Lyckevägen 15

Knislinge - Väster, Östra Göinge Se på karta

2 295 000 kr

2 490 000 kr -8%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
174 m²
Biarea
131 m²
Tomtarea
884 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
53 637 kr/år

På lugnt och trivsam läge i populärt kvarter finner vi en familjevilla med fina möjligheter. Det här är en generös villa på alla sätt och vis. Rummen är stora och här kan den större familjen enkelt få plats. Villan har en nyligen uppdaterad utemiljö med pool, generöst altandäck och lättskötta ytor. Tanken är att kunna inreda olika miljöer med soldäck, matplats och loungedel. Varför inte komplettera med en pergola? Här vill man gärna spendera sommaren med familj och vänner. Trädgården gränsar till skogsparti vilket ger ett lugnt intryck. Området har väl utbyggda gång- och cykelvägar och här finns både skola och förskola. Taket är nyligen bytt och fönsterna likaså.
Interiört har man uppdaterat kök, badrum och ytskikt. Här finns hela 6 st rum att disponera som sovrum. De är disponerade med två på entréplan, tre på ovanvåningen och ett i källaren. Utmärkt för den större familjen. Därtill har vi kök, matplats, vardagsrum samt förrådsutrymmen. Samvaron på entréplan präglas av öppna ytor och kontakt mellan rummen. Ett ljust golv är genomgående och bildar en enhetlig interiör. Även färgsättningen är ljus och villan har ett fint ljusinflöde från fönsterpartierna mot trädgården. Mycket snyggt!
Entréplan har badrum, ovanvåningen har toalett. På källarplan finns en stor tvättstuga. Praktiskt när man är många i familjen.
Varmt välkommen att bekanta dig med villan på visning. Den är dessutom besiktigad och dokumenterad.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Kristianstad

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 31
    okt
    Lör 31 okt
    Vänligen kontakta mäklaren för tidsbokning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.