Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Andreas Bielkhammar

Andreas Bielkhammar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mariehov Jankegården 1, null, Söderköpings kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00
Mariehov Jankegården 1, null, Söderköpings kommun, bild 2
Mariehov Jankegården 1, null, Söderköpings kommun, bild 3

Mariehov Jankegården 1

Gård/Skog
Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
15 000 000 kr
172 m²
5 rum
6,3 ha tomt

Välkommen till den ultimata hästgården med strandläge vid Storsjön, en pärla belägen strax utanför Söderköping och med närhet till både Norrköping och Linköping. Denna välskötta och tilltalande egendom sträcker sig över cirka 6,3 hektar i ett skifte och erbjuder inte bara en enastående välhållen hästanläggning, utan också ett modernt och bekvämt boende i form av en rymlig enplansvilla med vacker utsikt över sjön. Hela fastigheten och alla byggnader, stall osv. blir ledigt för en köpare. När du kör in på denna fantastiska gård möts du av en härlig atmosfär med hästhagar och sjöutsikt. Den välfungerande anläggningen för hästar inkluderar både vanligt stall och ponnystall, samt en välbyggd ridbana. Båda stallen är modernt byggda, godkända och mycket väl genomtänkta. Hagmarken har fräscha staket och vägnätet och uppställningsplatser är väl underhållna. Oavsett om du är erfaren ryttare eller bara älskar att umgås med hästar, kommer denna anläggning att uppfylla dina behov och önskemål. Huvudbyggnaden utgörs av en stor enplansvilla om 172 kvm uppförd 2000 med ett fantatiskt läge med utsikt över sjön. Här finns det man önskar av ett modernt boende med en stor social yta med ryggåstak, stort öppet kök och gott om sovrum. På sjösidan finns en stor altan och en rejäl utomhuspool att njuta av under sommarhalvåret. Förutom huvudbostaden erbjuder gården också en underbart charmig sjöstuga med brygga som är perfekt för sommarrekreation, umgänge och bad - eller som en lukrativ uthyrningsmöjlighet. Två gästhus ger gott om utrymme för familj och vänner att besöka och njuta av den här platsen. Därtill ett charmigt och tillbyggt (inte färdigställt) torpställe som hyrts ut sommartid. Intill huvudbyggnaden finns även ett dubbelgarage. Kontakta oss nu för att boka din visning och upptäck allt som denna fantastiska gård har att erbjuda!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hörngatan 20, Söder, Norrköpings kommun
  • Tis 30 apr kl 17:00
Hörngatan 20, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
Hörngatan 20, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

Hörngatan 20

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 595 000 kr
160 m²
5 rum
vån 3/3
9 657 kr/mån
22 469 kr/m²

En stor etagevåning med perfekt läge på lugna och trygga söder fördelat på hela 5 rum och kök plus två extra utrymmen som går att använda som sovrum/kontor/walk-in closet. I månadsavgiften ingår alla driftkostnader (hemförsäkring tillkommer). Våningen erbjuder bland annat ett fint kök med köksö, gott om sovrum och dusch-/badrum på varje plan samt gästwc. Lägenheten har genomgått omfattande renoveringar de senaste åren. Lugnt och skönt då det är den enda lägenheten på sitt våningsplan. Härlig och grönskande innergård med sittplatser och grillplats som är till för alla medlemmar. Allt ingår i månadsavgiften såsom el, värme, vatten och fiber. Gott om rejäla förrådsutrymmen till lägenheten. Proemandavstånd till citys utbud, bra kommunikationer och fina grönområden. Välkommen med din intresseanmälan till detta bekväma och fina boende!

