Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Andreas Bielkhammar

Andreas Bielkhammar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ytterby Fyrudden 1, S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun
 • Lör 29 jun kl 11:00
Ytterby Fyrudden 1, S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun, bild 2
Ytterby Fyrudden 1, S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun, bild 3

Ytterby Fyrudden 1

Fritidshus
S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
6 500 000 kr
50 m²
2 rum
6 066 m² tomt

Underbart läge med strandtomt med strålande utsikt och solsäkert läge vid Gropviken i S:t Anna skärgård! Bilväg ända fram och två mycket fina bostadshus varav ett renoverat och ett nybyggt 2022. Tomten är ca 6 000 kvm och har en egen strandlinje om hela ca 40 m med egen brygga. Här tar man både morgondopp och kvällsdopp eller tar båten och upptäcker de vackra omgivningarna och skärgården. Här får du även fiska med nät då det finns fiskerätt. De båda bostadshusen är i mycket fint skick. Från huset Huvudbyggnaden är ca 50 kvm och smakfullt renoverat och har bra öppen planlösning med rejäla ytor, ljust och öppet kök och allrum med öppen spis. Det andra huset är ca 26 kvm och är mycket smakfullt, byggt 2022 med åretruntstandard. Vid de båda husen finns stora altaner med perfekt solläge med kvällssol och med plats för stora sällskap. Vid stora altanen finns dessutom ett bastuhus med dusch och en vedeldad badtunna i rostfritt med reningsverk och underhållsvärme med el. Underbar utsikt över vattnet och omgivningarna där man kan följa naturens skiftningar och följa fåglarna som drar förbi. Från husen till stranden är det bara ca 70 meter och vägen ner till bryggan och stranden går bra att köra på med till exempel en fyrhjuling. Fiber finns indraget. Välkommen med din visningsbokning till det här välskötta sommarparadiset som du kan nyttja året runt!

 • Premium
 • Uteplats
Hörngatan 20, Söder, Norrköpings kommun
 • Ons 19 jun kl 19:15
Hörngatan 20, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
Hörngatan 20, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

Hörngatan 20

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 595 000 kr
160 m²
5 rum
vån 3/3
9 657 kr/mån
22 469 kr/m²

En stor etagevåning - golvytan är hela 196 kvm- med perfekt läge på lugna och trygga söder fördelat på hela 5 rum och kök plus två extra utrymmen som går att använda som sovrum/kontor/walk-in closet. I månadsavgiften ingår alla driftkostnader (hemförsäkring tillkommer). Våningen erbjuder bland annat ett fint kök med köksö, gott om sovrum och dusch-/badrum på varje plan samt gästwc. Lägenheten har genomgått omfattande renoveringar de senaste åren. Lugnt och skönt då det är den enda lägenheten på sitt våningsplan. Härlig och grönskande innergård med sittplatser och grillplats som är till för alla medlemmar. Allt ingår i månadsavgiften såsom el, värme, vatten och fiber. Gott om rejäla förrådsutrymmen till lägenheten. Proemandavstånd till citys utbud, bra kommunikationer och fina grönområden. Tillträdet till lägenheten är flexibelt. Välkommen med din intresseanmälan till detta bekväma och fina boende!

 • Premium
Gränsö 23, Arkösund, Norrköpings kommun
Gränsö 23, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 2
Gränsö 23, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 3

Gränsö 23

Fritidshus
Arkösund, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
Pris saknas
40 m²
3 rum
3 180 m² tomt

Mycket fin strandtomt med fritidshus med ett absolut toppläge på vackra Gränsö! En skärgårdsfastighet med ett enastående läge och en oslagbar och vidsträckt utsikt över Arkösunds sund. Här kan du njuta av skärgårdens alla årstider, följa båtarna i farleden och ta ett dopp från den rejäla och fina bryggan med bra djup. Solsäkert läge mot söder och väster tack vare tomtens sträckning och ett underbart bryggdäck samt en fin sandstrand att koppla av på under sommarens sköna dagar. I huset finns en intstallerad förbränningstoallet samt indragen fiber. Huset renoverades invändigt 2023 med slipning av golv och målade väggar. Till Gränsö kommer man antingen med egen båt eller med Östgötatrafikens båttrafik. Gränsö är en stor och genuin skärgårdsö i Arkösunds skärgård med vacker natur och närhet till allt vad sommarpärlan Arkösund har att erbjuda i form av restauranger, affär, småbåtshamn och aktiviteter - bara på fem minuters avstånd med båt. Smidigt avstånd från Norrköping, Linköping och Stockholm då det går att ta bilfärja över Bråviken via Jönåker. Välkommen med din intresseanmälan/visningsbokning!

 • Premium
 • Uteplats
Hospitalsgränd 2, Drothemskvarteren, Söderköpings kommun
Hospitalsgränd 2, Drothemskvarteren, Söderköpings kommun, bild 2
Hospitalsgränd 2, Drothemskvarteren, Söderköpings kommun, bild 3

Hospitalsgränd 2

Fritidshus
Drothemskvarteren, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 395 000 kr
35 + 13 m²
1 rum
132 m² tomt

Välkommen till detta lilla men ack så charmiga hus i toppskick beläget i de mysiga Drothemskvarteren vid Kvarndammen i Söderköping. Detta smakfullt nyrenoverade hem är en perfekt plats för dig som söker en intim och bekväm livsstil med en oslagbar känsla. Dessutom finns det lilla charmiga uthuset precis vid vattnet. Det är ytterst smakfullt utfört och är isolerat och har både el och element. Husets exteriör är tilltalannde och traditionell i sitt utöförande, med ett tegeltak, gula träfasad, röda fönster och en utbyggnad med ett vackert fönsterparti som ger det en klassisk touch. Grusgången slingrar sig genom den lilla trädgården och skapar en rustik atmosfär. Uteplatsen erbjuder en trevlig plats att njuta av soliga dagar och det porlande vattnet i bakgrunden, eller sätta sig ner med en kopp kaffe och beundra den pittoreska omgivningen. Inuti huset möts du av en nyrenoverad och smakfullt klassisk atmosfär med tak upp till nock och synliga gamla takbjälkar. Det nya platsbyggda köket är beställt från en snickeri och modernt och smakfullt inrett, med skåp och vitvaror som passar perfekt in. Här finns allt du behöver för att tillaga en härlig måltid som kan avnjutas vid matplatsen eller i trädgården. Det nyrenoverade duschrummet är elegant och funktionellt, med en fräsch och modern känsla. För att maximera ytan finns även ett sovloft. I den fräscha källaren finns en praktisk tvättstuga och på tomten finns en förråd som bidrar till den mysiga känslan i den genomarbetade trädgården. Här får du också en liten yta för din hobby, en mysig liten vinkällare eller något annat trevligt. Fastigheten har det genomgått en mycket omsorgsfull renovering både in- och utvändigt för att optimera utrymmet och skapa en bekväm boendemiljö. Det är en perfekt bostad för dig som vill ha det bekvämt och och charmigt boende i en underbar miljö eller du söker ett lättskött och lättillgängligt fritidsboende. Fiber finns installerat. Läget vid Kvarndammen och Drothemskvarteren ger dig en idyllisk omgivning att utforska. Här kan du njuta av lugnet och stillheten samtidigt som du har närhet till Söderköpings centrum med dess charmiga kaféer, restauranger och butiker, Göta Kanal och Söderköpingsån. Huset har en oemotståndlig charm och är en perfekt plats för dig som söker en bekväm och fridfull boendemiljö i det idylliska Söderköping. Med sin smakfulla inredning, nya kök och duschrum samt sin härliga tomt erbjuder det en trivsam oas mitt i Drothemskvarteren. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Kantarellgatan 18, Smedby / Brånnestad, Norrköpings kommun
Kantarellgatan 18, Smedby / Brånnestad, Norrköpings kommun, bild 2
Kantarellgatan 18, Smedby / Brånnestad, Norrköpings kommun, bild 3

Kantarellgatan 18

Villa
Smedby / Brånnestad, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
10 950 000 kr
255 m²
7 rum
1 360 m² tomt

