Ryd Västergårdsvägen 40

Lerum-Lilla Bråta, Lerums kommun Se på karta

5 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
202 m²
Biarea
112 m²
Tomtarea
1 365 m²
Byggår
1946
Driftkostnad
39 180 kr/år

Hemtrevlig villa på vackert anlagd plan tomt med rosor och andra perenner. Här erbjuds ett boende med hela 5 stora sovrum och vackra sällskapsrum i fil. Gediget kök med mycket bra arbetsytor, många skåp och plats för ett väl tilltaget köksbord. Vardagsrum i vinkel med braskamin och plats för flera soffgrupper samt ett matsalsbord för många gäster. Fint solläge har altanen som nås både från vardagsrum och kök. Från altanen blickar man rofyllt ut över den vackra trädgården som ligger väl centrerad på husets framsida.

Bostaden har två helkaklade badrum och i källarplanet finns dessutom en bastu med dusch. Här nere finner vi en gillestuga, tvättstuga, bra förråd, och såväl mat- som vinkällare. Dessutom finns en väl tilltagen kontorsdel med egen ingång, perfekt om man tex driver eget företag.

Bostaden har en ny bergvärmepanna från 2020, solpaneler och möjlighet till kompletterande uppvärmning med ved i såväl braskamin av större modell och vedpanna. Detta ger möjlighet till ett kostnadseffektivt boende i en riktigt rymlig villa.

Dubbelgaraget har en förrådsdel och på fastigheten står dessutom ett trädgårdsförråd som rymmer allt som den trädgårdsintresserade behöver.

Lilla Bråta är ett område omtyckt av familjer med både små och stora barn. Här finns närhet till flera förskolor och skolor (bla välrenommerade Aspen Montessori). Några hundra meter bort finns såväl pendeltåg som bussar, både direktbussar till Göteborg och lokalbussar. Lerums största mataffär ligger också inom ett kort promenadavstånd. Den vackra naturen väntar runt hörnet och ger fantastiska möjligheter till avkopplande promenader och cykelturer.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lerum

Kontakta mäklaren

Michaela Vidén

Bjurfors Lerum
Mäklare Michaela Vidén, Bjurfors Lerum
0766-487999