Kommande

Silverlavsvägen 2

Järvstagläntan, Gävle kommun Se på karta

6 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
147 m²
Tomtarea
1 120 m²
Byggår
2022
Kommande

Kommande försäljning!

Äntligen finns möjligheten att förverkliga drömmen om att bo i ett helt nytt hus. Inom kort finns möjlighet att köpa en tomt med nyproducerad villa i det nyetablerade och trivsamma, barnvänliga och lugna området Järvstagläntan. Tomten paketeras med ett hus från Anebyhus modell Diameter. Vi presenterar här ett förslag på hur det kan se ut och vissa tillval kan förekomma på de bilder som visas. Viktigt att vara medveten om att priser kan ändras under projektets gång utifrån priser på material osv.

MODIG VILLA SOM TAR FÖR SIG I ALLA MILJÖER
Ett spännande och kreativt hus som kombinerar sadeltak med pulpettak och som dessutom har en modern och generös fönstersättning. Hela huset bildar en H-form, vilket ger många fördelar i planlösningen. Här finns två separata delar, en barn-/ungdomsdel och en föräldradel. En praktisk lösning för alla, där ingen behöver störa någon annan. Båda delarna förenas av köket och matplatsen, som bildar husets hjärta. Härifrån har man direktkontakt med såväl entré, som vardagsrum och allrum, tack vare de stora öppningarna.

Priser är satt utifrån standardmodell, vissa avvikelser kan förekomma på bilderna då det kan finnas tillval. Tex. poolen.

Varför bygga nytt?
- Vara med och påverka vilken typ av hus du vill bo i.
- Välja vilka material du vill ha interiört.
- Låga driftskostnader.
- Slippa fastighetsavgiften under 15år, annars ca 8000kr/år.
-Slippa tänka på renovering mm.

Järvstagläntan är ett nytt bostadsområde som nu växer fram med både villor och br-radhus endast ca 4,5km från Gävle centrum. Här bor du med naturen runt knuten men ändå mycket nära till Gävles stadsliv och alla bekvämligheter.
Hemlingby nås med kort cykeltur om så önskas och har ett friluftsområde som är Gävles största rekreationsområde. Det ligger i ett stort naturreservat drygt tre kilometer söder om Gävle centrum. Här finns fina löpspår och mountainbike leder. På vintern finns möjlighet att både åka längdskidor i preparerade spå samt slalom för den lite yngre målgruppen.

https://anebyhusgruppen.se/vara-husmodeller/diameter/

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle

Kontakta mäklaren

Peter Forsling

SkandiaMäklarna Gävle
Mäklare Peter Forsling, SkandiaMäklarna Gävle
070-694 01 32

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.