Mäklare Fredrik Drougge

Fredrik Drougge

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ringvägen 5, Gällstaö, Ekerö kommun

Ringvägen 5

Villa
Gällstaö, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
12 990 000 kr
238 m²
7 rum
823 m² tomt

Härlig, arkitektritad villa på 238kvm, 7 rum och kök. Välkommen till Gällstaö och detta underbara hus med hög materiell standard och genomtänkta materialval. Huset har ett av öns bästa lägen med högt och fritt läge med sjöutsikt och utblick mot Gällstaös äng. Huset är en arkitektritad och modern sluttningsvilla om totalt 238 kvm som inbjuder till samvaro med familj och vänner både till vardag som till fest. Rymligt och öppet vardagsrum med stora fönster och fantastisk takhöjd som ansluter till det fräscha och moderna köket med påkostade material. Det finns gott om plats för den stora familjen med fem sovrum och tre badrum. Mycket goda förvaringsmöjligheter med både garage, friggebod och stort värmeisolerat förråd under garage och carport där v/a är indraget och som kan användas till kontor eller generationsboende. Till huset hör en lättskött trädgårdstomt med vackra planteringar, välskött gräsmatta och stenläggningar. Dessutom erbjuds här flera underbara uteplatser och terrasser med soligt läge och utsikt över Mälaren. Del i brygga med båtplats ingår. Det här är ett hem med fantastiskt läge på populära och barnvänliga Gällstaö, som har ett naturskönt läge vid Mälarens vatten och naturen vid Jungfrundsundsåsen. Närhet till skola, förskolor, Ekerö centrum med dess service, gym, rid stall samt slalombacke.

Ottarvägen 20, Skå, Ekerö kommun

Ottarvägen 20

Villa
Skå, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
13 990 000 kr
159 m²
7 rum
7 420 m² tomt

Unik Sjötomt med charmigt 20-tals hus om 159 kvm fördelat på 2-plan. 7-rum och integrerat kök. Härlig rymd och en fantastisk atmosfär tack vare höga takhöjder, här har man renoverat varsamt och behållit husets charm. Entréplanet erbjuder härliga sällskapsytor med stor matsal och utsikt ut över trädgården och sjön. I anslutning till matsalen finner vi köket ett smakfullt val ifrån Nisseby Snickeri. Här finns det gott om plats för hela familjen att samlas och laga mat tillsammans och samtidigt umgås med de som befinner sig i matsalen, tack vare den trevliga öppna planlösningen. Stort Master bedroom med Walk in closet och anslutande badrum. Ovanvåningen rymmer härliga sällskapsytor, 3 st. sovrum samt ett stort badrum med badkar. På fastigheten finns ytterligare en byggnad med gästlägenhet på c:a 46 kvm med stor balkong i söder. Perfekt för uthyrning. Stort garage och flera förrådsutrymmen. Underbar sjötomt med syd/väst läge, brygganläggning med gästhus och bastu.

 • Plus
Troxhammarbyväg 29 B/G, Troxhammar, Ekerö kommun

Troxhammarbyväg 29 B/G

Radhus
Troxhammar, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
4 090 000 kr
97 m²
5 rum
4 695 kr/mån
42 165 kr/m²

4-5 r.o.k. med möjlig uthyrningsdel. Nyligen byggt radhus (2021) med Troxhammar golfklubb inom synhåll. Radhuset är beläget i trevligt område med närhet till natur, Troxhammar golfklubb, närservice och kommunikationer. Här kan du bo i en påkostad och stilren lägenhet med en total boyta på 97 kvm. På entré plan möts vi av en rymlig hall och där man kan uppföra en vägg för att skapa ett extra sovrum. Fint vardagsrum med utsikt ut över åkern och utgång till uteplats med härligt solläge. Fräscht helkaklat badrum med dusch. Spiraltrappa som tar dig upp till ovanvåningen där du möts av en öppen planlösning med kök samt 2st sovrum och badrum med tvättmaskin. Möjlighet att kunna förvärva som juridisk person.

 • Balkong
 • Uteplats
Clas Horns väg 3c 2tr, Clas Horns, Ekerö kommun

Clas Horns väg 3c 2tr

Lägenhet
Clas Horns, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
3 490 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/4
6 852 kr/mån
41 548 kr/m²

Stora 3:an på 84kvm, balkong med eftermiddagssol. Genomgående parkettgolv i hela lägenheten och ljusa väggar. Trevligt kök med all tänkbar maskinell utrustning med en öppen planlösning till vardagsrummet. 2 bra sovrum, klädkammare, fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Trevlig innergård att njuta på sommartid, gångavstånd till skolor och förskolor, centralt läge nära centrum och kommunikationer samt den fina Ekebyhovsparken och Ekebyhovsslott.