  • Premium
Lagergrensgatan 41, null, Norrköpings kommun
Lagergrensgatan 41, null, Norrköpings kommun, bild 2
Lagergrensgatan 41, null, Norrköpings kommun, bild 3

Lagergrensgatan 41

Lägenhet
Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 695 000 kr
46 + 50 m²
3 rum
vån 1/3
2 419 kr/mån
58 587 kr/m²

Fin lägenhet om totalt hela 96 kvm söder i 1920-talshus fördelat på två plan. Stort och ljust kök med stora ytor för matlagning och dina gäster. Köket har en smakfull tidsenlig stil som harmoniserar lägenheten och 1920-talskänslan. I fil med köket ligger det ljusa och luftiga vardagsrummet med tidstypiska skjutdörrar. Det ljusa parkettgolvet binder ihop de båda rummen på ett harmoniskt sätt. En trappa ner ligger ett stort allrum med ett grått klinkergolv samt ett sovrum med skjutgarderober. Vitputsade källarväggar ger en extra genuin känsla. Spotlights i taket. Här finns även ett helkaklat duschrum med dusch och wc. Mycket låg avgift i en välskött förening. En vacker innergård med lummiga uteplatser och grusgångar skänker en fin atmosfär till det här mycket trivsamma boendet. Välkmmen med din intresseanmälan!

  • Premium
Klovöja Ängholmen 1, S:t Anna skärgård, Söderköpings kommun
Klovöja Ängholmen 1, S:t Anna skärgård, Söderköpings kommun, bild 2
Klovöja Ängholmen 1, S:t Anna skärgård, Söderköpings kommun, bild 3

Klovöja Ängholmen 1

Fritidshus
S:t Anna skärgård, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping
10 800 000 kr
60 m²
15 ha tomt

Välkommen till den unika pärlan Ängholmen i Sankt Annas skärgård – en fantastisk ö som sträcker sig över 3,3 hektar samt vattenområde runt ön om ca 11,6 ha och bjuder på en unik upplevelse mitt i det natursköna skärgårdslandskapet. Föreställ dig känslan av en egen ö med badklippor, laguner, vacker natur, oförglömliga vyer, soluppgångar och solnedgångar. På ön finns tre charmiga bostadshus om totalt ca 133 kvm, samtliga med fantastisk vattenkontakt och som inbjuder till avkoppling och gemenskap med nära och kära. Det finns el och en borrad brunn (vattenprov finns) med draget vatten till två av husen. Nuvarande ägare har båtplats i närliggande Gottenvik på Vikbolandets södra strand, ca 6-7 minuters båtfärd. Ön ligger även bara ca 10-12 minuters båtfärd från Arkösund (ca 4 nm). När du kliver upp på bryggan får du omedelbart känslan av lugn och ro och insikten att det här är något unikt. Den omgivande naturen är sagolik och varierad och inbjuder till stunder av lugn och ro. Vandra längs de slingrande stigarna som leder dig genom skogens grönska och ta del av den rika flora och fauna som ön har att erbjuda samtidigt som du andas havsluft. Ängholmen erbjuder också flera badklippor där du kan njuta av ett uppfriskande dopp i det klara havet. Det finns även en välbyggd brygga med tillräckligt djup för att enkelt ta emot gäster med båtar. Bryggan blir en central plats för socialt umgänge och en perfekt startpunkt för båtutflykter till alla fina och närliggande utflyktsmål och den omgivande skärgården. För den fiskeintresserade så kan man lägga nät på det egna vattenområdet. Mitt på ön finner du en mysig vedeldad bastu, där du kan värma dig efter en simtur i det svalkande vattnet. Den traditionella bastun är en härlig plats att koppla av och samtidigt njuta av närheten till havet och den oslagbara utsikten. För matälskare och den som är sugen på lite folkliv så ligger Ängholmen strategiskt nära Arkösund, ett välkänt litet skärgårdsamhälle med ett brett utbud av restauranger, mataffär och aktiviteter. Där kan du njuta av fisk på kajen och andra delikatesser medan du tar in den genuina atmosfären av hamnmiljön och båtar som kommer och går. På Vikbolandet finns även centralorten Östra Husby med stor Ica-butik och övrig service. S:t Annas skärgård ligger lättillgängligt både från Stockholm, Märlardalen, och Linköping. Kommer man norr ifrån så går Vägverkets bilfärja från Kvarsebo över Bråviken. Bor du utomlands finns det flygplats med reguljär trafik i Linköping. Närheten till Norrköping och Söderköping gör det enkelt om man är i behov att handla och övrig service. Här kan du skapa minnen för livet och låta lugnet och naturens skönhet omfamna dig i en miljö som är lika varierad som den är inspirerande, livskvalité helt enkelt. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Bottna Backebo 1, S:t Anna - Bottna, Söderköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Bottna Backebo 1, S:t Anna - Bottna, Söderköpings kommun, bild 2
Bottna Backebo 1, S:t Anna - Bottna, Söderköpings kommun, bild 3