Välkommen till denna exklusiva och stora villa, perfekt belägen i eftertraktade Brånnestad/Smedby. En ståtlig putsad villa med ett utmärkt och privat läge på en av områdets största tomter - det här är en fastighet som imponerar från första ögonblicket! Njut av de vidsträckta fälten och stadsutsikten från denna perfekt positionerade pärla. Här finner du flera generösa sällskapsutrymmen stort öppet kök och gott om sovrum. Lugn återvändsgata med landet precis runt hörnet och ändå på bekvämt avstånd till stan. På baksidan väntar ett eget litet paradis med ett elegant poolområde med stora välplanerade uteplatser i olika nivåer och en vacker trädgård. Det stora uterummet förlänger sommarkvällarna och skapar en naturlig övergång mellan inomhus- och utomhuslivet. I anslutning till uterummet finns dessutom en härlig relaxavdelning med bad, bastu och dusch. Sammantaget inbjuder villan till avkoppling och härligt umgänge med oslagbar komfort. Med en tomt som gränsar till grönområden är insyn ett minne blott. Det finns gott om utrymme för ditt egna gröna paradis om du gillar odling. På tomten finns även ett isolerat Attefallshus redo att inredas, en isolerad friggebod och en rymlig dubbelcarport. Bekväm och ekonomisk uppvärmning med fjärrvärme och flera luftvärmepumpar för kyla vilket ger dig maximal komfort Detta är ett hem som kombinerar en bekväm livsstil med härliga ytor, avkoppling och praktiskt boende på bästa sätt. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Äspholm Sålsättersudden 1, S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun
Äspholm Sålsättersudden 1, S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun, bild 2
Äspholm Sålsättersudden 1, S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun, bild 3

Äspholm Sålsättersudden 1

Gård/Skog
S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
8 900 000 kr
94 + 12 m²
4 rum
22,4 ha tomt

Här är skärgårdskänslan maximal när man anländer till detta mycket fina hemman från 1800-talet som genomgått en smakfull renovering av nuvarande ägare. Första landar man vid det charmiga båthuset och den gamla fiskeboden på Äspholms sydvästra udde. Båthuset ligger i en skyddad vik och här kan du ta både morgon- och kvällsdoppet. I den tidstypiska sjöboden md enkupigt lertegel kan du ha fiskredskapen och annat praktisk till båten. På en vacker slingrig liten väg igenom ett fantastiskt landskap med fält och skog och vattnet i blickfånget når man se mangårdsbyggnaden som ligger ståtligt på en lite höjd. En klassisk och mycket fin skärgårdsbostad som genomgått en omfattande och smakfull renovering. Marken omfattar ca 22 ha varierande skärgårdsnatur i ett skifte. På fastigheten finns en klassisk fin loge, förrådsbodar och ett enklare gästboende i ett äldre torp. Här betar kor vissa delar av sommaren och jakten är tillgänglig för en ny ägare. Det finns även tillhörande fiskevatten till fastigheten. Välkommen med din intresseanmälan/visningsbokning!

 • Premium
Repslagaregatan 17A, Centralt, Norrköpings kommun
 • Ons 19 jun kl 20:00
Repslagaregatan 17A, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Repslagaregatan 17A, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Repslagaregatan 17A

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 850 000 kr
139 m²
4 rum
vån 2/5
6 759 kr/mån
27 698 kr/m²

Här öppnar du dörren till ett mycket smakfullt och genomarbetat hem där ingenting saknas. På Repslagaregatan 17A ligger denna stilrena gavellägenhet vars härliga ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende som man tycker om att vara i. Här disponerar du en yta om 139 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på fyra rum och kök. Stort och fint kök med köksö samt plats för stort matbord. Två mycket stilrena och smakfulla duschrum varav ett med tvättpelare. Dessutom tre sovrum varav ett rejält master bedroom med snygg industriglasvägg. Att skapa ett fint hem är en sak, att skapa en hemtrevlig bostad är något helt annat. Denna lägenhet är verkligen hemtrevlig i ordets rätta bemärkelse. Välkommen med din intresseanmälan till detta mycket fina och bekväma boende!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mariehov Björkgården 1, Söderköping - Lantligt, Söderköpings kommun
Mariehov Björkgården 1, Söderköping - Lantligt, Söderköpings kommun, bild 2
Mariehov Björkgården 1, Söderköping - Lantligt, Söderköpings kommun, bild 3

Mariehov Björkgården 1

Villa
Söderköping - Lantligt, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping
3 495 000 kr
117 + 25 m²
5 rum
1 878 m² tomt

Mycket trivsam enplansvilla med ett fantastiskt fint och lantligt läge med utsikt över åkerlandskap och skogsbackar. Ett genomtänkt och välplanerat hus med två allrum, varav ett med öppen spis, tre sovrum, separat tvättstuga mm. Härlig och välskött trädgård med uteplatser, gräsmatta, grusgångar och fina planteringar. Garage införlivat i huset. Bra och smidigt läge nära både Söderköping och Norrköping. Välkommen med din intresseanmälan till det här trivsamma boendet!

 • Premium
 • Uteplats
Värmlandsgatan 15, Norr - Vid Folkparken, Norrköpings kommun
Värmlandsgatan 15, Norr - Vid Folkparken, Norrköpings kommun, bild 2
Värmlandsgatan 15, Norr - Vid Folkparken, Norrköpings kommun, bild 3

Värmlandsgatan 15

Radhus
Norr - Vid Folkparken, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
6 500 000 kr
163 + 67 m²
6 rum
132 m² tomt

Äntligen kommer ett av de fina engelska radhusen i Jugendstil ut på marknaden! Här förenas den fantastiska karaktären från sekelskiftets vackra byggstil med ett modernt, stadsnära boende. Här finns dessutom möjligheten till uthyrning av ett våningsplan vilket ger en mycket fin boendeekonomi. Exteriört ståtar huset med putsad fasad och falsat plåttak och interiört slås direkt av den välbevarade karaktären och detaljerna som vackra fönster och dörrar, den eldningsbara kakelugnen i köket, takhöjden och det stilenliga köket med matplatsen. Den mysiga och lättskötta trädgården med uteplats, pergola med vinranka och gräsmatta utgör tillsammans med de övriga trädgårdarna i kvarteret en underbar gårdsmiljö och är en oas i ordets rätta bemärkelse. Mycket bra och centralt läge med promenadavstånd till Resecentrum/Centralstationen med smidig pendling till både Stockholm och Linköping. Folkparken med sina parknatur och promenadstråk ligger precis runt husknuten. Friköt tomt. Huset har under årens lopp underhållits omsorgsfullt och med respekt för husets historia och är i mycket gott skick. För närvarande uppmärksammas huset i Feminas omröstning om veckans hus! Se artikeln här (objekt 2): https://malinwollin.femina.se/fredagshus-2/fredagshus-japansk-tradgard/ Välkommen med din intresseanmälan till det här underbara stadsradhuset!

 • Premium
 • Uteplats
Södra Finnö 9, S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun
Södra Finnö 9, S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun, bild 2
Södra Finnö 9, S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun, bild 3

Södra Finnö 9

Fritidshus
S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
6 900 000 kr
51 m²
2 rum
1 826 m² tomt

Magiskt läge i S:t Annas skärgård med strandtomt i vackra och lugna Sandvik på Södra Finnö med bilväg ända fram. Vacker och plan tomt med en fantastisk och svårslagen vy över havet och skärgården. Sol från soluppgång till solnedgång. Här kan du njuta av lugnet, havet, naturen och utsikten och se båtarna glida förbi på avstånd. Från bryggan tar du enkelt både morgon- och kvällsdoppet - kanske tillsammans med en välgörande bastu! Modernt och smakfullt utfört enplanshus med vattenburen golvvärme i mycket fint skick, som gör tillvaron enkel och minimerar underhållet. Från huset, såväl in- som utvändigt, är det en härlig utsikt över havet. Stor brygganläggning med intilliggande bastu. Kvällssol från havet vid bryggan. Äldre båtslip vid stranden med spännande potential för den som vill skapa ett härligt ställe för umgänge vid strandkanten. Gäststuga/friggebod samt ett äldre hus i enklare skick bakom huvudbyggnaden. Vatten och avlopp gemensamt med grannfastigheten. Fiber. Fastigheten ligger mycket bra och centralt i skärgården med nästan oändliga utflyktsmöjligheter om du gillar att vara ute med båten. Man tar sig enkelt tar för att handla, tanka på sjömack eller äta på de olika restaurangerna som finns i närområdet. Nu finns drömstället i skärgården som du längtat efter, välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
 • Uteplats
Djupviksvägen 6, Vikbolandet, S:t Anna skärgård, Norrköpings kommun
Djupviksvägen 6, Vikbolandet, S:t Anna skärgård, Norrköpings kommun, bild 2
Djupviksvägen 6, Vikbolandet, S:t Anna skärgård, Norrköpings kommun, bild 3

