Kolbergavägen 24

Kolberga, Oskarshamns kommun Se på karta

2 550 000 kr

3 250 000 kr -22 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
259 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
1 137 m²
Byggår
1947
Driftkostnad
107 441 kr/år

Nu med nytt SÄNKT PRIS - så finns möjligheten att förvärva detta fantastiska tvåfamiljshus med källare från 1947 med enorm potential på Kolbergavägen 24!
Villan erbjuder lägenheter i två plan som kan nyttjas enligt behov. Antingen som generationsboende, uthyrning eller ombyggnation till enfamiljsvilla.

Välkomna till ett välbehållet hus, här har ni friheten till att sätta er egen prägel invändigt på ert nya boende. På entréplan bjuds man in till ett rymligt vardagsrum med öppen spis och matsal med plats för både många middagsgäster och skönt soffläge. Från vardagsrummet når man även den möblerbara balkongen med sol och den lummigt grönskande oasen utanför för trevliga stunder. Köket har bra arbetsytor med en charmig touch, ett kök som fint smälter in i resten av husets stil. Entréplanet erbjuder även två rogivande sovrum med en mycket bra förvaring. Vi tar trappan ner, där möts vi av en gillestuga med en gedigen öppen spis och utgång till bostadens baksida och uteplats under tak. I källaren finns ytterligare fler rum med förvaring, möjlighet till gästrum och en praktisk tvättstuga som underlättar för ens vardag. Ett av sovrummen är utrustat med ett litet pentry.
En trappa upp når vi ytterligare en lägenhet som har ett ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Vardagsrummet är tilltaget och pryds av en vacker öppen spis och fint parkettgolv. Lägenhetens sovrum har gott om förvaring i form av fyra inbyggda garderober och här finns även utgång till balkong. Köket är hemtrevligt och inbjudande med plats för flera middagsgäster. På varje våningsplan finns ett badrum.

Tomten har gott om plats för bollsport och studsmattan och baksidan är helt fri från insyn då den vetter mot grönska och natur - Välkomna att bo och trivas i väletablerade Kolberga och i ett villaområde med bekvämt avstånd till det vackra havet och naturen samt även till förskolor och skolor.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

Kontakta mäklaren

Malin Carlqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
Mäklare Malin Carlqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
076- 721 56 80