Fönsterlavsvägen 4

Järvstagläntan, Gävle kommun Se på karta

5 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
145 m²
Tomtarea
669 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2023

Välkommen till denna rymliga villa i nya familjevänliga området - Järvstagläntan!

Huset fördelar sig om två plan och har en modern planlösning om 145 kvm. Huset är ett nybyggt Anebyhus Fokus 145 med 6 rok varav 4 sovrum. Här välkomnas du av dubbeldörr och en ljus entré med klinkergolv. Entréplanet erbjuder en social och öppen yta med kök vardagsrum och matplats. Från köket nås husets baksida och trädgård. För den som önskar finns möjlighet att sätta in både kamin samt köksö efteråt. Det går även enkelt att dela av vardagsrummet för den som önskar ytterligare ett sovrum. Vidare på entréplanet finns en rymlig tvättstuga med groventré och ett helkaklat badrum med dusch. Det övre planet ger plats för allrum/tv-rum, fyra sovrum varav ett masterbedroom med klädkammare intill. Här finns också ett helkaklat badrum med möjlighet till badkar eller dusch.

Huset är välisolerat och värms med modernaste värmepumpen från Nibe med återvinning. För den som önskar eldstad finns förberett kaminmontage i bjälklag och tak, samt ett giltig bygglov för typ Contura 556. På den grusade uppfarten finns ett garage med plats för en bil.

Inflyttningsklart klart under Q3 2023.

Området Järvstagläntan är ett naturskönt nytt bostadsområde som nu växer fram i Järvsta och södra delen av Gävle. Här byggs 10 villor och 12 brf-radhus med naturen runt knuten men ändå mycket nära (4,5 km) till Gävles stadsliv och alla bekvämligheter. I Järvsta finns en förskola och bara inom någon kilometer ett mycket stort serviceutbud såsom flertalet mataffärer, restauranger, skolor och serviceområden som Kryddstigen, Sörby urfjäll och Hemsta. Hemlingby nås med kort cykeltur och har ett friluftsområde som är Gävles största rekreationsområde. Här finns fina löpspår och mountainbikeleder. På vintern finns möjlighet att både åka längdskidor i preparerade spår samt slalom för den lite yngre målgruppen. Ca 300 meter bort ligger Gästrikeleden som är en vandringsled som sträcker sig från Uppland och slingrar sig genom hela Gästrikland. E4ans på- och avfart nås enkelt för dig som pendlar eller reser till närliggande städer. Området har närhet till busshållplats och fina cykelstråk för enkel resa mot Gävle City och Furuvik/Skutskär. Tågkommunikation finns från både Gävle och Furuvik.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information om visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle

Kontakta mäklaren

Michaela Bolins

SkandiaMäklarna Gävle
Mäklare Michaela Bolins, SkandiaMäklarna Gävle
070-6940184