Djupviksvägen 6

Fritidshus
Vikbolandet, S:t Anna skärgård, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
4 500 000 kr
58 m²
3 rum
2 669 m² tomt

Vill du njuta av skärgården med så lite jobb som möjligt så har du hittat rätt! På en högt belägen naturtomt i lugna Djupvik ligger den här smakfullt helrenoverade skärgårdsfastighet. Utsikten från huset och tomten är spektakulär över havet och öarna i S:t Anna skärgård. Riktigt stor och bra altan runt om huset som gjord för lata sommardagar, och den fantastiska havsutsikten och båtarna som glider förbi lär du aldrig tröttna på. Vid ena gaveln av huset finns dessutom en vedeldad badtunna med reningsverk - perfekt att njuta av de stjärnklara kvällarna i skärgården. Vid stranden - några minuters promenad från tomten -har man tillgång till en stor och fin brygga med en fast del med bryggdäck och en flytdel med badstege längst ut. Bryggan delas med grannfastigheten nedanför, man nyttjar en sida var. Här kan du ha båten för trevliga skärgårdsturer när andan faller på. Arkösund och den omgivande skärgården ligger framför dina fötter. Bryggan är rejält tilltagen och passar för skönt brygghäng med grillning och bad. Nyare avlopp. Fiber. Tomten består mestadels av klippor och läget är lagom enskilt och bilvägen går ända fram till tomten. Det finns gott om utrymme på tomten för den som har ambition att komplettera byggnationen med till exempel ett Attefallshus. Välkommen med din visningsbokning till det här skärgårdsparadiset!

 • Premium
 • Uteplats
Tyrislöt Lökvik 2, Tyrislöt / Norra Finnö , Söderköpings kommun
Tyrislöt Lökvik 2, Tyrislöt / Norra Finnö , Söderköpings kommun, bild 2
Tyrislöt Lökvik 2, Tyrislöt / Norra Finnö , Söderköpings kommun, bild 3

Tyrislöt Lökvik 2

Fritidshus
Tyrislöt / Norra Finnö , Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 495 000 kr
61 m²
2 rum
1 680 m² tomt

Välkomna till detta ombonade fritidshus om 61 kvm i natursköna Tyrislöt/Lökvik på Norra Finnö. Här möts man av ett väl omhändertaget hus som kontinuerligt har renoverats till det fina skick det är idag. Fiber finns indraget. På tomten finns också en gäststuga om cirka 16 kvm med egen toalett. Underbar tomt med berg i dagern. Kort promenad till vattnet och badbryggan som bara nyttjas av denna fastighet. Här kan man också förtöja en motorbåt om man ordnar med en förtöjningsboj utanför. Tyrislöt/Lökvik ligger utmärkt i S:t Anna skärgård med fina möjligheter att uppleva hela skärgården med båt, som till exempel Harstena, Mon, Lagnö, Gryts varv och Arkösund. Det är dessutom ett av Sveriges finaste skärgårdsområden för kajakpaddling. Välkommen med din visningsbokning!

 • Premium
 • Uteplats
Mariehov Jankegården 1, null, Söderköpings kommun
Mariehov Jankegården 1, null, Söderköpings kommun, bild 2
Mariehov Jankegården 1, null, Söderköpings kommun, bild 3

Mariehov Jankegården 1

Gård/Skog
Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
12 900 000 kr
172 m²
5 rum
6,3 ha tomt