Bottna Backebo 1

Villa
S:t Anna - Bottna, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 150 000 kr
168 + 55 m²
6 rum
3 457 m² tomt

Mycket välhållen och trivsam villa vid kusten i S:t Anna skärgård i lilla trivsamma samhället Bottna. Välplanerade ytor med bland annat två allrum och två duschrum. Praktisk garagebyggnad med carport. Bergvärme från 2016. Kommunalt V/A. Obebyggd granntomt om 1836 kvm ingår i priset, se separat kommentar under övrig information. Fiber indraget.

  • Premium
  • Uteplats
Sveagatan 7, Centralt, Norrköpings kommun
Sveagatan 7, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Sveagatan 7, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Sveagatan 7

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 995 000 kr
110 m²
4 rum
vån 7/7
7 762 kr/mån
36 318 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en extraordinär och luftig fyra om hela 110 kvm högst upp på våning 7 med dubbla balkonger varav den ena är inglasad. Fantastisk utsikt genom de stora fönsterpartierna över trädtoppar och stadens siluett från båda hållen i den genomgående lägenheten. Härliga ytor i den semiöppna och genomtänkta planlösningen i vardagsrummet och köket. Perfekt för såväl socialt umgänge som den egna vardagen. Upp till tre sovrum, eller som nuvarande ägaren har nyttjat lägenheten - med master bedroom och stor walk in closet samt tv-rum/gästrum. Två helkaklade bad-/duschrum med wc, varav ett med tvättstapel. Läget är lugnt och ändå centralt med promenadavstånd till restauranger, caféer och Resecentrum. Välkommen med din intresseanmälan till denna pärla mitt i city!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Åkaregatan 2, Vrinnevi, Norrköpings kommun
  • Budgivning pågår
Åkaregatan 2, Vrinnevi, Norrköpings kommun, bild 2
Åkaregatan 2, Vrinnevi, Norrköpings kommun, bild 3

Åkaregatan 2

Radhus
Vrinnevi, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 495 000 kr
154 + 111 m²
6 rum
992 m² tomt

Upptäck charmen i denna välskötta och inspirerande1960-talsvilla med en karakteristisk tegelfasad, perfekt belägen nära det natursköna friluftsområdet Vrinneviskogen. Nuvarnade ägare har genomfört omfattande förbättringar och reoveringar under senare år Härliga sociala ytor och gott om rum då den totala ytan är hela 265 kvm. Med en friköpt hörntomt som ger total avskildhet och en vacker uppvuxen trädgård inbjuder denna mycket trivsamma och hemtrevliga bostad till både en praktisk och stilfull tillvaro. Beundra de fina bevarade detaljerna och njut av moderna bekvämligheter som fjärrvärme, ett nyare badrum och kök samt ett omlagt tak. Det integrerade garaget och gott om extra utrymmen i källaren gör den här villan till ett mycket praktiskt boende. Fiber finns. Detta är ett hem som besitter en harmonisk kombination av både en fantastisk karaktär, stilsäker arkitektur och praktiskt vardagsliv. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Gränsö 7, Arkösund, Arkösund, Norrköpings kommun

Gränsö 7, Arkösund

Fritidshus
Arkösund, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
8 500 000 kr
112 + 20 m²
4 rum
3 170 m² tomt

