Brandstadvägen 475

Klamby, Sjöbo Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
170 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
1 788 m²
Byggår
1913
Driftkostnad
36 375 kr/år
Antal besök
2 709
Dagar på Hemnet
6

På högt vackert läge med hänförande utsikt över det kuperat landskapet hittar vi detta tilltalande sekelskifteshus. Byggnaden är sällsynt vacker med sin gedigna gråstensgrund och putsade vita väggar. Huset har genom åren renoverats och byggts om för en modern livsstil. Bl.a. har solceller (11kW) installerats och trekammarbrunnen är ersatt med ett godkänt minireningsverk från Alnarp (inget serviceavtal och fastigheten är befriad från slamtömning).
Poolen värms med egna solceller/värmepump.
Bostaden är ytterst välskött och rumsfördelningen är tilltalande för såväl den stora som för den lilla familjen. Man har på ett fint sätt sammanlänkat dåtid och nutid med vackra detaljer och lyckats få till ett både praktiskt och charmigt boende.
Spatiöst vardagsrum med trägolv ,värmande kamin, synliga bjälkar och öppet upp till ovanvåningen viket ger ett härligt ljusflöde i rummet. Det finns stora fönsterpartier i söder och här når man det väl tilltagna uterummet. Det trivsamma köket är rymligt och uppgraderades 2020. Det finns 4 sovrum varav ett utav dem i den nyare delen av huset. Härifrån har man direkt access till ett stort "relaxrum" och poolrum. Huset har en originell och läcker inredning bla en gästtoalett i marint tema och en härlig pool att njuta av .
Utemiljön är fantastisk. Här erbjuds stort trädäck på skyddat läge i söder, stora grönytor och fina stenläggningar omgivna av vacker grönska och framför allt en enastående vy över det öppna landskapet. På tomten hittar vi ett garage för 2 bilar som ryms i en vacker byggnad med gamla stallfönster och vit puts. Det finns växthus, utesäng och ett litet trädgårdsland. Det finns även möjlighet att husera höns i det specialbyggda hönshuset i två plan med panoramautsikt, möjlighet till egna frukostägg alltså.
Här har man möjlighet att bosätta sig mitt i det böljande landskapet i ett unikt boende. Den charmiga lilla byn Klamby ligger strax norr om Sjöbo. Två kilometer ifrån Klamby finns populära Brandstads förskola. På 10 minuter tar vi oss med bil till Sjöbo fullservicesamhälle med skolor, förskolor, mataffärer, restauranger, vårdcentral och butiker.
Ett boende för dig som drömmer om lugnet på landet i fantastisk miljö. Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

Visningstider

  • 29
    jul
    Tor 29 jul kl. 16:30–17:30
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.