Fastighetsbyrån Ekerö

Fastighetsbyrån Ekerö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stormansgränd 9, Ekerö Gällstaö, Ekerö kommun
  • Kommande

Stormansgränd 9

Villa
Ekerö Gällstaö, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
7 175 000 kr
121 m²
5 rum
134 m² tomt

Välkommen till detta underbara läge på Gällstaö - Nu erbjuds detta fantastiska tvåplanshus på yttergavel närmast vattnet som har ett modernt formspråk och arkitektur som anpassats till den omgivande naturen. I detta eftertraktade område som ritats av arkitekt Gert Wingård finns 8 olika husmodeller varav detta är ett av få hus som har atriumgård och fyra sovrum. Husets boarea om 121 kvm rymmer 4 fina sovrum, rymliga sällskapsytor, nyskapat vackert kök och en ytterst härlig och mycket uppskattad utemiljö där solen fångas från tidig morgon till sen kväll i den egna atriumgården eller vid trädgårdssidans trädäck. Sammantaget är detta ett snyggt boende som erbjuder bekväm villakänsla med hög livskvalité att njuta av. Huset som uppfördes 2003 har ett fritt läge i området där du njuter daglig kontakt med naturen och Mälaren samt fritt njuter kvällssolen på terrassen. Under sommarhalvåret öppnas skjutdörren upp från köket till atriumgården där sittplatser under bar himmel kan njutas från tidig morgon. En unik detalj i bostadsmiljön är de ekinfattade glaspartierna som sträcker sig över en hel yttervägg och ger ett sällsynt ljusflöde mellan våningsplanen. Den kvadratsmarta planlösningen rymmer god platsbyggd förvaring samt två bra utomhusförråd. Maskinstyrda markiser skyddar och ger svalka under de varmaste dagarna. Till huset hör en parkeringsplats i garage med installerad elbilsladdare. Plats för gäster eller boende med fler bilar finns vid infart till gården. Här bor du på naturskönt bevarade Gällstaö där det mesta man kan önska sig finns att tillgå, såsom närhet till bad i Mälarens vatten, småbåtshamn, förskola, buss mot Ekerö C och vidare till Bromma. Kort avstånd till Ekebyhovs skidbacke samt till ett stort restaurang och nöjesutbud vid Jungfrusunds Marina med sjökrog och i närliggande Jungfrusunds sjöstad. Missa inte denna pärla till njutbart boende som det bara är att flytta in i.

ALMHAGSGRÄND 7, Ekerö Lundhagen/Träkvista, Ekerö kommun
  • Kommande

ALMHAGSGRÄND 7

Villa
Ekerö Lundhagen/Träkvista, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
Pris saknas
229 + 37 m²
7 rum
1 257 m² tomt

Ett hem som överraskar - Välkommen till detta fantastiska familjehus om hela 229 kvm boarea med otroligt härlig rymd och hög kvalité. Boendemiljön tillsammans med utemiljön andas ett spännande formspråk med skön attityd och stor bekvämlighet. Huset omgärdas av en välplanerad trädgård som upplevs som en skyddad oas med värden året om. Läckert spabad med relax, odlingsträdgård samt plats för lounge och middagsbord på stor veranda i direkt anslutning till husets kök och vardagsrum. Här följer du solens varma strålar från morgon till solnedgång. Redan i hallen upplevs entréplanets underbart luftiga ytor och du lockas in till kökets och sällskapsytornas rum i hjärtat av huset. Det högklassigt renoverade köket med den glasade väggen som delar av till sällskapsrum och matsalsdel ger en social känsla och ändå med känslan av tydlig rumsindelning för olika slag av umgänge. Det genomgående ljuset och utsikten över trädgården är lika behagligt dag som kväll. Huset rymmer möjlighet till allrum på övervåning och entréplan samt fem sovrum och två badrum. Vid infarten till huset välkomnar grusad plan samt garagebyggnad. I bakkant av garagebyggnaden är ett isolerat rum inrett, perfekt som dagens "man cave" eller som t.ex. ett fint gästrum eller kontor. Växthus finns i trädgården. Här bor du sjönära längs lugn och barnvänlig gata i omtyckta villakvarter - Att bo i Träkvista/Lundhagen ger dig ett ypperligt bekvämt läge där barnen kan gå och cykla till skolan, närhet till badstranden för sommarnöjen, joggingspåret på Jungfrusundsåsen, en mängd idrottsevenemang vid Träkvistavallen och allt som tätorten erbjuder för hela familjen. Från hemmet nås snabba kommunikationer med buss som går direkt till Bromma samt belysta gång- och cykelvägar som löper hela vägen mellan villaområden som Träkvista, Lundhagen, Skärvik och Jungfrusund. Helt enkelt ett välbyggt och härligt topphus, bara att flytta in och njuta! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Hästskon 5, Ekerö Helgö, Ekerö kommun
  • Kommande

Hästskon 5

Villa
Ekerö Helgö, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
5 250 000 kr
67 + 26 m²
3 rum
3 113 m² tomt

Rofyllt och sjönära boende på idylliska Helgö - Välkommen till detta mysiga boende om ca 67 + 26 kvm uppfört 1960 och tillbyggt 1992. Huset har ett högt mysigt läge som följer trädgårdens naturliga terrasseringar vilket ger känslan av ett enplanshus samtidigt som du njuter vid utsikt över den prunkande trädgården. En ljuvlig plats som varit i släkten och utvecklats utifrån familjens behov sedan 1960 talet. Här bjuds kök med anslutning till isolerat uterum, vardagsrum med braskamin, två sovrum och badrum på ett plan i huvudbyggnaden. I källaren ryms tvättstuga och hobbyrum samt praktisk förrådskällare under husets ursprungliga del. I nära anslutning till husets entré finns en trivsam gästhusbyggnad som nyttjats som sovrum och arbetsrum. Ombonad utemiljö i bästa sollägen med gott om plats för utemöbler, grill samt mer därtill. Murad spis intill entrésidans uteplats. Ytterligare byggnader i form av förrådsutrymmen, vedbod och lekstuga finns på tomten. Fastigheten sträcker sig över hela 3 113 kvm. På promenadavstånd från huset har du den vardagslyxiga möjligheten till gemensam sandstrand och båtbrygga med möjlighet till båtplats i tomtägarföreningen. Stämningen i området är idylliskt lugn med goda grannar, fågelkvitter, djur -och naturliv samt Mälarens vatten som ramar in vackra Helgö. Detta är en fin möjlighet att bo permanent i denna idylliskt sjönära miljö alternativt att nyttja som ett stadsnära sommar -och helgnöje för familj och vänner. Med bil når du Ekerö C och vidare Bromma på ca 30 - 40 min. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

  • Plus

Visar alla 3