Kommande

Vainos Väg 5

Frösön, Östersunds kommun Se på karta

4 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
119 m²
Biarea
94 m²
Tomtarea
676 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
43 960 kr/år
Kommande

Förhandsvisning Torsdag 7/9 kl 18.30 - Anmälan krävs!

Välkomna till Vainos väg 5 i underbara Valla Norra på omtyckta Frösön! I denna mycket genomtänkta och familjära villa är det lätt att känna sig som hemma. Villan är i genomgående gott skick med insynsskyddad tomt invid mindre skogsridå som ger privata ytor samtidigt som den erbjuder utrymme till umgänge på härliga uteplatser/altaner. Bostaden som är i ett plan med souterräng, har renoverats och moderniserats löpande genom åren med en tydlig röd tråd. Samtliga ytor har optimerats till sin fulla potential och här kommer ni verkligen trivas.

Bostadens totala 223 kvm är fördelade på ett plan samt souterrängplan och omfattar 7 rum. Entréplanet rymmer tre fina sovrum, välkomnande hall med goda utrymmen till avhängning, helkaklat badrum, tidlöst och rymligt kök där den matlagningsintresserade kan få utlopp för sina härliga idéer och servera dessa på den angränsande matplatsen. Härifrån finns access till det härligt rymliga och sociala vardagsrummet som med utgång till balkongen härligt knyter ihop ute och innemiljön. Som pricken över I:et är det vattenburen golvvärme på hela entréplan. Villan är i souterräng vilket ger möjlighet till större fönster och ett skönare ljus i hela nedre boendeplanet. Trappan ner till souterrängplanet är luftig och spaljéförsedd och när ni kommer ner möts ni av en trevlig gillestuga med öppen spis och biljardbord. Vidare på detta plan finns sovrum/gästrum, tvättstuga med jacuzzi, dusch och bastu. Det finns separat gäst-wc, stort allrum/kontor samt goda förvaringsutrymmen i flera förråd och för trivsamhetens skull finns härifrån utgång till altanen i markplan där utespaet är beläget.

Tomten är en välplanerad oas med flera platser för umgänge och häng. Här finns härliga utrymmen till odlingar, bärbuskar och prunkande rabatter. Stor balkong i söderläge med plats för både matsalsmöbel och soffgrupp, vilken genom sin konstruktion erbjuder en underliggande härlig altan med tak där utespa blir en plats att njuta. Vid entrén finns rymlig farstukvist med plats för cafémöbel. Asfalterad infart med plats för två-tre bilar, stensatta gångytor och garage med plats för en bil gör boendet flexibelt och smidigt. Väljer ni att bo här kommer ni att bo bekvämt med gångavstånd till skola och förskola, bra kommunikationer med buss mot centrala Östersund och till Östersund/Åre flygplats.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund

Kontakta mäklaren

Jim Edelsvärd

Bjurfors Östersund
Mäklare Jim Edelsvärd, Bjurfors Östersund
0725199300

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.