närheten till natur, vatten och tätortens service. Välrenommerad skola och förskola finns i närområdet samt belysta gång- och cykelvägar som löper hela vägen mellan villaområden som Träkvista, Lundhagen, En uppskattad miljö där du kombinerar närheten till Ekerö C, Bromma och innerstaden med upplevelsen av lugn sjönära omgivning. På kort gångavstånd når du busskommunikationer som tar dig till Bromma med anslutande t-bana. Med bil når du innerstaden på ca 15 min samt möjlighet att ta pendelbåt från Ekerö C direkt till innerstaden. Även god kommunikation till E4 södra via bilfärjan. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

ALMHAGSGRÄND 7, Ekerö Lundhagen/Träkvista, Ekerö kommun

ALMHAGSGRÄND 7

Villa
Ekerö Lundhagen/Träkvista, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
9 975 000 kr
229 + 37 m²
7 rum
1 257 m² tomt

Ett hem som överraskar - Välkommen till detta fantastiska familjehus om 229 kvm boarea med otroligt härlig rymd och hög kvalité. Boendemiljön tillsammans med utemiljön andas ett spännande formspråk med skön attityd och stor bekvämlighet. Huset omgärdas av en välplanerad trädgård som upplevs som en skyddad oas med värden året om. Läckert spabad med relax, odlingsträdgård samt plats för lounge och middagsbord på stor veranda i direkt anslutning till husets kök och vardagsrum. Här följer du solens varma strålar från morgon till solnedgång. Redan i hallen upplevs entréplanets underbart luftiga ytor och du lockas in till kökets och sällskapsytornas rum i hjärtat av huset. Det högklassigt renoverade köket med den glasade väggen som delar av till sällskapsrum och matsalsdel ger en social känsla och ändå med känslan av tydlig rumsindelning för olika slag av umgänge. Det genomgående ljuset och utsikten över trädgården är lika behagligt dag som kväll. Huset rymmer möjlighet till allrum på övervåning och entréplan samt fem sovrum och två badrum. Vid infarten till huset välkomnar grusad plan samt garagebyggnad. I bakkant av garagebyggnaden är ett isolerat rum inrett, perfekt som dagens "man cave" eller som t.ex. ett fint gästrum eller kontor. Växthus finns i trädgården. Här bor du sjönära längs lugn och barnvänlig gata i omtyckta villakvarter - Att bo i Träkvista/Lundhagen ger dig ett ypperligt bekvämt läge där barnen kan gå och cykla till skolan, närhet till badstranden för sommarnöjen, joggingspåret på Jungfrusundsåsen, en mängd idrottsevenemang vid Träkvistavallen och allt som tätorten erbjuder för hela familjen. Från hemmet nås snabba kommunikationer med buss som går direkt till Bromma samt belysta gång- och cykelvägar som löper hela vägen mellan villaområden som Träkvista, Lundhagen, Skärvik och Jungfrusund. Helt enkelt ett välbyggt och härligt topphus, bara att flytta in och njuta! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
Sånga-Säbyvägen 275, Färingsö, Ekerö kommun

Sånga-Säbyvägen 275

Villa
Färingsö, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
6 000 000 kr
200 + 60 m²
12 rum
4 038 m² tomt

Fridfullt och vackert beläget på Färingsö ligger denna fantastiska rymliga 1 ½ plansvilla om hela 200 kvm. Bostaden som tidigare fungerat som ett generationsboende är idag uppdelat i tre separata hushåll. I första bostadsdelen som är uppdelat i två plan finner man entréhall, kök med utrymme för matbord, härlig ljus matsal, vardagsrum med kamin med utgång till det inglasade och rymliga uterummet, helkaklat duschrum, badrum samt tre sovrum varav den ena har utgång till balkongen. I den andra bostadsdelen som nås från entréplan finner man en egen entréhall, kök med utrymme för matbord, badrum, stort vardagsrum med kamin samt två generösa sovrum. I den sista bostadsdelen som man finner på övre plan finns ett kök med utrymme för matbord, rymligt vardagsrum med utgång till den egna balkongen, sovrum samt badrum. I den insynsskyddade trädgården om hela 4038 kvm finns bland annat fruktträd, bärbuskar och växthus. Här finner man även gäststuga och uthus med bl.a. garage, tvättstuga och pannrum. Denna otroliga fastighet passar perfekt för den större familjen, generationsboende eller varför inte egenföretagen. Varmt välkommen och anmäl ditt intresse till denna bostad med lantlig idyll och ett fantastiskt ostört läge med skog och hagar som närmsta granne. Ring för visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Clas Horns väg 5, Ekerö Tätort, Ekerö kommun

Clas Horns väg 5

Lägenhet
Ekerö Tätort, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
2 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
6 470 kr/mån
38 896 kr/m²