Välkommen till den ultimata hästgården med strandläge vid Storsjön, en pärla belägen strax utanför Söderköping och med närhet till både Norrköping och Linköping. Denna välskötta och tilltalande egendom sträcker sig över cirka 6,3 hektar i ett skifte och erbjuder inte bara en enastående välhållen hästanläggning, utan också ett modernt och bekvämt boende i form av en rymlig enplansvilla med vacker utsikt över sjön. Hela fastigheten och alla byggnader, stall osv. blir ledigt för en köpare. När du kör in på denna fantastiska gård möts du av en härlig atmosfär med hästhagar och sjöutsikt. Den välfungerande anläggningen för hästar inkluderar både vanligt stall och ponnystall, samt en välbyggd ridbana. Båda stallen är modernt byggda, godkända och mycket väl genomtänkta. Hagmarken har fräscha staket och vägnätet och uppställningsplatser är väl underhållna. Oavsett om du är erfaren ryttare eller bara älskar att umgås med hästar, kommer denna anläggning att uppfylla dina behov och önskemål. Huvudbyggnaden utgörs av en stor enplansvilla om 172 kvm uppförd 2000 med ett fantatiskt läge med utsikt över sjön. Här finns det man önskar av ett modernt boende med en stor social yta med ryggåstak, stort öppet kök och gott om sovrum. På sjösidan finns en stor altan och en rejäl utomhuspool att njuta av under sommarhalvåret. Förutom huvudbostaden erbjuder gården också en underbart charmig sjöstuga med brygga som är perfekt för sommarrekreation, umgänge och bad - eller som en lukrativ uthyrningsmöjlighet. Två gästhus ger gott om utrymme för familj och vänner att besöka och njuta av den här platsen. Därtill ett charmigt och tillbyggt (inte färdigställt) torpställe som hyrts ut sommartid. Intill huvudbyggnaden finns även ett dubbelgarage. Kontakta oss nu för att boka din visning och upptäck allt som denna fantastiska gård har att erbjuda!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Äspholm Sålsättersudden 3, S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun
Äspholm Sålsättersudden 3, S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun, bild 2
Äspholm Sålsättersudden 3, S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun, bild 3

Äspholm Sålsättersudden 3

Fritidshus
S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 500 000 kr
40 m²
1 rum
542 m² tomt

Ett underbart charmigt och tilltalande fritidshus på ön Äspholm i Sankt Annas ljuvliga skärgård! Det samkfullt renoverade huset har breda vackra plankgolv, gamla dörrar med fina beslag och smakfull färgsättning. Här finns ett sovrum/allrum med tak upp till nock och en fin gammal eldstad (fungerande). I köket finns plats för en liten matgrupp och köket är utrustad med spis, diskho, diskmaskin och kyl/frys (i entréhallen) Dessutom finns en gammal vedspis (renoveras av nuvarande ägare). Även köket har tak upp till nock. Dessutom finns ett fint helkaklat duschrum med wc. Tomten är lagom stor och grönskande med bland annat syrenhäckar, stengärdesgård, nya staket och grindar och allehanda buskar och blommor. På tomten finns även ett nybyggt förråd. En båtplats och parkering vid Vrångö hamn på Norra Finnö följer i köpet. Man når fastigheten på ca fem minuter med båt från Vrångö (ca 2 distans). Båten förtöjs vid en nybyggd brygga i en skyddad vik där man har båtplats. Från båtplatsen på Äspholm är det ca 5 minuters promenad till fastigheten på en fin skärgårdsväg genom det vackra landskapet på Äspholm. Äspholm är belägen omkring 5.5 distans från Arkösund – nära både Stora Rimmö och Risö. Ön är tillräckligt stor för att njuta av fina promenader i naturen och det unika kulturlandskapet som Äspholm erbjuder. Ön trafikeras av Östgötatrafikens båtturer vilket innebär att du kan nå ön utan egen båt. Välkommen med din intresseanmälan till denna skärgårdspärla!

 • Premium
Bottna Backebo 1, S:t Anna - Bottna, Söderköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Bottna Backebo 1, S:t Anna - Bottna, Söderköpings kommun, bild 2
Bottna Backebo 1, S:t Anna - Bottna, Söderköpings kommun, bild 3

Bottna Backebo 1

Villa
S:t Anna - Bottna, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 150 000 kr
168 + 55 m²
6 rum
3 457 m² tomt

Mycket välhållen och trivsam villa vid kusten i S:t Anna skärgård i lilla trivsamma samhället Bottna. Välplanerade ytor med bland annat två allrum och två duschrum. Praktisk garagebyggnad med carport. Bergvärme från 2016. Kommunalt V/A. Obebyggd granntomt om 1836 kvm ingår i priset, se separat kommentar under övrig information. Fiber indraget.

