Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Katarina Lind

Katarina Lind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolallén 22, Drottningholm, Ekerö kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00

Skolallén 22

Radhus
Drottningholm, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
5 275 000 kr
71 + 7 m²
3 rum
4 020 kr/mån
74 296 kr/m²

Ett boende utöver det vanliga - Ett unikt tillfälle att bo i vackra Drottningholm med direkt närhet till slottsparken och Lovös fantastiska naturreservat samtidigt som du med lätthet når närbelägna Bromma och Stockholms innerstad. Ett härligt läge i området där bostadsrättshuset har ett skönt ljusflöde med fri genomgående utsikt, prunkande vacker trädgård och soliga uteplatser på båda sidor om huset vilket gör att du alltid kan välja om du vill ha sol eller skugga. Här erbjuds du bekväm huskänsla om totalt ca 78 inredda kvm i ett plan fördelat på tre rum och kök plus ett extra rum. Planlösningen är väldisponerad och harmonisk med bästa funktionalitet och nyttjad volym. Vardagsrummets öppna ytor med pardörrar att öppna till trädgården skapar fin känsla av rymd och extra rum i trädgården under sommarhalvåret. Från såväl vardagsrummet som från de båda sovrummen njuts vilsam utsikt över det öppna jordbrukslandskapet. Ljust och hemtrevligt kök med plats att sitta vid matbord intill fönster. Husets placering ger dig fri grönskande utsikt även från köket. Nytt badrum från 2015 som inretts i ljusa harmoniska färger med inslag av trä. God förvaring finns i form av hel vind och klädkammare. I föreningen finns endast ett parhus så detta är ett sällsynt tillfälle att förvärva ett av dessa. För de boende erbjuds mervärden som fri parkering, stort cykelförråd, redskapsförråd samt snickarbod. Det finns 14 garage (kö kan förekomma). Här finns familjer med och utan barn i blandade åldrar. En grannsämja gör att de boende hjälps åt och trivs i detta idylliska område. Föreningen har mycket god ekonomi. För barnen finns välrenommerade förskolor och skola i direkt närhet samt för hela familjen erbjuds aktiviteter som t.ex. Drottningholms golf, perfekta möjligheter för egen häst, bistro i slottsparken samt bad i Mälaren som förgyller vardagen. I direkt anslutning till boendet tar du dig ut i spåren på Lovö som erbjuder allt du kan önska i form av löpning, skidåkning, skridskor och cykling. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Singelgränd 2, Ekerö Sandudden, Ekerö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Singelgränd 2

Villa
Ekerö Sandudden, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
6 195 000 kr
110 + 21 m²
5 rum
611 m² tomt

Idylliskt och generöst boende med insynsskyddad fri utsikt och kvällssol - Med ett underbart läge på yttergavel erbjuds detta ljusa, fina och tillbyggda kedjehus om totalt ca 131 kvm i två plan. Ett familjärt och ändå lite privat läge på en för området extra stor tomt om ca 611 kvm. I den ljuvligt ombonade trädgården njuts solig utemiljö i alla väderstreck som kantas av perenna blomster samt prunkande fruktträd i trädgården. Med access från köket nås mycket uppskattad, inglasad balkong där du njuter skön solvärme och vidsträckt utsikt. Husets tillbyggnad ger dig en bekvämare och rymligare planering. Här bjuds förutom de sociala sällskapsrummen på entréplan ett extra vardagsrum med helglasade skjutdörrar och braskamin på nedre våningen. Tre fina sovrum i bra storlek och gott om välplanerad förvaring. Ett badrum på vardera våningen varav det nedre badrummet även rymmer textilvård. Carport med tillhörande varmförråd och en isolerad komplementbyggnad om ca 15 kvm ger det här hemmet extra bra förvaringsmöjligheter. Den väl tilltagna hörntomten ger möjlighet att röra sig runt byggnaden längs båda gavlarna. Här bor du i ett idylliskt lugnt och tryggt område i natursköna Sandudden - Här finns närheten till gemenskap med egen skola från förskoleklass till åk 6, (planeras utvidgas till åk 9). bad med sandstrand i Mälaren samt småbåtshamn, ängar för bollspel, pulkabacke samt promenadvägar längs vattnet. Svampskog och vandringsleder inpå husknuten. Gångavstånd till service och restauranger i Träkvista. Bra busskommunikationer som tar dig in till Centrum och vidare till Bromma och innerstaden. Pendelbåt med SL kort avgår från Tappströms kanal till innerstan. Att huset endast haft en ägare sedan byggnadsåret vittnar om husets goda trivsel. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Rapsvägen 5, Ekerö Tätort, Ekerö kommun