Välkommen till Clas Horns väg 5 och denna perfekta fräscha trea om 77 kvm belägen på våning 2 av 3 med balkong som har vy mot både innergården samt Bokskogen. Lägenheten som har en modern och bra planlösning har en hög standard och består av ett rejält helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare, välutrustat kök med matplats samt två sovrum varav den ena har egen inredd klädkammare. Lägenheten är placerad i husets gavel, vilket ger ett härligt ljus i bostaden ifrån tre väderstreck. Missa inte att anmäla ditt intresse för denna lägenhet med gångavstånd till Ekerö C med all dess service, goda kommunikationer med både buss och pendelbåt, nära till skolor och förskolor samt grönskande natur och Mälarens vatten. Ring för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Karlskärsvägen 66, Färingsö, Ekerö kommun

Karlskärsvägen 66

Tomt
Färingsö, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
3 250 000 kr
2 158 m² tomt

Bygg nytt med drömläge intill Mälaren - Nu erbjuds möjligheten att skapa ditt eget drömboende på denna strandnära villatomt i vackra Karlskär på Färingsö. Den friköpta tomten om 2158 kvm har ett idylliskt lugnt och sjönära läge med badrocksavstånd till bad med sandstrand och bryggor samt möjlighet till båtplats. En otroligt charmfull boendemiljö som passar likaväl att bygga för permanent boende som för ett exklusivt sommar -och helgställe att samla familjen vid. Fastigheten är idag bebyggd med ett härbre om ca 16 kvm boarea samt ett par förrådsbyggnader om ca 10 kvm + ca 5 kvm. Härbret är uppfört på 70-talet, går utmärkt att bevara som gästhus. Förhandsbesked med godkänd strandskyddsdispens finns godkänt men behöver förnyas i samband med bygglov. Här bor du med direkt närhet till Mälarens glittrande vatten och till omgivande natur. Perfekt närhet till allt för dig som nyttjar naturen med t.ex. hund, promenad, bär- och svampplockning, jogging, golf, cykling eller fiske och vattensport. Eldgarnsö naturreservat är ett av alla utflyktsmål i närheten. För den hästintresserade ges närhet till flera stall. Närliggande skola, förskola och butiker finns vid Färentuna skola och i Kungsberga C. Utmärkta busskommunikationer med hållplats ända fram till Karlskär. Med bil når du Bromma och innerstaden på ca 30 - 40 min. Se även tomtkarta under bifogade filer. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

Mjölnarvägen 4E, Ekerö Jungfrusund, Ekerö kommun

Mjölnarvägen 4E

Radhus
Ekerö Jungfrusund, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
6 500 000 kr
159 + 15 m²
6 rum
7 500 kr/mån
40 881 kr/m²

Kontakta för visningstid som passar dig! Tillfälle i Jungfrusunds skärgårdstad - Här erbjuds du ett mycket påkostat, trivsamt och luftigt planerat boende i vacker design om hela 159 + 15 kvm bekväm boarea. Detta unika bostadsrättsparhus som uppförts 2016 med tillhörande stor trädgård kännetecknas av genomgående ljus med fri sjöutsikt samt öppen social planlösning. Detaljer som ateljéfönster, stålinfattade glaspartier, öppen trappa till övervåningen och hög takhöjd ger verkligen det här hemmet ”det lilla extra”. Det fria läget på gaveln erbjuder utsikt i tre väderstreck, sydvästvänd trädgård med ljuvlig takterrass i kvällssolen, trädgård med möjlighet till odlingar, uteplats vid husgaveln och stor välkomnande utemiljö invid husets framsida. De sociala ytorna är rymliga och flexibla med möjlighet till rymlig matsal och att ledigt rymma familj och vänner i det ljusa vardagsrummet. På övre våningsplan ryms idag tre fina sovrum och ett allrum. Möjlighet finns att skapa fyra sovrum i huset. Huset har mycket välplanerad förvaring. Till huset hör även ett vidbyggt bostadsrum om ca 15 kvm. Ett rum som passar utmärkt för arbetsrum, för tonåringen eller t.ex. för det egna lilla företaget. Bekväm bilplats i carport med installerad elbilsladdare. Nyinstallerade solceller om hela 20 st paneler ger mycket förmånliga driftskostnader. Laddbox för elbil är installerad. Alla vitvaror i huset är nya. Sammantaget ett mycket bekvämt villaboende i bostadsrättsform. Läget i Jungfrusund är idylliskt och bekvämt för hela familjen med direkt närhet till den marina miljön som erbjuder b.la. möjlighet till båtplats, restauranger, sushi, fiskaffär och bageri - samtliga av hög kvalité. Här finns alltid närheten till umgänge, aktiviteter, slalombacke och skyddat natur för friluftsliv. Perfekt närhet till kommunikationer, bilfärja, pendelbåt, förskolor och skolor samt belysta cykelvägar. Tag gärna del av ”Genomförda investeringar” under bifogade dokument. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

 • Plus

Visar alla 11