MOHV Malmö

MOHV Malmö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Toftängsgatan 1B, Husie, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Toftängsgatan 1B

Lägenhet
Husie, Malmö kommun
MOHV Malmö

1 550 000 kr

61 m²

2 rum

3 464 kr/mån

25 410 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
Håkanstorpsvägen 37, Håkanstorp, Malmö kommun
Håkanstorpsvägen 37, Håkanstorp, Malmö kommun, bild 2
Håkanstorpsvägen 37, Håkanstorp, Malmö kommun, bild 3

Håkanstorpsvägen 37

Radhus
Håkanstorp, Malmö kommun
MOHV Malmö

5 495 000 kr

185 m²

7 rum

378 m² tomt

I hjärtat av gamla Håkanstorp finns nu möjligheten att förvärva ett charmigt parhus byggt 1905 med stora möjligheter att skapa sitt drömboende. Den gedigna byggnaden på hela 185 kvadratmeter byggdes ursprungligen som en bostad med 2 separata lägenheter med vardera kök och badrum på respektive våningsplan men används idag som en stor gemensam bostad. Utöver finns här en källare om 91kvm med generösa utrymmen och bra takhöjd. Detta hem bjuder på en unik karaktär, tidstypisk stuckatur, höga golvlister, spröjsade fönster samt dörrkarmar i original. Inte nog med det så erbjuder detta hus flera rum i fil tidstypiska för det årtalet, två kök, två badrum, en balkong och 7 sovrum, vilket är perfekt för den större familjen. Tar vi oss ut i den stenbelagda trädgården möts vi av en stor yta som bjuder in till bus och lek. Här vill man gärna spendera grillkvällarna på sommaren med familjen och avnjuta kvällssolen. Trädgården bjuder på en del grönska, flera förråd samt en egen ingång till källaren där vi finner tvättstuga, pannrum samt ytterligare rum för förvaring. På framsidan finner vi en stenlagt uppfart med plats för en bil. Här finns många möjligheter! Perfekt för att skapa sitt drömboende i hela eller delar av det stora huset. Generationsbo, hyr ut eller nyttja alltihop för dig själv - det blir inte bättre än så här! Här bor du centralt i kulturhistoriska kvarter med närhet till matbutiker, gym, skolor, förskolor och goda busskombinationer både in och ut från stan. Detta unika boende vill du inte missa, varmt välkomna med ert intresse!

  • Premium
Vimmerbyvägen 13, Gyllins Trädgård, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 12:00
Vimmerbyvägen 13, Gyllins Trädgård, Malmö kommun, bild 2
Vimmerbyvägen 13, Gyllins Trädgård, Malmö kommun, bild 3

Vimmerbyvägen 13

Radhus
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
MOHV Malmö

3 995 000 kr

129 m²

5 rum

6 541 kr/mån

30 969 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera detta ovanliga och eftertraktade bostadsrättsradhus i hjärtat av Gyllins trädgård! Här möts vi av en ljus, luftig och stilren boendemiljö med väl tilltagna sällskapsytor som möts i en öppen planlösning. Radhuset har en välskött och insynsskyddad trädgård som bjuder in till bus och lek samt ett härligt trädäck som rymmer både loungemöblemang samt matgrupp. Trädgården vetter ut mot väst och bjuder på den härliga kvällssolen där vi gärna spenderar ute-middagarna under sena sommarkvällar. Detta vackra hem erbjuder ut över det 3-4 rymliga sovrum som är avskilda från de sociala ytorna, vilket gör radhuset optimalt för familjen. Inte nog med det så erbjuder detta hem 2 badrum, avskild tvättavdelning samt goda förvaringsmöjligheter. På Gyllins trädgård bor du bland grönskande omgivningar med närhet till skolor och förskolor samt omgivet av lekande barn där vi får bullerbyn känsla. Ett stenkast bort har vi handelsområdet Toftanäs som erbjuder bland annat Ica Maxi, Blomsterlandet och gym. För naturälskaren samt hundägaren har vi Bulltofta parken samt Husie mosse en kort cykeltur bort. Härifrån har vi närhet till ringvägarna som gör att du inte bara snabbt tar dig in till Malmö centrum, utan även till kranskommunerna. Mer därtill har vi goda kommunikationsmöjligheter samt härliga cykelvägar som tar dig hela vägen in till stan. En bostad som bara måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Prunusgatan 22, Husie, Malmö kommun
Prunusgatan 22, Husie, Malmö kommun, bild 2
Prunusgatan 22, Husie, Malmö kommun, bild 3

Prunusgatan 22

Lägenhet
Husie, Malmö kommun
MOHV Malmö

1 695 000 kr

110 m²

4 rum

8 933 kr/mån

15 409 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna charmiga fyrarummare som är belägen på ett lugnt läge i familjevänligt kvarter. Den spännande planlösningen i etage fördelar rummen på två våningsplan och erbjuder såväl ett enastående ljusinsläpp, rymliga rum, 3 sovrum samt mysiga ytor där ni kan skapa den trivsamma läshörnan eller hemmakontoret. Här erbjuds lyxen att ha ett stort helkaklat badrum med dusch och egna tvättmöjligheter. Föreningens gemensamma trädgård med stora gräsytor bidrar till den trivsamma villakänslan och fri parkeringsplats finns på gårdsplanen. I Husie bor du nära skolor och förskolor samt massor av natur. Bara ett stenkast bort hittar du handelsområdet Toftanäs och Jägersro centrum. Här bor du utmärkt med goda busskommunikationer samt ringvägarna i närheten som tar dig till kranskommunerna på nolltid! Detta är en bostad som måste besökas!

  • Premium
Ernst Jakobssons Gata 10C, Husie, Malmö kommun

Ernst Jakobssons Gata 10C

Lägenhet
Husie, Malmö kommun
MOHV Malmö

1 695 000 kr

76 m²

4 rum

8 086 kr/mån

22 303 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en superfin fyra på eftertraktat och familjevänligt område! Denna fantastiska bostad bjuder på tre rymliga sovrum, ett stort badrum och öppen planlösning mellan de sociala ytorna som vardagsrum och kök. För att göra det hela lite lyxigare så bjuder denna bostaden på ett enastående ljusinsläpp. Här bor du i en stilren och charmig bostad i en grönskande omgivning som även erbjuder en härlig och generöst tilltagen uteplats i västerläge som ger gott om plats för att avnjuta fikat i solen. I Husie bor du nära skolor och förskolor samt massor av natur. Bara ett stenkast bort hittar du handelsområdet Toftanäs och Jägersro centrum. Här bor du utmärkt med goda busskommunikationer samt ringvägarna i närheten som tar dig till kranskommunerna på nolltid! Välkomna med ert intresse!

  • Uteplats

Visar alla 5