Kommande

Motalagatan 34

Husensjö, Helsingborgs kommun Se på karta

6 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
170 m²
Biarea
52 m²
Tomtarea
593 m²
Byggår
1924
Driftkostnad
44 960 kr/år
Kommande

Otroligt charmig familjevilla från 20-talet med mycket karaktär och med fint läge på Husensjö!

Genom tidstypiska dubbeldörrar nås bostadens entréplan som bjuder på stora sociala ytor där vardagsrum och matplats flyter samman. I hela huset löper vitlaserad askparkett som möts av vitmålade väggar. Vidare på våningsplanet nås ett nybyggt badrum med golvvärme och sedan ett stort och stilrent kök från Ballingslöv. Såväl kök som vardagsrum har access till altanen som ligger i soligt västerläge. Entréplan innefattar även ett stort sovrum med flera garderober och plats för dubbelsäng. Fiber finns installerat och uppvärmning sker genom fjärrvärme.

Övre plan totalrenoverades och inreddes 2019 med en genomtänkt planlösning och stora fönsterpartier som maximerar ljusflödet på våningen. Precis ovanför trappan nås ett mycket smakfullt badrum i gråa toner och även detta med golvvärme. Synliga takbjälkar binder samman övre hall med ett stort och maffigt sovrum som även det är öppet i nock och med dubbla glasdörrar som leder till balkongen. Dessutom finns ytterligare två mindre sovrum eller kontor som har det behovet samt ett luftigt allrum. Praktisk källarvåning med stor tvättstuga, förvaring, toalett och ett stort rum med flera möjligheter.

Den ypperliga hörntomten bjuder på ett rymligt förråd där både trädgårdsredskap och cyklar med fördel kan förvaras och med uppfart som har plats för flera bilar. På Husensjö bor ni på bekvämt avstånd till en rad service såsom livsmedelsbutiker, goda kommunikationer, skolor, naturområde och mycket mer.

Varmt välkomna med er intresseanmälan till denna 20-tals dröm!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Kontakta mäklaren

Kim Nyman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
Mäklare Kim Nyman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
0731-49 06 61

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.