Kolonivägen 12

Kolberga, Oskarshamns kommun Se på karta

2 650 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
182 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
1 056 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
32 976 kr/år

Varmt välkomna till Kolonivägen 12 och till denna välskötta villa belägen i trevligt villaområde. Här erbjuds en lättskött trädgård, asfalterad uppfart framför det vidbyggda garaget och genomtänkta och smakfullt komponerade kvadratmeter disponerade över 1 ½ plan. Här finns även väldigt goda utrymmen som hobbyrum och verkstadsmöjligheter.

Denna arkitektritade bostaden som byggdes 1955 bjuder in till ett vardagsrum med öppna och ljusa ytor med klassisk ekparkett och eldstad för maximal mysfaktor. Härifrån når man även en härlig uteplats med gott om utrymme för ett önskvärt möblemang. I köket kan härliga middag med goda vänner tilltagas då arbetsytorna är väl tilltagna. Huset är välvårdat och varsamt omhändertaget. Tar ni trappan upp möts ni av tre till fyra rogivande sovrum varav tre av dem har utgång till en gemensam balkong som vetter mot den insynsskyddade baksidan. Praktisk groventré och garage i huset underlättar självklart i vardagen. Från groventrén når man husets tvättavdelning.

Detta är fastigheten för er som önskar ett härligt hus med behagligt läge med närhet till närservice, skolor, naturområden samt havet.
Varmt välkommen till Kolberga och Kolonivägen 12!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

Kontakta mäklaren

Daniel Hällblad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
Mäklare Daniel Hällblad, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
073- 867 18 50