Båtsmansgatan 36

Lindö, Norrköpings kommun Se på karta

6 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
180 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
822 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1977
Driftkostnad
52 149 kr/år

I attraktiva och lugna Aborreberg hittar du denna mycket fina och välplanerade villa.

Med nyinstallerade solceller, 2 välfungerande eldstäder, nya dörrar och 3-glasisolerade fönster, nytt FTX ventilationssystem samt 2 luft/luftvärmepumpar ges en bra driftsekonomi! Huset ligger i ett högt läge med sol från morgon till kväll och bra insynsskydd då det gränsar mot grönområde. Friköpt tomt och lättskött trädgård med päronträd, blåbärsbuskar, smultron och jordgubbar. Huset är i mycket fint skick och erbjuder stora sociala ytor både in- och utvändigt. På den nybyggda altanen om 160 kvadrat har du solläge från morgon till kväll och om det inte räcker kan solnedgången avnjutas uppe på den trevliga balkongen.

Smakfullt kök med plats för matbord om 10 personer samt stort ljusinsläpp tack vare ett tre meter glasparti med skjutdörr ut till altanen. Även vardagsrummet har ett väldigt fint ljusinsläpp med stora fönster som ger utsikt över trädgård och grönområde. Härifrån leder altandörren ut till ett stort uterum med golvvärme som kan användas åretrunt. Här får ni ledigt plats med matbord för 10 personer samt soffgrupp.

Det finns hela 5 rymliga sovrum (varav det ena större rummet enkelt kan delas till 2 om så behövs) samt extra allrum. Fräscha våtrum/badrum och tvättstuga med ny, stor tvättmaskin. Mycket förvaringsutrymme med 2 walk in closets, 1 stor dubbelgarderob samt extra utrymme för förvaring i 2 förråd i källare och bakom kök. Källare med egen ingång och mycket förvaringsutrymme även här.

Garage med plats för förvaring, nyinstallerad laddare för elbil och parkering för 2 bilar.

I Aborreberg hittar du lekplatser, pulkabacke, ett mysigt café, friluftsområde med elljusspår och nära till busshållplats. Ett stenkast härifrån ligger Lindö strand med badplats, utegym, stor lekplats och aktiviteter för barnen. 3 minuters promenad från stranden längs vattnet ligger den lilla hamnen med glassbar, en minigolfbana och restaurang.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kontakta mäklaren

Andreas Bielkhammar

Fastighetsbyrån Norrköping
Mäklare Andreas Bielkhammar, Fastighetsbyrån Norrköping
0702-764649
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas