Håkanstorpsvägen 37

Håkanstorp, Malmö kommun Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
185 m²
Biarea
91 m²
Tomtarea
378 m²
Byggår
1905
Driftkostnad
48 343 kr/år

I hjärtat av gamla Håkanstorp finns nu möjligheten att förvärva ett charmigt parhus byggt 1905. Den gedigna byggnaden på hela 185 kvadratmeter byggdes ursprungligen som en bostad med 2 separata lägenheter med vardera kök och badrum på respektive våningsplan men används idag som en stor gemensam bostad. Utöver finns här en källare om 91kvm med generösa utrymmen och bra takhöjd.
Detta hem bjuder på en unik karaktär, tidstypisk stuckatur, höga golvlister, spröjsade fönster samt dörrkarmar i original. Inte nog med det så erbjuder detta hus flera rum i fil tidstypiska för det årtalet, två kök, två badrum, en balkong och 7 sovrum, vilket är perfekt för den större familjen.

Tar vi oss ut i den stenbelagda trädgården möts vi av en stor yta som bjuder in till bus och lek. Här vill man gärna spendera grillkvällarna på sommaren med familjen och avnjuta kvällssolen. Trädgården bjuder på en del grönska, flera förråd samt en egen ingång till källaren där vi finner tvättstuga, pannrum samt ytterligare rum för förvaring. På framsidan finner vi en stenlagt uppfart med plats för en bil. Här finns många möjligheter! Perfekt för att skapa sitt drömboende i hela eller delar av det stora huset. Generationsbo, hyr ut eller nyttja alltihop för dig själv - det blir inte bättre än så här!

Här bor du centralt i kulturhistoriska kvarter med närhet till matbutiker, gym, skolor, förskolor och goda busskombinationer både in och ut från stan.
Detta unika boende vill du inte missa, varmt välkomna med ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Malmö

Kontakta mäklaren

Katarina Bajric

MOHV Malmö
Mäklare Katarina Bajric, MOHV Malmö
0761-76 00 20