Underbart 1700-talshemman med sjötomt på vackra Gränsö i Arkösunds skärgård. Huvudbyggnaden är uppfört redan år 1756 och har en fantastiskt trivsam känsla med den typiska gamla skärgårdscharmen som bara äldre byggnader kan uppbåda. Här finns gott om fina attribut som en stor glasveranda mot havet, vackra gamla plankgolv, eldstäder och vedspis i det moderna köket. Därtill finns en gedigen äldre sjöbod med ett rum perfekt för till exempel kräftskivan. Här finns även en del som är snickarbod. På sjötomten finns både en egen sandstrand med hård botten och en gedigen och lång nybyggd brygga som gjord för lata sommardagar med bad, fiske och båtliv. Det ryms flera båtar längs med bryggan. Utanför fastigheten går farleden in till Norrköping och man kan glädjas åt att se olika typer av motor- och segelbåtar passera. Från fastigheten kan du enkelt ta dig ut med båt, kajak och andra vattensporter. Stor och plan tomt för sommarlekar och stora midsommarfiranden. Till Gränsö kommer man antingen med egen båt eller med Östgötatrafikens båttrafik. Gränsö är en stor och genuin skärgårdsö i Arkösunds skärgård med vacker natur och närhet till allt vad sommarpärlan Arkösund har att erbjuda i form av restauranger, affär, småbåtshamn och aktiviteter - bara på tio minuters avstånd med båt. Smidigt avstånd från Norrköping, Linköping och Stockholm då det går att ta bilfärja över Bråviken via Jönåker. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Garvaregatan 8B, null, Norrköpings kommun
Garvaregatan 8B, null, Norrköpings kommun, bild 2
Garvaregatan 8B, null, Norrköpings kommun, bild 3

Garvaregatan 8B

Lägenhet
Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
6 500 000 kr
100 m²
2 rum
vån 1/8
5 500 kr/mån
65 000 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem vid Strömmen i hjärtat av Norrköpings anrika Industrilandskap! Denna extraordinära 100 kvm stora lägenhet är ett av stadens absolut bästa och mest exceptionella boenden. Med ett magnifikt och ojämförbart läge direkt vid vattnet och en imponerande stor terrass, är detta en unik möjlighet att skapa ditt eget oas av livskvalité och bekvämlighet. Terrassen omfattar ca 20 kvm ger oslagbar känsla vid vattnet och utgör en naturlig förlängning av lägenhetens vardagsrum. Precis bredvid lägenheten finns ett stort förråd om hela 15 kvm. Dessutom är det bara tio steg från dörren till föreningens egna gym. Lägenheten är i fantastiskt skick och erbjuder en elegant och modern atmosfär. Här finner du en rymlig master bedroom komplett med ett stort badrum och anslutande walk-in closet, vilket ger dig den ultimata komforten. Walk-in closet är genomtänkt in i minsta detalj och är en uppvisning i extraordinärt hantverk och kvalité utfört av välrenommerade Snickeriet. Varje detalj i denna bostad har noga utformats för att ge en känsla av kvalité och exklusivitet. Takhöjden och fönstren mot vattnet är extraordinära. Bostadsrättsföreningen som lägenheten tillhör är välskött och erbjuder en rad bekvämligheter för sina medlemmar. Ett garage i fastigheten gör parkeringen bekymmersfri, och det fullt utrustade gymmet ger dig möjlighet att hålla dig i form utan att lämna byggnaden. För dina gäster finns två bekväma gästlägenheter tillgängliga, och efter en lång dag kan du koppla av och njuta av en uppfriskande bastu. Det finns även en fint iordninggjord innergård, takterrass och en stor gemensamhetslokal. Att bo här innebär att du har enastående tillgång till stadens puls och samtidigt kan njuta av lugnet och tryggheten som den här lägenheten ger. Utsikten över vattnet och den historiska omgivningen skapar en oslagbar och unik atmosfär. Missa inte chansen att äga en av Norrköpings mest eftertraktade lägenheter. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Skolgatan 8A, null, Söderköpings kommun

Gamla Skolgatan 8A

Övrigt
Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
7 900 000 kr
204 m²
764 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en välskött och charmig hyresfastighet med utmärkt läge vid ån i centrala Söderköping invid anrika Laurentii kyrka. Fastigheten har genomgått omfattande förbättringar under senare år. Samtliga våtrum är renoverade. Lägenheterna har utsikt mot vattnet och kyrkan.Fastigheten säljs som vanlig fastighetsöverlåtelse. Tomten är friköpt och har 5 trivsamma lägenheter samt 4 parkeringsplatser på tomten. I sidobyggnaden ligger en liten äldre smedja/verkstad samt förråd till lägenheterna. Fastigheten sträcker sig över tre våningar och består av fyra ettor samt en trea, totalt 204 kvm. Fastigheten nyttjas delvis av ägaren (en etta och en trea) vilket gör att en köpare kan nyttja del av fastigheten för ett eget bekvämt boende i Söderköping. Hyresintäkter vid full uthyrning 528 000 kr/år. Av detta utgör bostäderna 496 800 kr, parkeringar (4 st) 19 200 kr samt 12 000 kr för smedjan/verkstad (för närvarande ej uthyrd). Alla lägenhter har tillgång till ett förråd samt tillgång till gården. Detta är en unik möjlighet att förvärva en fastighet med ett av Söderköpings mest attraktiva lägen. Missa inte chansen att investera i denna fina fastighet!

