Hasselvägen 15

Mölnlycke-Skogen, Härryda kommun Se på karta

7 995 000 kr

8 450 000 kr -5 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
173 m²
Tomtarea
1 326 m²
Byggår
1998
Driftkostnad
45 546 kr/år

Belägen på en lugn återvändsgata på gränsen mellan områdena Skogen och Långetjärnshöjd med närhet till naturen finner vi denna rymliga villa om 173 kvm. Här trivs barnfamiljen med de härliga sällskapsytorna, fem generöst tilltagna sovrum och en rejäl altan som omgärdar västra sidan av bostaden.
Entréplanet fördelar sig på ett nyrenoverat kök, ett luftigt vardagsrum med braskamin, ett sovrum, badrum samt tvättstuga. Den rymliga hallen med den generösa planlösningen bidrar till en luftigt och välkomnade känsla. Övre plan fördelar sig på fyra sovrum, allrum med utgång till balkong samt badrum.
Den generösa altanen omgärdar västra sidan av huset som ger plats för härliga stunder i solen och är den givna platsen för grillkvällar tillsammans med goda vänner. Från altanen når vi den trevliga trädgården, här finns fina planteringar och träd samt plana gräsytor som inbjuder till lek och spring. Bilarna parkerar man bekvämt i garaget eller på uppfarten intill huset.

Här bor man med kortpromenadavstånd till skogen med mängder av promenadvägar, bär och svamp och endast en kort promenad till flera badsjöar med vackra omgivningar. Under sommartid finns flera badplatser att välja på med både badbrygga och en härlig sandstrand, under kalla vintrar agerar vissa sjöar även som skridskobana.
I närområdet finns också lekplatser, gångavstånd till förskola, ICA-nära samt busshållplats där X4 tätt trafikerar Göteborg.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Härryda

Kontakta mäklaren

Henrik Basmanji

Bjurfors Härryda
Mäklare Henrik Basmanji, Bjurfors Härryda
0708832061