Röjarstigen 4

Karlberg, Karlskoga kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
196 m²
Tomtarea
708 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
49 309 kr/år
Antal besök
1 144

Välkomna till denna luxuösa villa i populära Karlberg. Detta eminenta boende har genomgått gedigna renoveringar de närmaste åren där merparten av ytskikten har ersatts. I den möblerbara hallen välkomnas ni av ett välpolerat klinkersgolv med golvvärme som ansluter till det rymliga vardagsrummet och matrum i vinkel. Det helkaklade badrummet renoverades 2020 och är försett med dubbla handfat med stenskivor, takdusch samt wc - allt på en väl tilltagen yta. Likaså köket är påkostat med exklusiva vitvaror, granitskivor och parkettgolv som flyter samman med resterande rum. Det finns även ett stort sovrum samt praktisk tvättstuga med förvaring.

Husets boyta om hela 196 kvm inrymmer även en väldisponerad övervåning med allrum, ytterligare fyra sovrum samt badrum renoverat 2017. För den värmenjutande bastubadaren finns även en fräsch bastu utbyggd vid garaget 2012 och under sommartid följer ni solens strålar på de olika uteplatserna. Den inglasade altanen, i västlig riktning kan husera stora tillställningar och inrymmer allt för sommaraktiviteterna. Trädgården är lättskött och smakfullt inredd. Sammantaget är detta ett utomordentligt boende för den stora familjen som uppskattar luftiga ytor i ett exklusivt utförande.

Karlbergsområdet huserar mestadels villor på lugna och trivsamma gator. Närhet till stadskärnan, parkområden och vackra promenadstråk är att uppskattas och matvaruhandel finns nära till hands. Trafiken utgörs primärt av de boende i området och framfart via cykel är lämpligt. Ett fåtal minuter bort ligger Karlbergsskolan och den nyligen uppförda Karlbergshallen. Varmt välkomna att maila eller ringa ansvarig mäklare Magnus Skagerstam för ytterligare funderingar.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

Kontakta mäklaren

Magnus Skagerstam

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
Mäklare Magnus Skagerstam, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
0707-20 47 88

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.