Aspöja Lindholmen 3, null, Söderköpings kommun

Aspöja Lindholmen 3

Fritidshus
Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 695 000 kr
85 m²
3 rum
951 m² tomt

Skärgårdsfastighet med härligt läge och med en fantastiskt utsikt över Aspöjafjärden. Fastigheten är belägen på Lindholmen precis väster om Aspöja i ytterskärgården. Den vidsträckta vyn över havet, skärgårdslandskapet och farleden tröttnar man aldrig på. Huset ligger mycket nära vattnet med fina klippor och bra badmöjligheter vid en brygga. Huvudbyggnaden är ca 85 kvm är med 3 rum och kök. Invändigt gjordes en omfattande renovering 2016 med ryggåstak och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier ger fri utsikt mot havet. Vatten genom borrad burnn del i den gemensam avloppsanläggningen från 2021. Servitut på båtplats vid skyddad brygga på gångavstånd från fastigheten. Läget är centralt i S:t Annas vackra skärgård med behändigt avstånd till Arkösund där det finns gott om restauranger, kommunikationer och annan service. Det finns många fina utflyktsmål i närområdet med restauranger och orörda öar. Östgötatrafiken trafikerar ön vilket gör det smidigt att ta sig till och från Lindholmen utan egen båt. Välkommen med din intresseanmälan!

Kantarellgatan 18, Smedby / Brånnestad, Norrköpings kommun
Kantarellgatan 18, Smedby / Brånnestad, Norrköpings kommun, bild 2
Kantarellgatan 18, Smedby / Brånnestad, Norrköpings kommun, bild 3

Kantarellgatan 18

Villa
Smedby / Brånnestad, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
12 000 000 kr
255 m²
7 rum
1 360 m² tomt

Välkommen till denna exklusiva och stora villa, perfekt belägen i eftertraktade Brånnestad/Smedby. En ståtlig putsad villa med ett utmärkt och privat läge på en av områdets största tomter - det här är en fastighet som imponerar från första ögonblicket! Njut av de vidsträckta fälten och stadsutsikten från denna perfekt positionerade pärla. Här finner du flera generösa sällskapsutrymmen stort öppet kök och gott om sovrum. Lugn återvändsgata med landet precis runt hörnet och ändå på bekvämt avstånd till stan. På baksidan väntar ett eget litet paradis med ett elegant poolområde med stora välplanerade uteplatser i olika nivåer och en vacker trädgård. Det stora uterummet förlänger sommarkvällarna och skapar en naturlig övergång mellan inomhus- och utomhuslivet. I anslutning till uterummet finns dessutom en härlig relaxavdelning med bad, bastu och dusch. Sammantaget inbjuder villan till avkoppling och härligt umgänge med oslagbar komfort. Med en tomt som gränsar till grönområden är insyn ett minne blott. Det finns gott om utrymme för ditt egna gröna paradis om du gillar odling. På tomten finns även ett isolerat Attefallshus redo att inredas, en isolerad friggebod och en rymlig dubbelcarport. Bekväm och ekonomisk uppvärmning med fjärrvärme och flera luftvärmepumpar för kyla vilket ger dig maximal komfort Detta är ett hem som kombinerar en bekväm livsstil med härliga ytor, avkoppling och praktiskt boende på bästa sätt. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Trännö, Sankt Anna, S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun

Trännö, Sankt Anna

Tomt
S:t Anna Skärgård, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 500 000 kr
1 321 m² tomt

Tomt om 1 321 kvm på Trännö i S:t Annas fantastiska skärgård. Allt är klart med nytt framdraget avlopp, vatten och el och ingår i priset. Servitut på båtplats. Vid båtplatsen finns det finna släta klipphällar med kvällssol. Trännö är en större ö i S:t Anna skärgård med fin och genuin skärgårdsmiljö.

Visar alla 13