Mäklare Katarina Lind

Katarina Lind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gällsta bygränd 3, Ekerö Gällstaö, Ekerö kommun
 • Sön 8 okt kl 12:30

Gällsta bygränd 3

Radhus
Ekerö Gällstaö, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
6 275 000 kr
109 + 6 m²
4 rum
100 m² tomt

Unikt tillfälle till drömboende, enkelt och bekvämt, med ostörd villakänsla - Välkommen till detta mycket fina radhus i genomgående gott skick om 109 kvm välplanerad boarea. Fastighetens läge är ett av de bästa i området med privat känsla och sjöutsikt. Huset som uppfördes 2006 erbjuder modern arkitektur med påtagligt fin boendekänsla i symfoni med den omgivande utemiljön. Här bjuds renoverade ytskikt, vackra pigmenterade ekgolv över båda våningsplanen och höga fina fönster som fångar ljuset och ger dig insynsskyddad harmonisk utsikt. Husets trivsamt sociala sällskapsytor i form av smakfullt inrett nytt kök och rymligt vardagsrum med braskamin möter ombonad utemiljö vid både fram -och baksida där du runtom njuter solen från morgon till kväll. På övre plan ges utrymme för tre fina sovrum och möblerbar hall/allrum. Två badrum. Det fria grönskande läget närmast naturen ger dig möjlighet att nyttja större trädgård. Vid trädgårdssidans terrass ryms praktisk förvaring i isolerat förråd om ca 6 kvm samt ett ytterligare förråd om ca 5 kvm. Till huset hör en parkeringsplats i garage. Plats för gäster eller boende med fler bilar finns vid infart till gården. Här bor du på naturskönt bevarade Gällstaö där det mesta man kan önska sig finns att tillgå, såsom närhet till badstrand i Mälarens vatten, småbåtshamn, förskola, buss mot Ekerö C och vidare till Bromma. Kort avstånd till Ekebyhovs skidbacke, gym, yogastudio samt till ett stort restaurang och nöjesutbud vid Jungfrusunds Marina med sjökrog och i närliggande Jungfrusunds sjöstad. Missa inte denna pärla till njutbart boende som det bara är att flytta in i. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
Brukskogsvägen 14, Adelsö, Ekerö kommun

Brukskogsvägen 14

Villa
Adelsö, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
3 975 000 kr
103 + 103 m²
6 rum
1 152 m² tomt

Bara att flytta in - Välkommen till Adelsö och denna ljusa, nyrenoverande enplansvilla om 103+103 kvm som har ett fritt läge med sjöutsikt. Den välplanerade villan bjuder härlig livskvalité i form av ljust och luftigt kök med matplats, stort fint vardagsrum med synliga takbjälkar och ombonat uterum i direkt anslutning till den soliga trädgården. Här ryms loungemöbel och matbord i uterummet eller längs den trä däckade terrassen. Tre fina sovrum på entréplan och ett fjärde sovrum på nedre plan. Ett extra allrum med braskamin och två badrum. Det grönskande läget närmast naturen har ett utmärkt solläge där du njuter bad i poolen med skön eftermiddags -och kvällssol. Vid trädgårdssidans terrass njuts morgonkaffet i förmiddagssolen. Till huset hör dubbelgarage, stort utrymme i huset för t.ex. verkstad och plats för bilar på uppfart. Här bor du bekvämt längs lugn villagata med snabb närhet till färjan som tar endast 6 minuter. Att bo på Adelsö ger en känsla av stillhet och frihet. Kulturlandskapet är levande med närheten till Mälaren runtom ön och vackra gårdar med lantbruk, häst- och fårbeten att njuta av. På Adelsö finns flertalet bofasta året om och många som nyttjar möjligheten till att vara här mer frekvent över veckoslut och under sommarhalvåret vilket är perfekt med anledning av det korta avståndet till Stockholms innerstad. Utmärkta busskommunikationer in till Bromma och Stockholm. På ön finns närliggande möjligheter till sol & bad samt till Adelsö kyrka, restaurang, café, handelsträdgårdar och affär. Tag gärna del av "genomförda renoveringar" och "Säljaren berättar" under bifogade dokument. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Mossvägen 28A, Ekerö Skärvik, Ekerö kommun

Mossvägen 28A

Villa
Ekerö Skärvik, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
7 175 000 kr
112 + 111 m²
7 rum
1 573 m² tomt