Rapsvägen 5

Radhus
Ekerö Tätort, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
4 275 000 kr
125 m²
5 rum
179 m² tomt

Ljust, luftigt och välplanerat radhus med fantastiskt solläge från tidig morgon i öster till solnedgång i väster - I familjära Väsby med närheten till allt erbjuds detta trivsamma boende i två plan om ca 125 kvm boarea. Huset rymmer ett socialt härligt entréplan med stora umgänges ytor i form av kök och vardagsrum i direkt anslutning till lättskött trädgård med plats för odling, avkoppling och lek för barnen. På övervåningen ges plats för allrum, badrum och fyra bra sovrum. Det trivsamma området med dess lugna grändgator och direkt närhet till såväl naturstråk som till aktiviteter och kommunikationer är en härlig miljö för såväl barn som vuxna. Vid entrésidans skyddade atriumgård finns ett större förråd om ca 7 kvm. Bekvämt i området finns tillhörande garage i länga och gästparkeringar. Alla hus har alltså en tillhörande garageplats med egen laddbox. Det finns även några laddplatser på parkeringen. Närhet till omtyckta förskolor och skolor. Tag gärna del av "genomförda renoveringar under bifogade dokument" Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Ettans väg 28, Färingsö Kungsberga, Ekerö kommun

Ettans väg 28

Villa
Färingsö Kungsberga, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
5 275 000 kr
110 + 52 m²
5 rum
6 004 m² tomt

Lantlig dröm med fantastisk odlingsträdgård - Nu har du chansen att ta över detta underbara ställe naturskönt beläget i Kungsberga. Denna stora fastighet om hela 6004 kvm har en charmig 2-plansvilla med källare. Den välplanerade och mysiga planlösningen består av kök med matplats intill rymligt vardagsrum med braskamin, tre sovrum, allrum, duschrum och separat wc. Helkaklat badrum med bastu, tvättstuga samt bra med förrådsutrymmen finns i källaren. På den övre delen av den härliga naturtomten finns en uthuslänga om ca 80 kvm som idag rymmer plats för ett sommarrum, förvaringsytor, utrymme för ved och garage. På den nedre delen av marken har nuvarande ägare skapat en inspirerande odlingsträdgård indelad i olika trädgårdsrum med b.la en medelhavsträdgård. Fristående putsade murar och ett litet putsat hus med blandat kalkstensgolv och träplank från fastigheten erbjuder ett möjligt cafè med bardisk och liten butikshörna som är tänkt att använda för sällskap som skulle kunna besöka trädgården. Läs mer om trädgården under "säljaren berättar". Intill huset njuts soliga uteplatser och en japanskinspirerad trädgård med tillhörande mindre byggnad. Närmiljön är lantlig med grusade vägar, öppna hagar med hästar och goda grannar samtidigt som du har kort promenadavstånd till kommunikationer med buss och närheten till Kungsberga C med livsmedelsbutik och grill/pizzeria. Cykelavstånd till fin badstrand vid Mälarens vatten. Närhet till omtyckta Färentuna skola och förskolor. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

  • Uteplats
Stenstigen 3, Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stenstigen 3

Villa
Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
3 975 000 kr
73 m²
4 rum
2 635 m² tomt

Harmoniskt läge på stor avstyckningsbar tomt - Tillfälle till ett underbart soligt och privat läge där nuvarande familj har ägt denna trivsamt charmfulla enplansvilla sedan byggnadsåret 1970. Det välskötta husets boendemiljö består av ett charmfullt kök med uppsikt mot fastighetens entré, rymligt vardagsrum rum med vackert murad spis samt tre välplanerade sovrum. Toalettrum med separett samt tvättställ. Duschkabin finns i källaren. Kommunalt V/A är framdraget och anslutning är betald. Fiber finns vid tomtgräns. Byggnaden är omgiven av en fantastisk trädgård med b.la. en stensatt uteplats med skön kvällssol intill huset. Närmiljön är en attraktiv villaidyll där den här fina fastigheten om hela 2635 kvm erbjuder många möjligheter. Här kan du skapa ditt drömboende genom att utveckla nuvarande byggnad och njuta av en väl tilltagen naturtomt med härliga odlingsmöjligheter. Förutsättningarna för avstyckning till ytterligare en villatomt är goda. Plats finns för att behålla nuvarande villa efter avstyckning. Det naturnära läget intill allmänning och ger de bästa förutsättningarna. Här bor du perfekt nära till kompisar, förskola och skola till åk 9, samhällsservice, mataffär, bageri och pizzeria. Ett sommarparadis med närhet till badstränder, golf, ridning, cykling och aktiviteter i naturen. Goda kommunikationer från Stenhamra till Ekerö C och vidare till Bromma. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats
Alviksvägen 2E, Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun

Alviksvägen 2E

Tomt
Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
2 395 000 kr
1 000 m² tomt

Avstyckad villatomt med pool i Centrala Stenhamra - Likt ett örnnäste på toppen med utsikt i alla fyra väderstrecken ges nu möjlighet att förvärva och kunna skapa och bygga nytt enligt gällande generös detaljplan. Byggrätt om 250 kvm. Se detaljplan under bifogade dokument. Den friköpta villatomten om 1000 kvm är idag bebyggd med pool och ett litet gästhus om ca 20 kvm. Poolen kan med största sannolikhet behållas vid nybyggnation. Trädgården är planerad med gräsmatta och en mängd grönskande buskar och några träd som ramar in. Vid gatan finns utrymme att skapa parkering och trappa upp till huset. Läget är lugnt och vilsamt längst in på återvändsgata med fin närhet till Mälaren och naturen. Läget på höjden ger såväl insynsskydd som sol från alla väderstreck. Se avstyckningskarta under bifogade filer. Här bor du i lugn villaidyll med närhet till allt vad en familj behöver. Gångavstånd till förskola, skola och till centrum som erbjuder b.la. livsmedelsbutik, bageri med café och pizzeria. Närhet till promenadstråk i naturen, öppna ängar, lekplats för barnen, ridskola och gym. På ca 5 minuters promenad från huset finns busskommunikationer som tar dig till Ekerö C och vidare till Bromma och innerstaden. Kontakta mig gärna för visning på plats!

  • Plus
Parkterrassen 4, Ekerö Gällstaö, Ekerö kommun
  • Sön 24 mar

Parkterrassen 4

Villa
Ekerö Gällstaö, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
5 975 000 kr
106 m²
4 rum
94 m² tomt

Fantastisk arkitektur med ett modernt formspråk anpassat till naturen - Välkommen till natursköna Gällstaö och detta välplanerade och harmoniskt inredda tvåplans parhus om 106 kvm boarea. Till detta en ljuvlig utemiljö med trädäckad terrass i soligt söderläge som vetter mot trädgårdssidan och ombonad utemiljö vid husets framsida där du njuter eftermiddagssolen. Maskinstyrda markiser skapar rumskänsla och ger svalka under de varmaste dagarna. Huset som uppfördes 2004 erbjuder social rumsplanering med nytt smakfullt inrett kök från 2020 som vetter in mot den familjära innergården och ett harmoniskt inrett vardagsrum med access till den södervända utemiljön. Gedigen trappa i ek leder upp till ett luftigt planerat familjeplan som rymmer tre fina sovrum samt möjlighet att inredda hallen till ett allrum. Rummens ljussatta fönsterlister är en vacker detalj som ger ett varmt ljussken i husets samtliga rum. Huset har två helkaklade badrum och välplanerad förvaring i klädkammare samt förråd, Stora grönytor med böljande gräsmattor mellan husen, krattade grusgångar, lekplatser och en fruktrik äppelträdgård ägs samfällt av fastigheterna i Äppelträdgårdens samfällighet. Till huset hör egen parkeringsplats i garage. Egen elbilsladdare är kopplat på parkeringsplatsen. Plats för gäster eller boende med fler bilar finns vid infart till gården, sammantaget är detta ett snyggt boende som erbjuder bekväm boendekänsla med livskvalité för familjen. På naturskönt bevarade Gällstaö finns det mesta man kan önska sig att tillgå, såsom närhet till badstrand, öppna ängar, småbåtshamnar, egen förskola samt bra kommunikationer med buss mot Ekerö C och vidare till Bromma. Kort avstånd till ett stort restaurang och nöjesutbud vid Jungfrusunds Marina med sjökrog och i närliggande Jungfrusunds sjöstad. Populära Ekebyhovs skidbacke samt Ekebyhovs ridskola är några av alla friluftsaktiviteter som finns i närheten. Tag gärna del av "Säljaren berättar" och "Genomförda renoveringar" under fliken dokument. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Bredlötsvägen 36, Färingsö, Ekerö kommun
  • Sön 24 mar kl 14:30

