Hareslättsvägen 3

Marstrand - Koön, Kungälv Tjänster för säljaren
Karta & restider

6 995 000 kr
VillaVilla

Läget för detta påkostade hus är högt och privat. Här inne öppnar sig stora öppna ytor där ljuset faller i kaskader från omfattande glaspartier. Sällskapsytornas transparens mot stora tilltänkta altaner och trädgård.

Det är nästan svårt att hitta en vrå i detta hus som inte är uppfylld av sol och himmel som ramas in av berg och natur.
Här bor du med promenadavstånd från livet i hamnen där masttågen slår i kvällsbrisen och de sista ungarna jagas slutligen upp ur vattnet, på ännu solvarma klippor.

En modern och påfallande ljus interiör, präglad av rena genomtänkta material, öppna ytor och en smakfullhet, ner minsta detalj. Det är påkostat men på ett lika samtida som tidlöst sätt.

Villan om närmre 200 kvm, fördelat på sju rum, är byggd i två plan där entréplanet i huvuddel är stor sällskapsyta i halvöppen planlösning med köket. Omfattande glaspartier öppnar mot omgivningen. Vyerna från den stora balkongterrassen visar på fästningen och havet kan skymtas mot horisonten. Huset har fem möjliga sovrum och två femstjärniga badrum.
Arkitekturen är i grunden traditionell men med flera lekfulla och djärva inslag, där takhöjden blir spektakulär, ger huset det lilla extra. Interiören är genomtänkt och speglar naturen utanför, massiva trägolv, kakel och stenplattor, färgnyanser i mjuka jordiga toner både i kök och bad. Skåpsinredning från Vedum, blandare i huvudsak från Grohe och maskinell utrusning från

Trädgården ej ännu anlagd men ligger skyddat och högt. Med en egen vision av planteringar, trappor och stensatta uteplatser samt grönytor, välskötta häckar med mera kan detta bli ett spännande projekt som kan resultera i något som kommande ägare kan njuta av och få förmånen att själv påverka.

Huset ligger högt och dessutom tar vägen slut i området som byggt ovanför. Det gör läget mer privat, trafiken är ganska blygsam. Samtidigt har du promenadavstånd till morgondoppet och till allt det som turister från hela Europa vill uppleva i Marstrand. På Havshotellet i närheten finns gym, spa och restaurang med a la carte.
Du har nära till färjan till Marstrandsön eller bussen till Göteborg. Livsmedelsbutiken i området har bra utbud, grönsaker och blommor kan du köpa nere på kajen. Men framförallt är detta hus skapat för ett liv vid havet med båt- och vattensport eller kvällspromenader längs kajen. Omgivningarna erbjuder en storslagen natur; från dramatiska scenerier till vackra löpstigar under skir lövskogsgrönska och ut över öppna strandängar.

Men livet i Marstrand är också den lilla sekelskiftesstadens, med charmiga kullerstensgränder, vita trästaket och punchverandor bakom hukande plommonträd. Visst är det kanske Sveriges främsta sommarstad men den lever året runt, från julikvällarnas restaurang- och nöjesliv till de vackra höstdagarnas promenader längs havet och vinterns kulturarrangemang och småstadsliv. Marstrand har en slags fridfull men samtidigt stark och levande energi. Det kanske händer något med människor som vistas på en så vacker och naturskön plats?

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
193,3 m²
Tomtarea
701 m² tomt
Antal rum
7 rum
Byggår
2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hareslättsvägen 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 995 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

8 307
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 23 dagar sedan, den 29 december 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips