Stortrappsvägen 15

Skanör, Vellinge kommun Se på karta

9 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
211 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
1200 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
58 735 kr/år
Antal besök
7 512
Dagar på Hemnet
18

SKANÖRVILLA PÅ STOR HÖRNTOMT!

Nu har vi fått äran att presentera denna klassiska Skanörsvilla med separat annex på ett attraktivt läge i gamla Haga. Ett hus för dig som uppskattar den gamla vackra delen av Skanör med stor inbäddad hörntomt i sydvästläge. Stortrappsvägen är en väldigt inbjudande adress på ett mysigt läge nära det mesta. En sannerlig tilltalande stor familjevilla i modern lösning med goda sociala ytor där kök, matplats och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning och där gränsen mellan ute och inne nästintill suddats ut med hjälp av stora fönstersättningar och skjutdörrspartier mot trädgården i väster. Ljusinsläppet fullkomligt flödar in och här finns inte mycket mer att önska.

Nuvarande ägare har ägt huset sedan 2016 och därefter har omfattande renovering skett, såväl ute som inne. Här finns gott om sovrum, hela fem stycken och två stycken allrum. Väldigt praktiskt och välplanerat med vackra Kährs ekparkett. Dessutom finns det ett separat annex om ca 40 kvm som säljarna i dagsläget hyr ut. Men detta utrymme kan likaväl användas som en perfekt separat tonårsavdelning då här både finns ett renoverat kök samt ett badrum med dusch. Ingången ligger separat och man har även tillgång till en egen privat altan, vilken LYX!

Det märks att inte heller trädgården lämnats åt slumpen. Här finns en stor terrass med trädäck och markis som erbjuder gott om plats för såväl matmöblemang som soffgrupp, en gräsmatta med lekyta för barnen och fina planteringar som ramar in tomten och ger en privat, lummig och uppvuxen känsla. Husets framsida är försedd med gräsmatta och passande stenläggning från uppfart till entré.

Läget är familjevänligt med gångavstånd till förskola och skola. En ljuvlig plats att leva och bo på, nära stadsparken, havet, strand, golf och padel. På kort cykelavstånd nås Skanörs Hamn och dess fina utbud av caféer, restauranger och kallbadhus.

Varmt välkomna till Stortrappsvägen 15 i Skanör.

Läs mer hos mäklaren
Malmöhus Mäklarna AB

Kontakta mäklaren

Elin Strandh

Malmöhus Mäklarna AB
Mäklare Elin Strandh, Malmöhus Mäklarna AB
0709-79 33 86