Blockstigen 3

Enebyberg, Danderyds kommun Se på karta

11 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
167 m²
Tomtarea
790 m²
Byggår
1974
Energiklass
B
Driftkostnad
44 139 kr/år

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING! Välkommen till Blockstigen 3 och denna trevliga tomt i det eftertraktade området Enebyberg. Här har du möjlighet att sätta din alldeles egna prägel och skapa ditt drömhem. Här erbjuds en perfekt kombination av tidstypisk charm och möjligheten att modernisera efter eget önskemål. Optimal planlösning med tre sovrum på entréplan, två generösa sovrum på övre plan samt allrum på vardera våningsplan. I huset finns dessutom två badrum och en gästwc. Detta huset passar såväl barnfamiljen som vill ha barnen på samma våningsplan som tonårsfamiljen som önskar mer separata delar. I sovrummen finns gott om förvaring samt egen balkong från ena sovrummet på övre plan. Från kök och vardagsrum kommer man ut till den trevliga uteplatsen där man kan avnjuta dagens måltider. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusinsläpp.

Villan är placerad på en grönskande tomt med plana gräsytor för barnen att leka på och här finns stora möjligheter för den trädgårdsintresserade. Då man här bor på en återvändsgränd är det lugn omgivning. På tomten finns även ett väl tilltaget förråd samt garage med plats för en bil. Uppfart med ytterligare parkeringsmöjlighet.

Fastigheten är belägen med närhet till omtyckta förskolor samt skolor och på promenadavstånd når ni både Roslagsbanan och busslinjer som tar er till Stockholm City på ca 15 minuter. I närområdet har ni även Enebytorg med ICA-butik, apotek, restauranger samt annat service. Några kilometer bort finner ni även Enebyängens handelsplats med bland annat Stora Coop.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd

Kontakta mäklaren

Elin Gyltefors

Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
Mäklare Elin Gyltefors, Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
070-371 57 20
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas