Våruddsringen 124

Johannesdal, Stockholm Se på karta

5 550 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
154 m²
Biarea
11 m²
Tomtarea
738 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
25 532 kr/år
Antal besök
3 517
Dagar på Hemnet
7

För första gången sedan 1972 då bygget stod klart uppe på Våruddsringen är det dags för denna villa att byta ägare. Villan har av många grannar under åren omtalats som "villan med områdets bästa läge" med en plan och barnvänlig tomt i ett privat läge med allmänningen som granne. Här bor ni med goda sällskapsrum i såväl kök som vardagsrum och vardagsrummet har en braskamin som ger såväl värme som hemtrevnad.

Delar av altanen har valt att glasas in för att förlänga utesäsongen från vår till höst och för de riktigt varma dagarna blir trätrallen den perfekta umgängesplatsen intill gräsmattan, de blomstrande rabatterna och rosorna som klättrar uppför spaljén. Altanen har smidig utgång från både vardagsrummet och från förrådsrummet intill köket.

Övre plan har totalt fyra sovrum och ett allrum med plats för soffa och annan möblering. Från sovrummen har ni en fri vy över den sluttande allmänningen och en vacker utsikt över Mälaren. Intill allrummet finns två badrum vilket kan underlätta många familjers vardag. I hallen på entréplan finns gäst-WC och intill är tvättstugan med tvättmaskin och torkskåp placerad. Härifrån finns en dörr ut till trädgården för att kunna hänga tvätten under sommaren eller för att ta in leriga barnstövlar.

Att trädgården fått mycket kärlek genom åren går nog ingen förbi. Här finns äppelträd, vinbärsbuskar, vårtulpaner, rosor och vallmo för att nämna några av favoriterna. På tomten står två gamla, vackra ekar som får fint sällskap av flaggstången. Med en central placering i trädgården finns även en anlagd damm som omringas av vackra planeringar.

Garageuppfarten är anlagd med natursten med plats för två bilar och garaget nås genom automatisk garageport. Även på framsidan finns en liten springbrunn som välkomnar en när ni kliver in på tomten.

Johanneshov är ett naturskönt och trevligt bostadsområde med många barnfamiljer och inom några hundra meter finns två skolor och flera förskolor. Tunnelbana och buss finns några minuters promenadväg hemifrån med Stockholms city endast tjugo minuter bort. Allt man kan önska sig i serviceväg finns i Vårbergs centrum och Skärholmens centrum. Från tomten kan ni på några minuter promenera ner till Mälaren där badplatser och vackra promenadvägar längs vattnet väntar. Lite längre bort finns båthamn och båtklubb.

Varmt välkomna på någon av visningarna!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Carolina Ekström Svahn

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Carolina Ekström Svahn, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-377 84 09

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 24
  jan
  Sön 24 jan kl. 12:00–13:00
  Pga covid- 19 ber vi dig boka vilken tid du planerar besöka visningen
 • 25
  jan
  Mån 25 jan kl. 16:30–17:15
  Pga covid- 19 ber vi dig boka vilken tid du planerar besöka visningen
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.