Glasvingevägen 12

Öxnehaga, Jönköpings kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
175 m²
Biarea
33 m²
Tomtarea
821 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
28 573 kr/år

Lugnt beläget på återvändsgata med en stor underhållen tomt på Huskvarnas höjder, med vyer ut över Vättern, finns nu denna attraktiva familjevilla till salu!
Huset har en elegant karaktär och här finner ni ett boende som genomsyras av känsla, omtanke och kvalité i allt från materialval till en spännande och genomtänkt planlösning.

Med den övre våningens alla fönster som vetter ut över Vättern erbjuds man här härliga vyer samtidigt som man kan njuta av den trivsamma känsla som ljuset ger. Här är det umgänge som står i centrum och ytorna är generösa och väl tilltagna så att hela familjen har möjlighet att hitta just sin favoritplats. Det är detaljerna i dessa sociala ytor som ger huset det där lilla extra och elegansen. Allrummet med de stora ytorna med plats för middagsdel och flertalet soffor, tv-rummet med större öppning mot allrummet och balkongen som löper utmed långsidan av huset.
På detta plan finner man även köket som erbjuder gott om plats för stora familjemiddagar. Vidare finns här även ett sovrum samt badrum och tvättstuga.

En trappa ner till souterrängvåningen finner man familjens mer privata ytor med tre rymliga sovrum samt ett större allrum. Här finns även allt annat nödvändigt för familjen så som klädkammare och badrum. Här kan man verkligen njuta av lugnet.

Huset har ett isolerat garage med tillhörande förråd och parkeringsmöjligheter för två bilar finns även på uppfarten, gott om plats för hela familjen.

I direkt närhet finner man Bondbergets naturreservat och Öxnegårdens friluftsgård. Förskola, skola, matbutik, busshållplats och vårdcentral finns på en kort promenads avstånd.

Huset är besiktigat, energideklarerat samt försäkrat mot dolda fel.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information och frågor.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakta mäklaren

Martin Funck

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Martin Funck, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
0734-13 11 07