Lerkullegatan 3

Huskvarna - Söder, Jönköping Se på karta

3 850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
224 m²
Biarea
92 m²
Tomtarea
860 m²
Byggår
1948
Driftkostnad
34 370 kr/år

Kanske har ni många barn eller så planerar ni att få. Kanske vill du ha utrymme för dina hobbies eller så är din släkt stor och kommer ofta på längre besök.
Kanske tycker du om blommor och vill ha en stor trädgård där ett växthus är ett måste eller så letar du med ljus och lykta efter ett hus med plats för en egen liten fotbollsplan.
Ja, som du märker är det här ett hus med många strängar på sin lyra. Nuvarande ägare flyttade in i slutet på 90-talet och har sen dess gjort en resa genom i stort sett hela huset.
Hon har haft sällskap av nya elstammar och rör, hon har bjudit med såväl ny fasad som tak och dessutom vinkat adjö till de gamla fönstren. Uterummet slog följe 2006 och bergvärmen blev delaktig i resan 2009.
I stort sett alla stora, tunga och yttre renoveringar är utförda och invändigt är både kök och badrum utbytt (visserligen för ett antal år sedan men fortfarande fräscht).

Huset var tidigare ett tvåfamiljshus men numer är det avsett för en familj. Entréplanet är anpassat för att umgås medan våning två och tre är av lite mer privat karaktär.
Speciellt våning tre som sannolikt blir tonåringarnas favoritdel av huset då de där tillåts vara lite för sig själva.
Källaren är anpassningsbar och rummen är som gjorda för att fyllas med diverse hobbies. Där nere finns även flertalet förråd och husets tvättstuga.

Trädgården runt om är stor och grön. Här finns växthus, förråd och en pulkabacke för de djärva. Nedre delen är helt plan och som gjord för diverse lek och bollsport.

I Huskvarna är allting nära. Det är nära till såväl buss- som tågförbindelser, det är nära till affärer och det är nära ut på E4.an för vidare färd.
Skolor och förskolor finns på behagligt avstånd och lekplats för de små i slutet på gatan. Gatan ja, den är liten och av "återvändskaraktär" vilket gör det tryggt att släppa ut barnen i trädgården eller för dem att spela bandy framför huset.

Varmt välkomna till Lerkullegatan 3!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping