Essviksvägen 28

Kvissleby, Sundsvalls kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
188 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
1 067 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1946
Energiklass
C
Driftkostnad
40 898 kr/år

Varmt välkommen till Essviksvägen och denna trivsamma, välskötta villan med plats för både familjen och företaget.
Villan är fördelad på två våningsplan med inredd källare och har två separata entréer.

På övervåningen finns det stora och härliga köket med underbart ljusinsläpp. Här finns både en balkong i öst och en inglasad balkong i väst, som ger möjlighet att njuta av både frukost och middag i solen. Även vardagsrum och matsal finns på denna våning och under årets kyligare kvällar kan du njuta av husets kamin från vardagsrumssoffan, här finns också ett sovrum samt badrum.

På entréplan ligger lokalen där nuvarande ägare har bedrivit verksamhet samt en rymlig hall, tvättstuga, två sovrum och toalett.
På källarplanet finns en rymlig relaxavdelning med bastu och bubbelbad. Här finns också matkällare/förråd, pannrum/förråd, toalett samt två stora rum som ger många möjligheter.

Utanför huset finns en trevlig och välskött trädgård, garage, carport och parkering med plats för flera bilar.

På Essviksvägen 28 bor du med närhet till skogen men även E4 så att du enkelt kan ta dig in till stan. Förskola, skola och padelhall finns på 5 minuters promenadavstånd och i närliggande samhället Kvissleby finns högstadieskola, en stor matbutik, restauranger, vårdcentral, systembolag och mycket annat som ett litet samhälle erbjuder. I Kvissleby finns även sim- och sporthall, slalombacke och inte långt därifrån finns även längdskidspår. Dykets bad och fritidsanläggning ligger endast 1,3 km bort och strax därbortom finns för den golfintresserade Sundsvalls golfbana.

Observera att endast delar av huset är fotograferat, se utförliga planritningar samt rumsbeskrivningar för mer information.
En överlåtelsebesiktning finns att ta del av under dokument som du hittar via hemsidan.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för intresse eller visningsanmälan!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sundsvall

Kontakta mäklaren

Jessica Liv

SkandiaMäklarna Sundsvall
Mäklare Jessica Liv, SkandiaMäklarna Sundsvall
0702332196