Bredlötsvägen 36

Villa
Färingsö, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
6 675 000 kr
167 m²
6 rum
1 955 m² tomt

Inbjudande vacker villa med ljuvlig utsikt över Svartsjöviken, jordbrukslandskap och hästhagar - Tillfälle till denna villadröm om ca 167 kvm boarea, uppförd 2012 i mycket gott skick. Utöver huvudbyggnaden tillhör en mycket fin och påkostad garagebyggnad som uppförts 2019 samt en fristående bastubyggnad. Huset präglas av hög trivsel med sociala umgängesytor som såväl inne som ute ger upplevelsen att ramas in av den omgivande naturen. Stora fönster släpper in och sprider ljus över båda våningarna. Ett trivsamt familjehus med gott om plats för familjen, hemmakontor om så önskas samt möjlighet till hobbys/verksamhet i garaget. Luftig övervåning med fina takvinklar. Här ryms idag tre bra sovrum och ett allrum. Huset har totalt fyra sovrum. Underbart fri utsikt i alla väderstreck. Trädgården om 1955 kvm sträcker sig runtom huset med gräsmatta, trädäckad altan och bastutunna i härligt sydvästläge. Skyddad natur med grönskande bergsklack vetter mot husets entrésida. På kort promenad från huset nås möjlighet till bad i Mälaren. En fin möjlighet att ha sjökontakt och att bada nära huset. Småbåtsbrygga finns vid närliggande vid Svartsjö slott. En skön lantlig och avslappnande känsla infinner sig på platsen. Den grusade vägen slingrar sig fram genom öppna jordbrukslandskap, hästhagar och idylliskt belägna hus & trädgårdar. Här uppskattas gemenskapen mellan grannarna som skapar den äkta bykänslan. För barnen går skolskjuts hemifrån på morgonen. Perfekt närhet till allt för dig som är hästintresserad eller för dig som nyttjar naturen med t.ex. hund, promenad, bär- och svampplockning, jogging, golf, cykling eller fiske och vattensport. Närliggande skola, förskola och butiker finns i Färentuna, Skå och i Stenhamra. Med bil når du Bromma och innerstaden på ca 30 - 40 min. Busshållplats inom gång och cykelavstånd. Tag gärna del av dokumentet "Genomförda renoveringar" under bifogade dokument. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Karlskärsvägen 66, Färingsö, Ekerö kommun

Karlskärsvägen 66

Tomt
Färingsö, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
2 875 000 kr
2 158 m² tomt

Bygg nytt med drömläge intill Mälaren - Nu erbjuds möjligheten att skapa ditt eget drömboende på denna strandnära villatomt i vackra Karlskär på Färingsö. Den friköpta tomten om 2158 kvm har ett idylliskt lugnt och sjönära läge med badrocksavstånd till bad med sandstrand och bryggor samt möjlighet till båtplats. En otroligt charmfull boendemiljö som passar likaväl att bygga för permanent boende som för ett exklusivt sommar -och helgställe att samla familjen vid. Fastigheten är idag bebyggd med ett härbre om ca 16 kvm boarea samt ett par förrådsbyggnader om ca 10 kvm + ca 5 kvm. Härbret är uppfört på 70-talet, går utmärkt att bevara som gästhus. Förhandsbesked med godkänd strandskyddsdispens finns godkänt men behöver förnyas i samband med bygglov. Här bor du med direkt närhet till Mälarens glittrande vatten och till omgivande natur. Perfekt närhet till allt för dig som nyttjar naturen med t.ex. hund, promenad, bär- och svampplockning, jogging, golf, cykling eller fiske och vattensport. Eldgarnsö naturreservat är ett av alla utflyktsmål i närheten. För den hästintresserade ges närhet till flera stall. Närliggande skola, förskola och butiker finns vid Färentuna skola och i Kungsberga C. Utmärkta busskommunikationer med hållplats ända fram till Karlskär. Med bil når du Bromma och innerstaden på ca 30 - 40 min. Se även tomtkarta under bifogade filer. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

Visar alla 9