 • Balkong
 • Hiss
Mjölnarvägen 21 2tr, Jungfrusund, Ekerö kommun

Mjölnarvägen 21 2tr

Lägenhet
Jungfrusund, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
2 490 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/4
1 325 kr/mån
77 813 kr/m²

Med bästa läge intill Mälarens strandkant i populära Jungfrusunds Sjöstad finner vi denna fina 1:a om 32 kvm. En lägenhet med mycket exklusiva materialval såsom Smedstorp kök med grön marmorbänkskiva, förstklassig spis ifrån Smeg, vackert ljust parkettgolv borstat och oljevaxat genomgående i lägenheten. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/ torktumlare. Golvvärme i hela lägenheten. BRF Sjöstadsorangeriet är en ny bostadsrättsförening där husen nu stått nyproducerade och inflyttningsklara 2020-2021.Sjöstadsorangeriet består av två bostadshus med 33 lägenheter som knyts samman av ett härligt Orangeri. Husen är byggda helt i trä och är Ekerös första flerbostadshus som är byggda helt i massivträ. Här bor ni med ett fantastiskt läge med Mälaren runt knuten, närhet till naturområden, färjeläget som tar dig till södra delen av Stockholm, möjlighet till båtplats, bussar som stannar utanför huset, matbutik, restauranger, bageri och gym i närheten. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Älvnäsvägen 86, Älvnäs, Ekerö kommun

Älvnäsvägen 86

Tomt
Älvnäs, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
4 990 000 kr
828 m² tomt

Bygg nytt hus i Älvnäs! Ljus och välvårdad tomt som kan bebyggas enligt planbestämmelse. Bygg ert drömboende på denna välskötta tomt! (Befintlig Friggebod ingår ej i köpet och bortforslas på säljarens bekostnad.) Bygglov från 2007 -09 har funnits. Se bilagor! För info om området, gå in på www.alvnas.se Åk gärna förbi och titta själva!

Kungshatt Kungshättan 47, Kungshatt, Ekerö kommun

Kungshatt Kungshättan 47

Tomt
Kungshatt, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
2 490 000 kr
1 954 m² tomt

Möjlighet att få ett nyckelfärdigt hus på plats för 1,7mkr. (se dokument) och www.mcabinline.com/sv/m47 Högt belägen tomt med underbar utsikt om man tar ner lite vegetation. Taxerad som friliggande villa. Här kan man bygga och bo på Ö med närhet till Stockholms puls. Det funnits en byggnad på c:a 40 kvm som eventuellt går att återskapa eller ansöka om att bygga nytt. Sommar vatten och el har funnits. Kuperad tomt med ett nyare förråd. I närheten av fastigheten finner vi barnvänliga sandstränder och klippbad samt en gräsplan med fotbollsmål. Ön trafikeras dagligen med både SL linje 89 samt Strömma kanals båtar som går från Stadshuset och Drottningholm. Båtplats finns att söka vid Kungshättan och innan dess finns möjlighet att låna mindre plats vid annan brygga i väntan. Möjlighet att ha båtplats och bilparkering vid Edeby brygga på Lovön eller så kan man söka båtplats i Sätra båtsällskap. Ta gärna en utflykt och titta på tomten och omgivningarna. Det är ok att gå in på tomten och titta. Gå gärna in på www.kungshattan.se För info ring Mäklare Fredrik Drougge 070-560 19 70

Adelsö Ringväg 19-21 Renfanan 1, Adelsö, Ekerö kommun

Adelsö Ringväg 19-21 Renfanan 1

Fritidshus
Adelsö, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
1 390 000 kr
45 m²
3 rum
3 500 kr/mån

Compact living! Hörnläge med stor balkong/terrass. Fritidsboende på Adelsö. Fantastisk miljö vid Mälarens strandkant omgiven av fina grönområden så är detta tillfället för dig. Nyligen renoverat med 2 sovrum, vardagsrum med köks-del samt wc/duschrum. Altandäck med plats för möblemang. Här bor du granne med Mälaren i en idylliskt miljö, endast 10 minuters promenadavstånd från Adelsö färjeläge. Ägandeformen är bostadsrätt med ändamålet fritidsboende. Bostadsrättsföreningen Adelsön upplåter bostäder för fritidsboende vilket gör att man har möjlighet att hyra ut sin lägenhet när man själv inte nyttjar den och på så sätt få intäkter vilket ger fördelaktiga boendekostnader. Föreningen måste givetvis godkänna uthyrningen och tar en avgift för detta. Tyvärr kan man inte skriva sig på adressen. Gångavstånd till en mycket trevlig lanthandel som är öppet året runt med ett bra utbud. Busshållplats precis utanför området som tar dig via Ekerö Centrum där man kan ta sig vidare mot Brommaplan och city.

