Näldenvägen 4

Nälden, Krokom Karta & restider

1 200 000 kr
VillaVilla

Med idylliskt läge intill vattnet ligger denna fastighet med fyra mindre lägenheter. Här njuter du av strandtomt med möjlighet till egen båtplats och kanske ett dopp i det blå. Fastigheten är i välvårdat skick där löpande renoveringar gjorts b.la kan nämnas nya avloppsstammar, ny el, renoverade badrum, fjärrvärme m.m.

Huvudentrén nås från baksidan mot vattnet. Mindre trapphus där de första lägenheterna ligger en halv trappa upp. Till höger ligger lägenheten med 2 rum och kök med balkong och fin utsikt mot vattnet. Badrummet är renoverat 2012 med våtrumsmatta och helkaklade väggar, fint fönster för ljus och frisk luft. Klassiskt 50-tals kök med bruna charmiga luckor och matchande knoppar till. Delvis utbytta vitvaror och ytskikt i lägenheten.
Till vänster från trapphuset ligger det som tidigare var en fotoaffär och idag hyrs ut som 1 rum och kök om ca 45 m². Allrum med plats för säng och soffa samt matbord längre in i köksdelen. Köket kom till 2012 och är från IKEA med brun/svarta luckor och bänkskiva i bok med nedsänkt ho och spishäll, ugn och bänkkylskåp finns också. Renoverat badrum med våtrumsmatta och tapet i grått och brunt.

På övervåningen till höger ligger den största lägenheten- 3 rum och kök på ca 68 m². Planlösningen är nästan identisk som 2:an förutom ytterligare ett sovrum. Även här är det köksinredning från 50-talet och ett renoverat badrum.

Slutligen har vi den minsta lägenheten- 1 rok på 33 m². En ljus och trevlig lägenhet med allrum där säng och soffa får plats, ljusinsläpp från två väderstreck. I såväl hall som allrum är ytskikten renoverade. köket har inredning från 50-talet med målade luckor i blått och matplats för 4 personer. Separat toalett och duschrum som byggdes till 2012.

I fastigheten finns såväl vinds- och källarförvaring, varmgarage och tvättstuga.

Lummig och prunkande trädgård med lekstuga och uteplats i soligt söder. Här ligger vattnet intill och bjuder intill fiske, bad och båtmöjlighet.

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
159 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
1 330 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
79 855 kr/år
Byggår
1948
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Näldenvägen 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 200 000 kr
Driftkostnad
79 855 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 577
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 165 dagar sedan, den 1 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips