Frälsegårdsvägen 28

Stav, Ekerö Se på karta

14 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
200 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
2 650 m²
Byggår
1931
Driftkostnad
51 085 kr/år
Antal besök
2 133
Dagar på Hemnet
1

Strandtomt med underbart väster läge. Välkomna till "Stavsborg". Denna fantastiska villa på c:a 200kvm har ett helt oslagbart läge med en magisk utsikt över Mälaren. Huset som uppfördes 1931 är smakfullt renoverat och tillbyggt. Från det vackra huset sträcker sig den magiska tomten på hela 2650 kvm med äpple, päron och körsbärsträd. Den vackra lavendel häcken som sträcker sig längst med grusgången tar dig ner mot bryggorna. Nere vid bryggorna där den ena har segelbåtsdjup finns både gästhus och sjöbod, här bor du verkligen granne med vattnet! Njut av fantastiska solnedgångar på terrassen nere vid sjöstugan.
Runt den charmiga huvudbyggnaden sträcker sig altanen med plats för härliga middagar till utsikten av ett glittrande vatten från Mälaren. Vi hittar även ett charmigt gästhus med egen terrass på den övre delen av tomten intill huvudbyggnaden.

Entré plan med rymligt kök, matrum med fungerande kakelugn. Den stora matsalsdelen rymmer många gäster som kan avnjuta middagen medans man blickar ut mot Mälarens glittrande vatten. Master bedroom, vardagsrum, tvättstuga och stort badrum som är renoverat 2004.

På övreplan finner vi ett duschrum/ wc byggt 2020. Hela 3 st sovrum varav ett med balkong som blickar ut mot vattnet.
Vind för extra förvaring och stort garage.

Detta charmiga hus passar dig som söker efter något utöver det vanliga. Härliga sällskapsytor med en hänförande utsikt över Mälaren.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 20
    jun
    Sön 20 jun kl. 15:30–16:30
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.