Sjönära i villaidyllen Skärvik - Tillfälle till denna renoverade enplansvilla om 112+111 inredda kvm som ger känslan av att vara nästintill nybyggd efter att såväl interiören som exteriören fått nya ytskikt mellan åren 2014 - 2021. Värmesystem som ger mycket låg energiförbrukning. Huset präglas av ljusa sociala sällskapsytor med välutrustat kök i öppen lösning intill matsal och vardagsrum. Sällskapsrummen har genomgående ljus i skön kontakt med den trädäckade altanen där du njuter kvällssolen i privat läge. Den klassiskt härliga 60-talsarkitekturen bjuder tre avskilt placerade sovrum samt badrum på entréplan. På nedre våningsplanet bjuds gott om plats för t.ex. biorum, gästrum, kontor, hobbys, tvättstuga samt ett avkopplande badrum. Runtom huset sträcker sig den generösa tomten om 1573 kvm som erbjuder fantastiska möjligheter med sol från morgon till kväll. På den soldränkta terrassen ryms utekök, lounge och middagsplats. Från köket har du trivsam uppsikt över framsidans plana gräsmatta och belysta entré. Plats för parkering framför huset. På bara några steg från tomten nås skogsglänta för lek och promenader samt närheten till vattnet med bad och båtplats i Mälaren. Att bo i hjärtat av Skärvik ger dig närheten till natur, vatten och tätortens service. Välrenommerad skola och förskola finns i närområdet samt belysta gång- och cykelvägar som löper hela vägen mellan villaområden som Träkvista, Lundhagen, En uppskattad miljö där du kombinerar närheten till Ekerö C, Bromma och innerstaden med upplevelsen av lugn sjönära omgivning. På kort gångavstånd når du busskommunikationer som tar dig till Bromma med anslutande t-bana. Med bil når du innerstaden på ca 15 min samt möjlighet att ta pendelbåt från Ekerö C direkt till innerstaden. Även god kommunikation till E4 södra via bilfärjan. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

ALMHAGSGRÄND 7, Ekerö Lundhagen/Träkvista, Ekerö kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Imorgon kl 12:30

ALMHAGSGRÄND 7

Villa
Ekerö Lundhagen/Träkvista, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
9 975 000 kr
229 + 37 m²
7 rum
1 257 m² tomt

Ett hem som överraskar - Välkommen till detta fantastiska familjehus om 229 kvm boarea med otroligt härlig rymd och hög kvalité. Boendemiljön tillsammans med utemiljön andas ett spännande formspråk med skön attityd och stor bekvämlighet. Huset omgärdas av en välplanerad trädgård som upplevs som en skyddad oas med värden året om. Läckert spabad med relax, odlingsträdgård samt plats för lounge och middagsbord på stor veranda i direkt anslutning till husets kök och vardagsrum. Här följer du solens varma strålar från morgon till solnedgång. Redan i hallen upplevs entréplanets underbart luftiga ytor och du lockas in till kökets och sällskapsytornas rum i hjärtat av huset. Det högklassigt renoverade köket med den glasade väggen som delar av till sällskapsrum och matsalsdel ger en social känsla och ändå med känslan av tydlig rumsindelning för olika slag av umgänge. Det genomgående ljuset och utsikten över trädgården är lika behagligt dag som kväll. Huset rymmer möjlighet till allrum på övervåning och entréplan samt fem sovrum och två badrum. Vid infarten till huset välkomnar grusad plan samt garagebyggnad. I bakkant av garagebyggnaden är ett isolerat rum inrett, perfekt som dagens "man cave" eller som t.ex. ett fint gästrum eller kontor. Växthus finns i trädgården. Här bor du sjönära längs lugn och barnvänlig gata i omtyckta villakvarter - Att bo i Träkvista/Lundhagen ger dig ett ypperligt bekvämt läge där barnen kan gå och cykla till skolan, närhet till badstranden för sommarnöjen, joggingspåret på Jungfrusundsåsen, en mängd idrottsevenemang vid Träkvistavallen och allt som tätorten erbjuder för hela familjen. Från hemmet nås snabba kommunikationer med buss som går direkt till Bromma samt belysta gång- och cykelvägar som löper hela vägen mellan villaområden som Träkvista, Lundhagen, Skärvik och Jungfrusund. Helt enkelt ett välbyggt och härligt topphus, bara att flytta in och njuta! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
Hästskon 5, Ekerö Helgö, Ekerö kommun

Hästskon 5

Villa
Ekerö Helgö, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
5 250 000 kr
67 + 26 m²
3 rum
3 113 m² tomt

Rofyllt och sjönära boende på idylliska Helgö - Välkommen till detta mysiga boende om ca 67 + 26 kvm uppfört 1960 och tillbyggt 1992. Huset har ett högt mysigt läge som följer trädgårdens naturliga terrasseringar vilket ger känslan av ett enplanshus samtidigt som du njuter vid utsikt över den prunkande trädgården. En ljuvlig plats som varit i släkten och utvecklats utifrån familjens behov sedan 1960 talet. Här bjuds kök med anslutning till isolerat uterum, vardagsrum med braskamin, två sovrum och badrum på ett plan i huvudbyggnaden. I källaren ryms tvättstuga och hobbyrum samt praktisk förrådskällare under husets ursprungliga del. I nära anslutning till husets entré finns en trivsam gästhusbyggnad som nyttjats som sovrum och arbetsrum. Ombonad utemiljö i bästa sollägen med gott om plats för utemöbler, grill samt mer därtill. Murad spis intill entrésidans uteplats. Ytterligare byggnader i form av förrådsutrymmen, vedbod och lekstuga finns på tomten. Fastigheten sträcker sig över hela 3 113 kvm. På promenadavstånd från huset har du den vardagslyxiga möjligheten till gemensam sandstrand och båtbrygga med möjlighet till båtplats i tomtägarföreningen. Stämningen i området är idylliskt lugn med goda grannar, fågelkvitter, djur -och naturliv samt Mälarens vatten som ramar in vackra Helgö. Detta är en fin möjlighet att bo permanent i denna idylliskt sjönära miljö alternativt att nyttja som ett stadsnära sommar -och helgnöje för familj och vänner. Med bil når du Ekerö C och vidare Bromma på ca 30 - 40 min. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

 • Plus
Bredlötsvägen 7, Färingsö, Ekerö kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon

Bredlötsvägen 7

Villa
Färingsö, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
7 675 000 kr
185 + 40 m²
6 rum
2 827 m² tomt

Högt, fritt och lantligt i bästa solläge - Välkommen till denna vackra villa i herrgårdsstil inspirerad av tidsenlig 1800-talsarkitektur med ett gediget, klassiskt uttryck som aldrig går ur tiden. Huset om 185 kvm boarea samt garagebyggnad om ca 40 kvm uppfördes 2001. En välkomnande boendemiljö med rymlig hall som möter innanför pardörrar, ljusa rymliga sällskapsytor med ett nyrenoverat, mycket smakfullt kök och murad spis med braskamin. Ljuset flödar in genom dubbla glasverandor och från de många fönstren som sprider ljus från alla fyra väderstrecken. På övre plan välkomnar ett mysigt familjeplan med vackert ljus från takkupor och fina takvinklar. Här bjuds tre luftiga sovrum med utgång till balkong, allrum och badrum. Den genomgående stämningen i huset är tidsenlig, ombonad och avslappnad. Längs husets södra, västra och östra solsida löper trädäckad terrass med plats för grillmiddagar, solstolar och sköna spabad. På fastigheten finns en garagebyggnad med loft om ca 40 kvm, en gedigen byggnad som förslagsvis kan byggas om till gästhus och eller kontor om det behovet finns. Vidbyggd carport för ytterligare bilplats. Elbilsladdare med dubbla uttag finns installerad. Den väl tilltagna tomten om 2 875 kvm med det härliga läget längst in på den lilla vägen ger dig en underbar möjlighet för t.ex. odling. Intill husets entré välkomnar en grusad plan. På kort promenadavstånd från huset nås bad vid idylliska sjön Igelviken med sandstrand och brygga. Båtplats finns att hyra i viken vid Svartsjö slott. En fin möjlighet att ha sjökontakt, kunna ha båt för fiske och bad nära huset. Lättillgängliga kommunikationer med buss, ca 30 min till Brommaplan. Skolskjuts erbjuds för barnen. Med bil når du Ekerö C, Bromma och innerstaden på ca 20-30 min. Perfekt närhet till allt för dig som är hästintresserad eller för dig som nyttjar naturen, golf, cykling eller fiske och vattensport. Närliggande skola, förskola och butiker finns i Färentuna, Skå och i Stenhamra. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
Karlskärsvägen 66, Färingsö, Ekerö kommun

