Dvärgstigen 8

Saltsjöbaden, Nacka Se på karta

11 900 000 kr

13 500 000 kr -12%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
146 m²
Biarea
93 m²
Tomtarea
1 321 m²
Byggår
1950
Energiklass
F
Driftkostnad
27 677 kr/år

Dvärgstigen 8 ligger på toppen av Igelboda med en fantastisk utsikt och magisk solnedgång. Vill man ha ett hus som bjuder på sol från morgon till solnedgång i Neglinge/Igelboda så är det inget hus som slår detta hus. Här finns möjlighet att skapa ditt drömboende. Här finns det stora luftiga sociala rum med en fantastisk utsikt över trädtopparna.

Huset är på två plan och bjuder på 6 sovrum, magiskt vardagsrum med underbar utsikt, luftigt kök med gott om förvaring och arbetsyta, 3 badrum, gästtoalett, klädkammare. Från alla fönster njuter du av utsikten. Inglasad altan i västerläge och utgång till gräsmatta. På entréplan så har nuvarande ägare hyrt ut en del av huset som har egen ingång med ett rum och kök samt badrum. Perfekt för generationsboende alternativt fortsatt som uthyrningsdel.

Utöver att huset har bra förvaring så har huset även ett dubbelgarage med eldriven dörr samt förvaring under hela garaget. Dubbelgarage med lika stor förvaringsutrymme under garaget med en bra takhöjd. Har man saknat förvaring så gör man inte det här. God parkeringsmöjlighet på uppfarten.

Husets tomt går hela vägen ner till Sagavägen med egen sten trappa. Nere vid Sagavägen finns det två parkeringsplatser som tillhör huset. Här finns det även potential att bygga ett attefallshus, carport, båtplats för vintern.
Säljarna står för ny ytskikt på fasaden!

Dvärgstigen 8 ligger i vacker villaidyll med högt soligt läge. Insynsskyddat på en återvändsgata nära hav och natur. I närheten finns fina skogspromenader, lekplatser, badplats, Handelshuset, båthamn, förskolor och skolor. Populära Neglinge skola ligger på gångavstånd. Från närbelägna Neglinge station eller Igelboda station går tåget till stan om ca restid på 25 min och på ca 10 min gångväg ligger Saltsjöbadens Centrum med ett flertal affärer och service. I närområdet finns även golfklubb med 9-håls och 18-hålsbana, simhall och idrottsanläggningar.

Kringelgården bageri, pizzeria och jourlivs ligger också nära samt vacker natur med strövområden på närbelägna Skogsö, alternativt längs vattnet mot Hotellviken, Grand Hotell, KSSS med seglingsverksamhet, ångbåtsbrygga och Restaurantholmen.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Saltsjöbaden