Naxosgatan 1

2 195 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
224 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
3 765 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
40 790 kr/år

Välkommen till Naxosvägen 1.

Söker ni villaboende med rejäla utrymmen?

I så fall är nog denna villa om 7 rum och kök 224 +16 kvm helt perfekt. Från vardagsrummet har ni tilltalande utsikt mot Vättern och med en riktigt skarp kikare och lite vild fantasi kan ni se såväl remmalag på Visingsö som räkmackor på Grännaberget.

Entréplanet erbjuder vidare 3 sovrum, helkaklat badrum med klinkers och golvvärme, välplanerat kök med tilltagna ytor. När väl den efterlängtade sommarvärmen kommer kan ni med fördel avnjuta frukost, lunch och middag i det inglasat uterummet med plats för 8-10 sittande, även här kan ni blicka ut över Vätterns skådespel. Mot trädgårdens baksida finns det en
ca 10 m lång balkong med anslutning ut från 2 sovrum samt vardagsrummet.

Sutterängplan:

Tv-rum med ekparkettgolv, vita väggar och centralt placerad braskamin med elstyrd fläkt. Anslutning ut mot trädgårdens baksida finns från detta Tv-rum.
Vidare på detta plan finns ett sovrum som kan nyttjas som just sovrum eller kontor om det skulle passa bättre.
Vill du ha ett eget tillhåll för ditt intresse, en privat sfär där ni kan lägga 100% fokus på just din egna hobby? Ja då kan ni med fördel nyttja det gamla syrummet om ca 20 kvm. En liten rolig detalj är att från ditt blivande "hobbyrum är det anslutning till din privata vinkällare/ matförråd.

Pannrum med goda avlastningsytor, under dubbelgaraget finns det ett klassiskt matförråd, men även separat utrymme för förvaring av familjens alla "prylar".
Tvättstuga modell större med separat torkrum, från tvättstugan är det anslutning till trädgårdens baksida.

Praktiskt dubbelgarage med arbetsbänkar och goda förvaringsmöjligheter. Garaget har elstyrda fjärrmanövrerade portar. Hela fastigheten får en tydlig inramning med lackerat smidesstaket, det hela avslutas med elstyrda/ fjärrstyrda entrégrindar till fastigheten.

Sammanfattningsvis:
* Fiber
* Storslagen utsikt mot Vättern och Visingsö
* Dubbelgarage
* Vinkällare
* Inglasat uterum med plats för 10 sittande
* Inglasad balkong
* Bubbelbadkar & Bastu
*

224 +16 kvm där det återkommande intrycket är gediget och rejält så kan man nog sammanfatta Naxosgatan 1.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Mullsjö/Habo

Kontakta mäklaren