Skolgatan 17

Moskosel, Arvidsjaurs kommun Se på karta

475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
155 m²
Biarea
102 m²
Tomtarea
2 172 m²
Byggår
1953
Driftkostnad
57 400 kr/år

Välkommen till Skolgatan 17 belägen i natursköna Moskosel med närhet till natur och friluftsliv! Här erbjuds ett stort och lättskött tegelhus som passar perfekt för barnfamiljen. Ett boende i 1 ½ plan med källare, garage och förråd. Huset har stora sociala ytor med öppna planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Denna öppna planlösning ger även ett ljust och härligt intryck tack vare de fina fönsterpartierna som som ligger i olika väderstreck. Via köket har man utgången till den stora och fina altanen, här kommer många timmar spenderas antingen i solstol eller grillkvällar med familj och vänner. Från altanen har man bra översikt när man vill ha koll på barnen när de leker i trädgården.

Husets trädgårdstomt är stor och fin med gott om plats, i denna trädgård kommer många timmar spenderas både för vuxna och barn. Här rymmer barnen både fotbollsmål och studsmattor och vuxna kan ha enklare odlingar för grönsaker och örter.

Detta hus erbjuder ett perfekt läge för dig som vill leva i vacker landsbygd med pendlingsavstånd till centralorten Arvidsjaur med bra utbud vad gäller butiker, restauranger och caféer. Det här är en trevlig bostad med riktigt bra läge på landet!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

Kontakta mäklaren

Karolina Holmström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
Mäklare Karolina Holmström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
073-271 24 32