 • Premium
 • Uteplats
Sveagatan 7, Centralt, Norrköpings kommun
Sveagatan 7, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Sveagatan 7, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Sveagatan 7

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 995 000 kr
110 m²
4 rum
vån 7/7
7 762 kr/mån
36 318 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en extraordinär och luftig fyra om hela 110 kvm högst upp på våning 7 med dubbla balkonger varav den ena är inglasad. Fantastisk utsikt genom de stora fönsterpartierna över trädtoppar och stadens siluett från båda hållen i den genomgående lägenheten. Härliga ytor i den semiöppna och genomtänkta planlösningen i vardagsrummet och köket. Perfekt för såväl socialt umgänge som den egna vardagen. Upp till tre sovrum, eller som nuvarande ägaren har nyttjat lägenheten - med master bedroom och stor walk in closet samt tv-rum/gästrum. Två helkaklade bad-/duschrum med wc, varav ett med tvättstapel. Läget är lugnt och ändå centralt med promenadavstånd till restauranger, caféer och Resecentrum. Välkommen med din intresseanmälan till denna pärla mitt i city!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Gränsö 7, Arkösund, Arkösund, Norrköpings kommun

Gränsö 7, Arkösund

Fritidshus
Arkösund, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
Pris saknas
112 + 20 m²
4 rum
3 170 m² tomt

Underbart 1700-talshemman med sjötomt på vackra Gränsö i Arkösunds skärgård. Huvudbyggnaden är uppfört redan år 1756 och har en fantastiskt trivsam känsla med den typiska gamla skärgårdscharmen som bara äldre byggnader kan uppbåda. Här finns gott om fina attribut som en stor glasveranda mot havet, vackra gamla plankgolv, eldstäder och vedspis i det moderna köket. Därtill finns en gedigen äldre sjöbod med ett rum perfekt för till exempel kräftskivan. Här finns även en del som är snickarbod. På sjötomten finns både en egen sandstrand med hård botten och en gedigen och lång nybyggd brygga som gjord för lata sommardagar med bad, fiske och båtliv. Det ryms flera båtar längs med bryggan. Utanför fastigheten går farleden in till Norrköping och man kan glädjas åt att se olika typer av motor- och segelbåtar passera. Från fastigheten kan du enkelt ta dig ut med båt, kajak och andra vattensporter. Stor och plan tomt för sommarlekar och stora midsommarfiranden. Till Gränsö kommer man antingen med egen båt eller med Östgötatrafikens båttrafik. Gränsö är en stor och genuin skärgårdsö i Arkösunds skärgård med vacker natur och närhet till allt vad sommarpärlan Arkösund har att erbjuda i form av restauranger, affär, småbåtshamn och aktiviteter - bara på tio minuters avstånd med båt. Smidigt avstånd från Norrköping, Linköping och Stockholm då det går att ta bilfärja över Bråviken via Jönåker. Pris på förfrågan. Välkommen med din intresseanmälan/visningsbokning!

 • Plus
Garvaregatan 8B, null, Norrköpings kommun
Garvaregatan 8B, null, Norrköpings kommun, bild 2
Garvaregatan 8B, null, Norrköpings kommun, bild 3

Garvaregatan 8B

Lägenhet
Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
6 500 000 kr
100 m²
2 rum
vån 1/8
5 500 kr/mån
65 000 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem vid Strömmen i hjärtat av Norrköpings anrika Industrilandskap! Denna extraordinära 100 kvm stora lägenhet är ett av stadens absolut bästa och mest exceptionella boenden. Med ett magnifikt och ojämförbart läge direkt vid vattnet och en imponerande stor terrass, är detta en unik möjlighet att skapa ditt eget oas av livskvalité och bekvämlighet. Terrassen omfattar ca 20 kvm ger oslagbar känsla vid vattnet och utgör en naturlig förlängning av lägenhetens vardagsrum. Precis bredvid lägenheten finns ett stort förråd om hela 15 kvm. Dessutom är det bara tio steg från dörren till föreningens egna gym. Lägenheten är i fantastiskt skick och erbjuder en elegant och modern atmosfär. Här finner du en rymlig master bedroom komplett med ett stort badrum och anslutande walk-in closet, vilket ger dig den ultimata komforten. Walk-in closet är genomtänkt in i minsta detalj och är en uppvisning i extraordinärt hantverk och kvalité utfört av välrenommerade Snickeriet. Varje detalj i denna bostad har noga utformats för att ge en känsla av kvalité och exklusivitet. Takhöjden och fönstren mot vattnet är extraordinära. Bostadsrättsföreningen som lägenheten tillhör är välskött och erbjuder en rad bekvämligheter för sina medlemmar. Ett garage i fastigheten gör parkeringen bekymmersfri, och det fullt utrustade gymmet ger dig möjlighet att hålla dig i form utan att lämna byggnaden. För dina gäster finns två bekväma gästlägenheter tillgängliga, och efter en lång dag kan du koppla av och njuta av en uppfriskande bastu. Det finns även en fint iordninggjord innergård, takterrass och en stor gemensamhetslokal. Att bo här innebär att du har enastående tillgång till stadens puls och samtidigt kan njuta av lugnet och tryggheten som den här lägenheten ger. Utsikten över vattnet och den historiska omgivningen skapar en oslagbar och unik atmosfär. Missa inte chansen att äga en av Norrköpings mest eftertraktade lägenheter. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gamla Skolgatan 8A, null, Söderköpings kommun

Gamla Skolgatan 8A

Övrigt
Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
7 900 000 kr
204 m²
764 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en välskött och charmig hyresfastighet med utmärkt läge vid ån i centrala Söderköping invid anrika Laurentii kyrka. Fastigheten har genomgått omfattande förbättringar under senare år. Samtliga våtrum är renoverade. Lägenheterna har utsikt mot vattnet och kyrkan.Fastigheten säljs som vanlig fastighetsöverlåtelse. Tomten är friköpt och har 5 trivsamma lägenheter samt 4 parkeringsplatser på tomten. I sidobyggnaden ligger en liten äldre smedja/verkstad samt förråd till lägenheterna. Fastigheten sträcker sig över tre våningar och består av fyra ettor samt en trea, totalt 204 kvm. Fastigheten nyttjas delvis av ägaren (en etta och en trea) vilket gör att en köpare kan nyttja del av fastigheten för ett eget bekvämt boende i Söderköping. Hyresintäkter vid full uthyrning 528 000 kr/år. Av detta utgör bostäderna 496 800 kr, parkeringar (4 st) 19 200 kr samt 12 000 kr för smedjan/verkstad (för närvarande ej uthyrd). Alla lägenhter har tillgång till ett förråd samt tillgång till gården. Detta är en unik möjlighet att förvärva en fastighet med ett av Söderköpings mest attraktiva lägen. Missa inte chansen att investera i denna fina fastighet!

Aspöja Lindholmen 3, null, Söderköpings kommun

Aspöja Lindholmen 3

Fritidshus
Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 695 000 kr
85 m²
3 rum
951 m² tomt

Skärgårdsfastighet med härligt läge och med en fantastiskt utsikt över Aspöjafjärden. Fastigheten är belägen på Lindholmen precis väster om Aspöja i ytterskärgården. Den vidsträckta vyn över havet, skärgårdslandskapet och farleden tröttnar man aldrig på. Huset ligger mycket nära vattnet med fina klippor och bra badmöjligheter vid en brygga. Huvudbyggnaden är ca 85 kvm är med 3 rum och kök. Invändigt gjordes en omfattande renovering 2016 med ryggåstak och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier ger fri utsikt mot havet. Vatten genom borrad burnn del i den gemensam avloppsanläggningen från 2021. Servitut på båtplats vid skyddad brygga på gångavstånd från fastigheten. Läget är centralt i S:t Annas vackra skärgård med behändigt avstånd till Arkösund där det finns gott om restauranger, kommunikationer och annan service. Det finns många fina utflyktsmål i närområdet med restauranger och orörda öar. Östgötatrafiken trafikerar ön vilket gör det smidigt att ta sig till och från Lindholmen utan egen båt. Välkommen med din intresseanmälan!

Trännö, Sankt Anna, S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun

Trännö, Sankt Anna

Tomt
S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 500 000 kr
1 321 m² tomt

Tomt om 1 321 kvm på Trännö i S:t Annas fantastiska skärgård. Allt är klart med nytt framdraget avlopp, vatten och el och ingår i priset. Servitut på båtplats. Vid båtplatsen finns det finna släta klipphällar med kvällssol. Trännö är en större ö i S:t Anna skärgård med fin och genuin skärgårdsmiljö.

Visar alla 21