 • Uteplats
Adelsö Ringväg 19-21 Rödklövern 7, Adelsö, Ekerö kommun

Adelsö Ringväg 19-21 Rödklövern 7

Fritidshus
Adelsö, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
990 000 kr
27 m²
2 rum
2 443 kr/mån

Compact living! Hörn läge med stor altan på c:a 20+18kvm med fritt läge mot sjön. Fritidsboende på Adelsö. Fantastisk miljö vid Mälarens strandkant omgiven av fina grönområden så är detta tillfället för dig. Nyligen renoverat med 1 sovrum, vardagsrum med köks-del samt wc/duschrum. Altan med plats för möblemang som vetter direkt mot sjön. Här bor du granne med Mälaren i en idylliskt miljö, endast 10 minuters promenadavstånd från Adelsö färjeläge. Ägandeformen är bostadsrätt med ändamålet fritidsboende. Bostadsrättsföreningen Adelsön upplåter bostäder för fritidsboende vilket gör att man har möjlighet att hyra ut sin lägenhet när man själv inte nyttjar den och på så sätt få intäkter vilket ger fördelaktiga boendekostnader. Föreningen måste givetvis godkänna uthyrningen och tar en avgift för detta. Tyvärr kan man inte skriva sig på adressen. Gångavstånd till en mycket trevlig lanthandel som är öppet året runt med ett bra utbud. Busshållplats precis utanför området som tar dig via Ekerö Centrum där man kan ta sig vidare mot Brommaplan och city.

 • Balkong
 • Uteplats
Adelsö ringväg 19-21 Misteln 3, Adelsö, Ekerö kommun

Adelsö ringväg 19-21 Misteln 3

Fritidshus
Adelsö, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
1 990 000 kr
52 m²
1 rum
3 704 kr/mån

Fritidsboende på Adelsö. Fantastisk miljö vid Mälarens strandkant omgiven av fina grönområden så är detta tillfället för dig. Nyligen renoverat med öppen planlösning och öppenspis med insats, köks-del samt wc/duschrum. (Unik med att vara den enda i föreningen med en riktig öppenspis) Altandäck med plats för möblemang som vetter mot den gemensamma trädgården av området. Här bor du granne med Mälaren i en idylliskt miljö, endast 10 minuters promenadavstånd från Adelsö färjeläge. Ägandeformen är bostadsrätt med ändamålet fritidsboende. Bostadsrättsföreningen Adelsön upplåter bostäder för fritidsboende vilket gör att man har möjlighet att hyra ut sin lägenhet när man själv inte nyttjar den och på så sätt få intäkter vilket ger fördelaktiga boendekostnader. Föreningen måste givetvis godkänna uthyrningen och tar en avgift för detta. Tyvärr kan man inte skriva sig på adressen. Gångavstånd till en mycket trevlig lanthandel som är öppet året runt med ett bra utbud. Busshållplats precis utanför området som tar dig via Ekerö Centrum där man kan ta sig vidare mot Brommaplan och city.

 • Balkong
Vallviksvägen 38, Stenhamra, Ekerö kommun

Vallviksvägen 38

Villa
Stenhamra, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
3 400 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 316 kr/mån

Compact living! Totalt c:a 12 226 :-/månad vid 510,000:- kontant + amortering. Juridisk person kan eventuellt godkännas som köpare. Stor terras med viss sjöutsikt. Här får ni ett genomtänkt boende med praktiska detaljer som förenklar vardagen, exempelvis egen parkering några steg från huset. Ett enkelt val för dig som önskar ett smakfullt och tidsenligt boende! I Stenhamra har du fördelen att ha nära till det mesta. Några minuter bort finner ni badet. Det går snabbt att ta sig med bil och buss in till Stockholm

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Bullerbyn Ekerö, null, Ekerö kommun

Bullerbyn Ekerö

Villa
Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
fr. 2 300 000 kr
28-55 m²
1-2 rum
1 796 kr/mån

Bo avgiftsfritt under 2023! Juridisk person kan ev. godkännas. De sista lägenheterna på 28 respektive 55 kvm kommer nu ut till försäljning. Välkommen till Bostadsrättsföreningen Bullerbyn Ekerö på Vallviksvägen 16 - 40, i centrala STENHAMRA. Här har MÄLARÖ FASTIGHET AB skapat välplanerade och exklusiva lägenheter med egen parkering några steg från huset I Stenhamra har du fördelen att ha nära till det mesta. Några minuter bort finner ni badet. Det går snabbt att ta sig med bil och buss in till Stockholm.

