Kommande

Vreta gårdsväg 6

Frihamra, Norrtälje kommun Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
110 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
2 712 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
51 894 kr/år
Kommande

Detta är en kommande försäljning. Hör av dig till mäklaren för mer information.

På Vreta Gårdsväg 6 är nu denna fina och välskötta fastighet till salu. Här erbjuds du ett hus i högt läge med fantastisk trevlig utsikt mot åkrar och vacker natur.

Huvudbyggnaden är ett 1-plans hus med källare. Entréplan fördelar sig på fyra sovrum, vardagsrum med utgång till en mycket stor uteplats i västerläge med sol från dag till solnedgång. Uteplatsen uppskattas vara ca. 40 kvm med mycket fina vyer ut mot områdets öppna landskap. Vidare finns ett stort kök med bl.a. vedspis och ett helkaklat duschrum med golvvärme.
I källarplan finns en perfekt uthyrningsdel med kök/vardagsrum, sovrum samt WC-rum. Nuvarande hyresgäst har nyttjat dusch i det närliggande bastuhuset som byggdes 2017. I källarplan finns också utrymmen som tvättstuga, garage, förråd och svale.

Fastigheten ligger i ett mycket trevligt område i ett ostört läge med endast ett fåtal grannar runt omkring. Vägen in till fastigheten går längs lantlig och vacker miljö med gårdar och hagmark. Öppen tomt i högt läge ger en härlig känsla av rymd, frihet och avkoppling. Tomten är på 2 712 kvm och det finns mycket gräsytor för lek och spring.

På tomten finns ett nybyggt bastuhus om ca. 20 kvm (2017). Vedeldad bastu med relaxavdelning, dusch och varmvattenberedare. I relaxavdelningen får ca. 8 personer plats. För gästerna finns en välskött friggebod om ca. 10 kvm. Två förråd om ca. 6 kvm vardera samt en lekstuga. Hönshus finns om ny ägare har intresse.

Här kan du nyttja huset ostört även om du hyr ut uthyrningsdelen. Uthyrningsdelen gör att nuvarande ägare får in ersättning som täcker hushållets totala driftkostnad varje år. Bekvämligheter finns i huset som t.ex. fiber, diskmaskin och vedspis. Huset är i välvårdat och bra skick. Taket byttes 2005 och en ny luft-vattenvärmepump installerades 2018. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten.

Här bor du i ett lugnt område ca. 12 minuter till Norrtälje och 40 minuter till Stockholm. Bra kommunikationsmöjligheter till Stockholm/Norrtälje/Uppsala/Arlanda med täta avgångar från Ledinge trafikplats, som ligger ca. 2,3 km från fastigheten. I Norrtälje finns all service finns som bl.a. matbutik, apotek, bank, systembolag och restauranger, låg-, mellan- och högstadieskola.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Lucas Eriksson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Lucas Eriksson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-162 74 56

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.