Ångbåtsvägen 21

Klädesholmen, Tjörn Karta & restider

18 500 000 kr
VillaVilla

Ångbåtsvägen 21 är verkligen något utöver det vanliga och vi är mycket glada över att få förmedla detta fantastiska läge, med sol hela dagen och alltid skyddat ifrån vindarna, samt denna lika fantastiska villa för er.

Direkt när man kommer fram till fastigheten vittnar den om sitt unika slag. Villan är smakfullt renoverad så att modernt möter det gemytliga och känslan blir magisk. För att nämna några godbitar från denna fastighet fylld med sådana, så är den nybyggda verandan helt fantastisk, sjöboden med egen båtplats som tillhör fastigheten en riktig lyx och den direkta närheten till havet något de flesta bara drömmer om.

Klädesholmen är ett levande samhälle där mycket händer. Några event värda att prata om är exempelvis "Sillens dag" som gör nationaldagsfirandet till något extra, samhällets dag, konstutställningarna som hålls här och under vinterhalvåret visas bio i biblioteket. Dessutom finns här seglarklubb, tennisbana och affären som är ett stort plus. På Salt & Sill njuter vi gärna av goda middagar inspirerade av just närheten till havet. Närproducerat blir sällan svårt för denna fina restaurang.

Känslan i denna villa påminner om livet till havs, eftersom att havet alltid gör sig påmint känns det nästan som att man bor på en båt. Att miljön är oerhört vacker, grannarna mycket trevliga och livet bekvämt med affär på "holmen", större mycket bra ICA i form av Nordeviks i Skärhamn en kort biltur bort samt bara en timma i bil in till Göteborg gör detta till det ultimata boendet, både för den som tänkt bo här permanent och för den som väljer att nyttja det som en fritidsbostad.

Få förunnat på Klädesholmen har vi på Ångsbåtsvägen dessutom gräsmatta för barnen att leka i, vi finner också vackra blommor såsom kattmynta, stockros, lavendel och kärleksört i rabatten längs huset. Denna trädgård trivs man gott i.

Trots att Klädesholmen gör sig allra bäst under sommaren är detta en mycket fin plats även på vintern. Då vi har flera permanentboende på ön blir den levande året runt och det finns alltid någon granne att prata med när promenaden ska tas. Julfirandet i denna fantastiska villa blir något alldeles extra. Med två öppna spisar som gärna får spraka samt skänka ljus och värme infinner sig den rätta stämningen på en gång. Runt köksön samlas släkt och familj för att hjälpas åt med julstöket, detta blir en naturlig och väldigt mysig plats för exempelvis det årliga pepparkaksbaket.

Som ni förstår är detta en plats som är svår att beskriva i bilder och ord, ni måste helt enkelt uppleva denna skärgårdspärla och magnifika fastighet på plats. Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
187 m²
Biarea
31 m²
Tomtarea
397 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
39 716 kr/år
Byggår
1909
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ångbåtsvägen 21 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
18 500 000 kr
Driftkostnad
39 716 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

10 222
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 12 dagar sedan, den 11 september 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips

}