 • Nybyggnadsprojekt
Adelsö ringväg 19 (Gulmåran 1), Adelsö, Ekerö kommun

Adelsö ringväg 19 (Gulmåran 1)

Fritidshus
Adelsö, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
890 000 kr
20 m²
1 rum
vån 1/1
1 809 kr/mån

Fritidsboende på Adelsö. Fantastisk miljö vid Mälarens strandkant omgiven av fina grönområden så är detta tillfället för dig. Nyligen renoverat med 1 sovrum, vardagsrum med köks-del samt wc/duschrum. Altandäck med plats för möblemang som vetter mot den gemensamma trädgården av området. Här bor du granne med Mälaren i en idylliskt miljö, endast 10 minuters promenadavstånd från Adelsö färjeläge. O Ägandeformen är bostadsrätt med ändamålet fritidsboende. Bostadsrättsföreningen Adelsön upplåter bostäder för fritidsboende vilket gör att man har möjlighet att hyra ut sin lägenhet när man själv inte nyttjar den och på så sätt få intäkter vilket ger fördelaktiga boendekostnader. Föreningen måste givetvis godkänna uthyrningen och tar en avgift för detta. Tyvärr kan man inte skriva sig på adressen. Gångavstånd till en mycket trevlig lanthandel som är öppet året runt med ett bra utbud. Busshållplats precis utanför området som tar dig via Ekerö Centrum där man kan ta sig vidare mot Brommaplan och city.

 • Balkong
 • Uteplats
Kungshatt Kungshättan 58, Kungshatt, Ekerö kommun

Kungshatt Kungshättan 58

Villa
Kungshatt, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
4 790 000 kr
88 m²
4 rum
2 236 m² tomt

Bo på Ö med närhet till Stockholms puls. Året runt eller fritidsboende på 88+30 kvm med ett lugnt läge gränsande mot allmänning. Många sociala ytor både invändigt och utvändigt och mycket barnvänlig tomt med plana gräsytor om ca 2 236 kvm. Huvudbyggnaden som håller permanent standard om 88 kvm samt c:a 30kvm oinredd vind. 2-3 sovrum och härligt vardagsrum med kamin och integrerat kök. Kaklat och klinkat våtutrymme med ny tvättmaskin 2022, välutrustat nytt kök ( 2016) med diskmaskin, spishäll och fullstor kyl och frys. Stor terrass på c:a 50kvm. Egen brunn med pumphus och gäststuga med plats för övernattande gäster. I närheten av fastigheten finner vi barnvänliga sandstränder och klippbad samt en gräsplan med fotbollsmål. Ön trafikeras dagligen med både SL linje 89 samt Strömma kanals båtar som går från Stadshuset och Drottningholm. Även visst lösöre samt trädgårdsmaskiner, verktyg och fyrhjuling är separat tillsalu. Båtplats finns på ön och möjlighet att ha båtplats vid Edeby brygga på Lovön eller så kan man söka båtplats i Sätra båtsällskap. Ring Mäklare Fredrik Drougge 070-560 19 70 för visning.

Vallviksvägen 16, Stenhamra, Ekerö kommun

Vallviksvägen 16

Villa
Stenhamra, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
2 300 000 kr
28 m²
1 rum
1 796 kr/mån

Compact living! Totalt c:a 6,827:-/m vid 345,000:- kontant. Juridisk person kan eventuellt godkännas som köpare. Bo i eget litet hus som första bostad, skrivarlya med övernattningsmöjligheter eller tjänstebostad, möjligheterna är många för denna bostad! Brf Bullerbyn Ekerö erbjuder som standard exklusiva materialval i harmoniserande trendig färgsättning där både interiören och exteriören följer samma tråd. Här får ni ett genomtänkt boende med praktiska detaljer som förenklar vardagen, exempelvis egen parkering några steg från huset och en egen uteplats. Ett enkelt val för dig som önskar ett smakfullt och tidsenligt boende! I Stenhamra har du fördelen att ha nära till det mesta. Några minuter bort finner ni badet. Det går snabbt att ta sig med bil och buss in till Stockholm.

 • Nyproduktion
 • Uteplats

Visar alla 15