Karlskärsvägen 66

Tomt
Färingsö, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
3 250 000 kr
2 158 m² tomt

Bygg nytt med drömläge intill Mälaren - Nu erbjuds möjligheten att skapa ditt eget drömboende på denna strandnära villatomt i vackra Karlskär på Färingsö. Den friköpta tomten om 2158 kvm har ett idylliskt lugnt och sjönära läge med badrocksavstånd till bad med sandstrand och bryggor samt möjlighet till båtplats. En otroligt charmfull boendemiljö som passar likaväl att bygga för permanent boende som för ett exklusivt sommar -och helgställe att samla familjen vid. Fastigheten är idag bebyggd med ett härbre om ca 16 kvm boarea samt ett par förrådsbyggnader om ca 10 kvm + ca 5 kvm. Härbret är uppfört på 70-talet, går utmärkt att bevara som gästhus. Förhandsbesked med godkänd strandskyddsdispens finns godkänt men behöver förnyas i samband med bygglov. Här bor du med direkt närhet till Mälarens glittrande vatten och till omgivande natur. Perfekt närhet till allt för dig som nyttjar naturen med t.ex. hund, promenad, bär- och svampplockning, jogging, golf, cykling eller fiske och vattensport. Eldgarnsö naturreservat är ett av alla utflyktsmål i närheten. För den hästintresserade ges närhet till flera stall. Närliggande skola, förskola och butiker finns vid Färentuna skola och i Kungsberga C. Utmärkta busskommunikationer med hållplats ända fram till Karlskär. Med bil når du Bromma och innerstaden på ca 30 - 40 min. Se även tomtkarta under bifogade filer. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

Mjölnarvägen 4E, Ekerö Jungfrusund, Ekerö kommun
 • Imorgon kl 11:30

Mjölnarvägen 4E

Lägenhet
Ekerö Jungfrusund, Ekerö kommun
Fastighetsbyrån Ekerö
6 500 000 kr
159 + 15 m²
6 rum
7 500 kr/mån
40 881 kr/m²

Tillfälle i Jungfrusunds skärgårdstad - Här erbjuds du ett mycket påkostat, trivsamt och luftigt planerat boende i vacker design om hela 159 + 15 kvm bekväm boarea. Detta unika bostadsrättsparhus som uppförts 2016 med tillhörande stor trädgård kännetecknas av genomgående ljus med fri sjöutsikt samt öppen social planlösning. Detaljer som ateljéfönster, stålinfattade glaspartier, öppen trappa till övervåningen och hög takhöjd ger verkligen det här hemmet ”det lilla extra”. Det fria läget på gaveln erbjuder utsikt i tre väderstreck, sydvästvänd trädgård med ljuvlig takterrass i kvällssolen, trädgård med möjlighet till odlingar, uteplats vid husgaveln och stor välkomnande utemiljö invid husets framsida. De sociala ytorna är rymliga och flexibla med möjlighet till rymlig matsal och att ledigt rymma familj och vänner i det ljusa vardagsrummet. På övre våningsplan ryms idag tre fina sovrum och ett allrum. Möjlighet finns att skapa fyra sovrum i huset. Huset har mycket välplanerad förvaring. Till huset hör även ett vidbyggt bostadsrum om ca 15 kvm. Ett rum som passar utmärkt för arbetsrum, för tonåringen eller t.ex. för det egna lilla företaget. Bekväm bilplats i carport med installerad elbilsladdare. Nyinstallerade solceller om hela 20 st paneler ger mycket förmånliga driftskostnader. Laddbox för elbil är installerad. Alla vitvaror i huset är nya. Sammantaget ett mycket bekvämt villaboende i bostadsrättsform. Läget i Jungfrusund är idylliskt och bekvämt för hela familjen med direkt närhet till den marina miljön som erbjuder b.la. möjlighet till båtplats, restauranger, sushi, fiskaffär och bageri - samtliga av hög kvalité. Här finns alltid närheten till umgänge, aktiviteter, slalombacke och skyddat natur för friluftsliv. Perfekt närhet till kommunikationer, bilfärja, pendelbåt, förskolor och skolor samt belysta cykelvägar. Tag gärna del av ”Genomförda investeringar” under bifogade dokument. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

 • Plus

Visar alla 8